Buitenland

“Schietpartij San Bernardino uitgevoerd door huurlingen van Craft International”

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De valse vlag-operatie in de stad San Bernardino afgelopen week is uitgevoerd door huurlingen van Craft International, een bedrijf dat Amerikaanse soldaten traint. Dat stelt voormalig CIA-contractant Steven D. Kelley.

Vorige week woensdag bestormden Syed Rizwan Farook (28) en Tashfeen Malik (29) een zorgcentrum waar ze 14 mensen doodschoten en 21 verwondden. Uren later zou het stel tijdens een vuurgevecht met de politie zijn gedood.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Malik zwoer trouw aan Abu Bakr al-Baghdadi, de leider van de Islamitische Staat (IS), zo beweerden drie Amerikaanse functionarissen die bekend zijn met het onderzoek. Zaterdag liet de terreurgroep weten dat de daders volgelingen waren van IS.

Standaard-uniform

Volgens Kelley hebben we hier te maken met een valse vlag-operatie. Hij denkt dat we voor het einde van dit jaar nog meer van dit soort aanslagen kunnen verwachten, met name omdat de NAVO ervan wordt verdacht betrokken te zijn bij de illegale oliehandel met IS.

“Getuigen die de schutters hebben gezien spraken van drie blanke mannen die zwarte shirts, kaki-broeken en legerkisten droegen,” zei hij. “De lieden van Craft International, de huurlingen-organisatie die betrokken is geweest bij veel andere valse vlag-operaties, zien er bijna precies hetzelfde uit. Dit lijkt hun standaard-uniform te zijn.”

President Obama sprak zondag van een ‘terreurdaad’ en zei dat het stel op het duistere pad van radicalisering was beland. “Ze hadden machinegeweren, munitie en pijpbommen opgeslagen,” zei hij.

Zondebok

Als dit stel iets van plan was en daadwerkelijk was geradicaliseerd, zouden de NSA en de FBI er constant bovenop zitten, aldus Kelley. “Ik denk niet dat deze mensen iets te doen hebben gehad met de daadwerkelijke schietpartij,” zei hij. “Ze zijn waarschijnlijk gebruikt als zondebok.”

“Als je [foto’s van] de gewonden bekijkt dan zie je duidelijk dat de kogelwonden niet echt zijn,” legt de wapenexpert uit. “De 223 kogels die afgevuurd zijn met een AR15, een extreem krachtig wapen, zouden iemands arm eraf schieten en niet een paar kleine gaatjes maken.”

“Dit is duidelijk een smerige valse vlag-operatie geweest,” ging hij verder. “De Amerikaanse overheid is erg wanhopig en wil het volk ontwapenen voordat er een revolutie uitbreekt. De mensen ontwaken in rap tempo en zijn er klaar voor om dit kwaadaardige rijk op te doeken.”

[PressTV]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
DELO
DELO
8 jaren geleden

Indruk wekkende ont(roer)ende getuigenis Eran Efrati.

Waarom het de doodscult machthebbers in zwarte magi een ware gruwel is als de religieuze muren van Babylon aan gruzelementen vallen. Zijn getuigenis maakt duidelijk hoe “complex” het is voor een ieder van ons, geboren achter deze muren te ontsnappen aan de poortwachters van Babylon

An Israeli Soldier’s Story – Eran Efrati
http://www.youtube.com/watch?v=93hqlmrZKd8

Michel
Michel
8 jaren geleden

Zeg maar gerust dat het allemaal F Flags zijn die er worden uitgevoerd.
Bij de Boston Marathon waren deze Craft gasten ook in vol ornaat aanwezig toen daar de bom afging.

kontjes bloot
kontjes bloot
8 jaren geleden

precies……..Michel! Dom, he?
Maar goed voor ons, die een beetje wakker zijn. Tenzij het misleiding is…….wat ik niet denk.
Angaande die illegale oliehandel van EU. met IS……
Dat is natuurlijk waarom de Am/Navo luchtaanvallen zo ineffectief waren!
Rusl. bombardeerde snel de grote oliekonvooien. Natuurlijk ook om hun eigen afzetgebied )EU) te beschermen.
Wat een schaakspel!

Leonard Ariekoek
Leonard Ariekoek
8 jaren geleden

Misschien is het wel wat nuttiger om naar de rol van Saudi Arabië te kijken in het hedendaags terrorisme. Daar ligt de sleutel namelijk.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x