UFO

Blauwe vinvissen en UFO’s

Help door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De blauwe vinvis (Balaenoptera musculus) is een in zee levend zoogdier dat behoort tot de infraorde der baleinwalvissen (Mysticeti).

Ons wordt geleerd dat blauwe vinvissen bestaan. In tegenstelling tot het UFO-onderwerp is er geen informatie-oorlog of waarheid-embargo om de realiteit van het bestaan van blauwe vinvissen te onderdrukken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

We krijgen te horen dat blauwe vinvissen op dit moment in de oceaan leven en de grootste dieren zijn die ooit hebben bestaan. Sommige mensen hebben ze gefotografeerd om hun bestaan te bevestigen en er is geen reden om aan te nemen dat blauwe vinvissen niet bestaan. Er is veel foto- en videomateriaal over blauwe vinvissen.

Onverklaarbare fenomenen

De aanwezigheid van blauwe vinvissen is waarschijnlijk nooit gedocumenteerd aan de hand van radarsystemen, maar er zijn zeker ook veel mensen die foto’s en video’s hebben gemaakt van UFO’s. Naar schatting zijn er wereldwijd zo’n 5.000 tot 12.000 blauwe vinvissen, maar toch heb je er waarschijnlijk nog nooit één gezien.

Daarnaast zijn er wereldwijd vele onverklaarbare gebeurtenissen of fenomenen, zoals bijvoorbeeld het UFO- en het graancirkelfenomeen. De details van deze fenomenen worden door velen genegeerd omdat de bevolking bewust is misleid en denkt dat het ongerelateerde fenomenen zijn die weinig invloed hebben op ons dagelijks leven, waarin we ons vooral zouden moeten richten op opleiding, carrière, het stichten van een gezin, sparen voor pensioen, een sociaal leven en het betalen van de huur.

Door middel van onze reguliere media is deze social engineering effectief geïmplementeerd in een poging de informatiestroom te controleren en het te volgen pad voor ons te kiezen.

Disclosure

Veranderingen in de onderliggende funderingen van onze beschaving zijn soms verstandig, gerechtvaardigd en zelfs noodzakelijk om een perfecte eenheid te creëren. Daarom is het van belang voorbereid te zijn op een rustige en goed georganiseerde overgang naar een nieuwe realiteit.

Een nieuwe realiteit waarin we niet alleen zijn in het universum, waarin we niet de meest intelligente soort zijn in het universum, waarin we niet langer afhankelijk zijn van olie, waarin we niet langer oorlog voeren, waarin buitenaardsen een belangrijke rol spelen in onze evolutie, waarin we ons op andere manieren voortbewegen, waarin elke regering haar soevereiniteit opeist en waarin Jezus deels buitenaards was en de Ster van Bethlehem geen ster was, maar een UFO. Een realiteit na Disclosure, de publieke bekendmaking van buitenaards leven op aarde.

Bron: Exopoliticsinstitute.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x