BuitenlandGreat Reset

Ze draaien er niet langer omheen: premier Trudeau zinspeelt op ‘Great Reset’

Help door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De ‘Great Reset’ was trending op Twitter nadat de Canadese premier Justin Trudeau had gezegd dat de coronapandemie ‘gelegenheid biedt tot een reset’. Hij deed deze uitspraak tijdens een videoconferentie van de VN in september, maar er is nu pas ruchtbaarheid aan gegeven.

“Beter terugbouwen betekent dat we de meest kwetsbaren steunen terwijl we ons blijven richten op de 2030 Agenda voor duurzame ontwikkeling en de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen,” zei Trudeau. “Deze pandemie biedt gelegenheid tot een reset. Dit is onze kans om economische systemen vorm te geven die rekening houden met wereldwijde uitdagingen zoals extreme armoede, ongelijkheid en klimaatverandering.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Veel Twittergebruikers schreven dat de ‘Great Reset’ een ‘complottheorie’ is, terwijl het een bestaande agenda is die wordt nagestreefd door het World Economic Forum en diverse financiële elites en ngo’s.

Of zoals de voormalige Australische senator Cory Bernardi zei: “De ‘Great Reset’ is simpelweg een andere naam voor de centralisatie van macht en de Nieuwe Wereldorde.”

Nooit meer terug naar normaal?

Bernardi merkte op dat de coronapandemie eenzelfde soort onderdrukking mogelijk maakt waar de technocraten de mensheid eerder aan wilden blootstellen, zogenaamd om klimaatverandering te bestrijden. Denk daarbij aan het stilleggen van de economie, het terugdringen van de brandstofconsumptie en het vliegverkeer, en het inperken van vrijheden.

Globalist Klaus Schwab van het World Economic Forum zei eerder dat de wereld ‘nooit’ terug zal keren naar normaal, ook al gaf hij toe dat het coronavirus ‘geen nieuwe, existentiële bedreiging vormt’.

Premier Mark Rutte schreef maandag op Twitter dat ‘Canada één van de belangrijkste bondgenoten van Nederland is en dat het goed is om met regelmaat met elkaar in gesprek te blijven’. Hij voegde toe dat hij zojuist telefonisch had gesproken met premier Trudeau over de coronacrisis en ‘onze trans-Atlantische samenwerking’.


[Zero Hedge via Summit News]

4.8 26 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bert
Bert
3 jaren geleden

Volgens mij is hij een zoon van Fidel Castro

OptimaForma
OptimaForma
3 jaren geleden

Het vervelende hiervan voor ons Europeanen is dat Canada zo’n beetje het enige realistische emigratieland is mocht het hier mis gaan. Nu Canada maar ook Australië compleet fascistoïde landen blijken te zijn met fakeliberalisme zit je hier in Europa zo goed als opgesloten, is er geen enkel alternatief. Oost Europa is tricky en Amerika is een derde wereld land waar je niet eens schoon drinkwater hebt. Waar kan ik heen? Nergens meer. En hier wil je dus ook niet meer zijn. Ik niet in ieder geval

PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

Politicus in dikke van Dale is :”Sluw onbetrouwbaar persoon”…

exegese
exegese
3 jaren geleden

van complottheorie naar complotpraktijk.
De zogenaamde “wappies” krijgen uiteindelijk altijd gelijk !

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x