Great ResetBuitenland

Senator waarschuwt: ‘Blijf niet aan de zijlijn toekijken hoe onze vrijheid verdwijnt’

Help anderen door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

Zouden mensen nog bang zijn voor corona zonder de onophoudelijke stroom propaganda afkomstig van onze media en politici? Die vraag stelde de Australische senator Alex Antic in het parlement.

En nu heeft de Wereldgezondheidsorganisatie apenpokken uitgeroepen tot gevaar voor de volksgezondheid. Wat komt hierna? De zogenaamde klimaatcrisis, zei Antic.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Men wil een uitstootvrije economie realiseren. Hoe? Door meer vrijheden van je af te pakken. Door ervoor te zorgen dat je niet meer kunt kopen wat je maar wilt en niet meer zomaar overal naartoe kunt reizen. Ondertussen schieten de voedsel-, energie- en brandstofprijzen omhoog.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Klimaatlockdowns

Mensen gedragen zich vreemd als ze bang zijn. Ze worden emotioneel en zoeken een zondebok. Mensen die pleiten voor een rationeel debat en waarde hechten aan vrijheid worden nu gezien als een bedreiging, zei de senator.

We zagen dit ook bij mensen die de mRNA-injecties weigerden. Zij werden antivaxxers en complotdenkers genoemd omdat ze pleitten voor transparantie en niet langer opgesloten wilden worden in hun huizen. Antic verwacht dat we dit ook gaan zien bij klimaatlockdowns.

Grote plan

We laten toe dat onze vrijheid wordt opgeofferd op het altaar van veiligheid. Het wapen is angst. De remedie is de noodtoestand. De senator citeerde vervolgens filosoof en politicus Edmund Burke: “Geen enkele passie berooft de geest zo effectief van zijn vermogens tot nadenken en handelen als angst.”

Tirannen in spe weten dit maar al te goed en zullen daar misbruik van maken. Wat is het grote plan? Ons vasthouden in een permanente noodsituatie tot ze de absolute macht krijgen. “Blijf niet aan de zijlijn toekijken hoe onze vrijheid verdwijnt. Raak betrokken voordat het te laat is,” waarschuwde de senator.

4.9 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
1 jaar geleden

Dat maar 1 /3 deel nog slaapt?

Sylvie
Sylvie
1 jaar geleden

👍

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Men wil een uitstootvrije economie realiseren. Hoe? 

Door democide!!!!!!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Als de schappies maar wakker worden !!

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x