Paranormaal

Kijken: Mijn 5-jarige zoontje is een telepathisch genie en leert 7 talen

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een 5-jarige jongen uit Los Angeles zou beschikken over bovennatuurlijke krachten. Nyx Sanguino claimt dat haar 5-jarige zoontje niet alleen een genie, maar ook telepathisch is.

Ramses Sanguino begon toen hij 12 maanden oud was met lezen. Volgens zijn moeder leert hij zeven talen en kent hij onder meer Griekse, Hebreeuwse, Arabische en Japanse woordjes. Het jongetje lost wiskundige problemen op en kan het periodiek systeem uit zijn hoofd tekenen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het was niet zijn intelligentie, maar zijn ‘telepathie’ die de aandacht trok van neuroloog Diane Powell. Zij doet momenteel onderzoek naar kinderen van over de hele wereld die mogelijk telepathisch zijn. Ze zag een filmpje waarin Nyx en Ramses zijn paranormale gave demonstreren en wilde meer over het jongetje te weten komen.

“Ik wilde het met eigen ogen zien,” zei Powell. “En ik wil onderzoeken of telepathie kan worden getest onder gecontroleerde omstandigheden.”

Nyx plaatst filmpjes op YouTube waarin Ramses getallen raadt die ze in het geheim heeft opgeschreven. “Ik kan het niet uitleggen,” zei ze. Voor Powell is Ramses één van de vijf grootste genieën ter wereld. Ze is ervan overtuigd dat telepathie bestaat.

Nyx hoopt dat de talenten van haar zoon op een dag de wereld zullen veranderen. Ze denkt dat Powell hem daarbij kan helpen. Het is de bedoeling dat Ramses naar een speciale school gaat voor begaafde autistische kinderen.

“Hij is zo slim dat ik er soms bang van word,” zei Nyx. “Ik wil dat hij de beste scholing ter wereld krijgt en gelukkig is.”

[New York Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x