CoronaBuitenland

Boekhoudkantoor heeft liever niet-gevaccineerde sollicitanten: ‘Geven blijk van veerkracht en kritisch denken’

Help ons door dit met kennissen op je social media te delen!

Een Duits boekhoudkantoor geeft in zijn zoektocht naar nieuw personeel expliciet de voorkeur aan niet-gevaccineerde kandidaten. Die geven namelijk al twee jaar lang blijk van ‘buitengewone veerkracht, uithoudingsvermogen en kritisch denken’.

De boekhouder plaatste de advertentie op 5 juli op zijn Facebookpagina. Het kantoor maakt duidelijk dat kandidaten die zich niet hebben laten vaccineren tegen corona een streepje voor hebben.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het boekhoudkantoor licht in een reactie toe dat het niet-gevaccineerden een hart onder de riem wilde steken omdat zij de afgelopen twee jaar het slachtoffer zijn geweest van discriminatie.

Nieuwe vaccinatiecampagne

Recentelijk zei de Duitse minister van Gezondheid Karl Lauterbach dat hij wil dat 40 miljoen mensen voor de winter een inenting tegen het coronavirus krijgen. Dan zou de vaccinatiecampagne een succes zijn, schreef hij op Twitter.

Duitsland is van plan om in de herfst een nieuwe vaccinatiecampagne te beginnen. Ook andere maatregelen, zoals het dragen van een mondkapje en het zogeheten 2G- of 3G-beleid, kunnen dan weer worden ingevoerd.

Eerder deze maand werd bekend dat Lauterbach, die viervoudig gevaccineerd is, corona had.

4.9 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

136 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bep
Bep
1 jaar geleden

Zou dit echt zijn of voor een raming om te zien hoe de bevolking hier op reageert om de koers aan te passen voor nog een strenger prik en controle beleid?

Wobbie
Wobbie
1 jaar geleden

Maar er zijn ook artsen die gevaccineerde mensen met klachten weigeren.

Afweersysteem
Afweersysteem
1 jaar geleden

Lauterbach is een lafaard, leugenaar en volksverrader. Zoals al die wef-puppets.

Beseitigen.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Ik kan hier alleen maar hard om lachen. EN ik begrijp de leiding van dit boekhoudkantoor in Duitsland ook héél goed.

Zij hebben het in ieder geval zeer goed begrepen en hiermee wordt dus duidelijk het kaf van het koren gescheiden. Alleen is hier dus de hoeveelheid kaf véél groter dan het koren, terwijl dat normaliter natuurlijk omgekeerd is.

Ik las van de week weer een paar heel rake zinnen: Er zijn veel mensen die “prikspijt” hebben, maar daarentegen is er NIEMAND te vinden, die spijt heeft van het feit, dat hij of zij zich niet heeft laten inenten met een experimentele gentechinjectie.

Je kunt dus zeggen van iedereen, die niet bezweken is onder de druk, dat hij beschikt over intelligentie, doorzettingsvermogen en fantasie om tussen de klippen door te zeilen.

Wat betreft die halvegare Duitse minister van Volksgezondheid: hij heeft nu weer geroepen, dat er een zogenaamde WONDERPRIK (WIE zal dit nog geloven?) aan zit te komen EN dat iedereen, die dan een “frisse” prik heeft gehad NIET meer verplicht is om met een mondkapje te lopen, want…. alweer een verrassing: deze prik zorgt ervoor dat je geen andere mensen kunt besmetten.

WIE dit zoveelste fabeltje gelooft, heeft niet goed opgelet de afgelopen tweeëneenhalf jaar.

Deze gekkigheid zal zeker overslaan naar ons land. Dan zien wij straks een nieuw straatbeeld: de mensen die MET mondkap rondlopen, omdat ze niet de laatste prik hebben gehaald. Dan de “brave” schapen, die dit WEL hebben gedaan. En dan als laatste groep degenen, die überhaupt NOOIT ergens aan meegedaan hebben en dus NIET geprikt zijn en ook NIET met een mondkap rondlopen.

Het enige waar je dan aan kan zien of iemand WEL of NIET geprikt is, is de manier waarop deze persoon dan uit zijn of haar ogen kijkt.

DAT zal voor ons, heldere denkers, niet zo heel moeilijk zijn.

Back to top button
136
0
We lezen graag je reactie!x