Paranormaal

Kijken: Mijn 5-jarige zoontje is een telepathisch genie en leert 7 talen

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een 5-jarige jongen uit Los Angeles zou beschikken over bovennatuurlijke krachten. Nyx Sanguino claimt dat haar 5-jarige zoontje niet alleen een genie, maar ook telepathisch is.

Ramses Sanguino begon toen hij 12 maanden oud was met lezen. Volgens zijn moeder leert hij zeven talen en kent hij onder meer Griekse, Hebreeuwse, Arabische en Japanse woordjes. Het jongetje lost wiskundige problemen op en kan het periodiek systeem uit zijn hoofd tekenen.

Het was niet zijn intelligentie, maar zijn ‘telepathie’ die de aandacht trok van neuroloog Diane Powell. Zij doet momenteel onderzoek naar kinderen van over de hele wereld die mogelijk telepathisch zijn. Ze zag een filmpje waarin Nyx en Ramses zijn paranormale gave demonstreren en wilde meer over het jongetje te weten komen.

“Ik wilde het met eigen ogen zien,” zei Powell. “En ik wil onderzoeken of telepathie kan worden getest onder gecontroleerde omstandigheden.”

Nyx plaatst filmpjes op YouTube waarin Ramses getallen raadt die ze in het geheim heeft opgeschreven. “Ik kan het niet uitleggen,” zei ze. Voor Powell is Ramses één van de vijf grootste genieën ter wereld. Ze is ervan overtuigd dat telepathie bestaat.

Nyx hoopt dat de talenten van haar zoon op een dag de wereld zullen veranderen. Ze denkt dat Powell hem daarbij kan helpen. Het is de bedoeling dat Ramses naar een speciale school gaat voor begaafde autistische kinderen.

“Hij is zo slim dat ik er soms bang van word,” zei Nyx. “Ik wil dat hij de beste scholing ter wereld krijgt en gelukkig is.”

[New York Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x