CoronaBuitenland

Geschokte patholoog legt uit waarom het Pfizer-vaccin niet goedgekeurd had mogen worden

Help anderen door deze informatie met vrienden op je socials te delen!

Recentelijk gaf de Amerikaanse medicijntoezichthouder FDA groen licht voor het toedienen van de coronavaccins van Moderna en Pfizer aan kinderen van zes maanden en ouder. De vaccins zijn ook veilig en effectief voor heel jonge kinderen, zei de FDA na een ‘grondige beoordeling’.

De Britse patholoog Clare Craig stelt dat de FDA het coronavaccin niet had mogen goedkeuren voor deze groep. Ze baseert zich daarbij op gegevens die Pfizer heeft aangeleverd aan de FDA.

Het onderzoek dat Pfizer deed naar kinderen van zes maanden tot 4 jaar heeft haar geschokt. “En het zou jou ook moeten schokken.” Aan dat vaccinonderzoek deden 4526 kinderen mee. Maar liefst 3000 van hen haalden de eindstreep niet. “Dat is een enorm aantal, twee derde.” Craig wil weten wat er is gebeurd.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Groter

Er waren in de vaccingroep zes kinderen van 2 tot 4 jaar die ernstige ‘coronaklachten’ hadden. In de placebogroep was dat er slechts één. De kans is dus groter dat het vaccin ernstige coronaklachten veroorzaakt, benadrukt Craig.

Tijdens het onderzoek werd één kind opgenomen in het ziekenhuis. Het ging om een gevaccineerd kind.

De kinderen kregen na drie weken hun tweede dosis toegediend. In de periode tussen de eerste en tweede dosis kregen 34 gevaccineerde kinderen corona en slechts 13 in de placebogroep. Die data zijn door Pfizer genegeerd.

Ongelooflijk

Na nog eens acht weken kregen de kinderen een derde dosis. Opnieuw hadden veel gevaccineerde kinderen in de tussentijd corona gekregen. Ook die data zijn genegeerd.

Tot overmaat van ramp kregen 12 kinderen twee keer corona. Op één na waren ze allemaal gevaccineerd.

En dan nog dit: zes weken na de laatste dosis werd de placebogroep alsnog gevaccineerd. Weg controlegroep. “Ongelooflijk,” reageert Craig.

4.8 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
S.L
S.L
1 maand geleden

“Haalden de eindstreep niet”, dood of hoe moet ik dat zien?
2/3 is wel erg veel, die aantallen kwamen bij de volwassenen toch niet voor?
Is het voor kinderen nog veel gevaarlijker?

Paperclip
Paperclip
1 maand geleden

Misdadigers zijn het !!

jopie
jopie
1 maand geleden

KINDERMOORDENAARS. HET ZAL JE KIND MAAR ZIJN, MAAR DE OUDERS HADDEN VERSTANDIGER MOETEN ZIJN !!!.
HET EINDE VAN DE MOORDPARTIJ IS NOG LANG NIET IN ZICHT.

Simon
Simon
1 maand geleden

Ik lees het bovenstaande als volgt: er zijn 4526 kinderen legaal zwaar lichamelijk mishandeld door een corrupte organisatie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

73
0
We lezen graag je reactie!x