Homepagina » Paranormaal » Kijken: Mijn 5-jarige zoontje is een telepathisch genie en leert 7 talen
Kijken: Mijn 5-jarige zoontje is een telepathisch genie en leert 7 talen

Kijken: Mijn 5-jarige zoontje is een telepathisch genie en leert 7 talen

Een 5-jarige jongen uit Los Angeles zou beschikken over bovennatuurlijke krachten. Nyx Sanguino claimt dat haar 5-jarige zoontje niet alleen een genie, maar ook telepathisch is.

Ramses Sanguino begon toen hij 12 maanden oud was met lezen. Volgens zijn moeder leert hij zeven talen en kent hij onder meer Griekse, Hebreeuwse, Arabische en Japanse woordjes. Het jongetje lost wiskundige problemen op en kan het periodiek systeem uit zijn hoofd tekenen.

Het was niet zijn intelligentie, maar zijn ‘telepathie’ die de aandacht trok van neuroloog Diane Powell. Zij doet momenteel onderzoek naar kinderen van over de hele wereld die mogelijk telepathisch zijn. Ze zag een filmpje waarin Nyx en Ramses zijn paranormale gave demonstreren en wilde meer over het jongetje te weten komen.

“Ik wilde het met eigen ogen zien,” zei Powell. “En ik wil onderzoeken of telepathie kan worden getest onder gecontroleerde omstandigheden.”

Nyx plaatst filmpjes op YouTube waarin Ramses getallen raadt die ze in het geheim heeft opgeschreven. “Ik kan het niet uitleggen,” zei ze. Voor Powell is Ramses één van de vijf grootste genieën ter wereld. Ze is ervan overtuigd dat telepathie bestaat.

Nyx hoopt dat de talenten van haar zoon op een dag de wereld zullen veranderen. Ze denkt dat Powell hem daarbij kan helpen. Het is de bedoeling dat Ramses naar een speciale school gaat voor begaafde autistische kinderen.

“Hij is zo slim dat ik er soms bang van word,” zei Nyx. “Ik wil dat hij de beste scholing ter wereld krijgt en gelukkig is.”

[New York Post]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

hormoongif

Een aanval op de gezondheid van de burger. Dit nieuwe onderzoek waarschuwt voor hormoongif op groente en fruit

Groenten en fruit uit de supermarkt zijn ...

Je maakt een grote fout. Kijken: congreslid vraagt Mark Zuckerberg waarom Facebook informatie over vaccins censureert

Je maakt een grote fout. Kijken: congreslid vraagt Mark Zuckerberg waarom Facebook informatie over vaccins censureert

Het Amerikaanse congreslid Bill Posey wilde van ...

>