Mens en Dier

BPOC2020 haalt uit naar De Jonge: u treedt de rechten van het Nederlandse volk met voeten

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie heeft vandaag bericht ontvangen van het ministerie van Volksgezondheid dat zij woensdag 11 augustus kan spreken met directeur coronavaccinaties Victor Sannes. Dat is voor de BPOC2020 onaanvaardbaar en niet volgens afspraak. Er zou een persoonlijke ontmoeting komen met minister De Jonge.

De Jonge kreeg tot vanmiddag 16.00 uur de tijd om de commissie alsnog voor een persoonlijke ontmoeting uit te nodigen. Bij gebreke wordt een gerechtelijke procedure gestart en worden de meldingen van gezondheidsschade en overlijden openbaar gemaakt. Het gaat daarbij om meer dan 1200 sterfgevallen en 1000 gevallen van gezondheidsschade kort na vaccinatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Elke dag die verstrijkt, is één dag te veel

“Op het moment dat wij spreken, sterven er mensen na vaccinatie,” zegt commissievoorzitter Pieter Kuit in een videoboodschap. “Op het moment dat wij spreken, lopen mensen na vaccinatie ernstige gezondheidsschade op. Er moet onderzocht worden of daar een causaal verband is.”

“Toen wij werden uitgenodigd door uw ministerie om te komen praten aanstaande woensdag, hadden wij de hoop dat die mensenlevens voor het ministerie en voor u ook belangrijk zijn,” aldus Kuit. “Dat lijkt nu echter anders te zijn. Elke dag die verstrijkt, is één dag te veel.”

Signalen moeten worden onderzocht

“Wat wij vragen, is niet meer dan redelijk: het schorsen van de vaccinaties om onderzoek te doen of er een verband is tussen de vaccinaties en meer dan 1200 doden bij ons geregistreerd,” vervolgde hij. “Het gaat niet aan om gewoon door te gaan met vaccineren terwijl er signalen zijn dat er mensen overlijden als gevolg van die vaccinaties. Die signalen moeten worden onderzocht.”

“Op dit moment, mijnheer De Jonge, vindt de commissie dat u de rechten van het Nederlandse volk met voeten treedt.”

[BPOC2020]

4.8 176 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

191 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Oleehop
Oleehop
2 jaren geleden

Hij heeft kak aan iedereen. Hij voelt zich onoverwinnelijk. Dat komt omdat hij beschermd wordt. Door corrupte ministers, corrupte politie leiding, corrupte MSM, corrupte rechters, corrupte militaire leiding en die gore nazzi klaus scwab om er een paar te noemen.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Sinds Hugo is aangetreden, speelt hij een spelletje en hij blijft dit gewoon doen en lapt alle regels en normen aan zijn laars. Het is een spel om leven en dood, maar daar ligt hij niet wakker van.

Met zijn mentaliteit gaat hij over lijken, gaat gewoon zijn eigen gang en heeft de maling aan alles en iedereen.

Wanneer je denkt dan ook maar iets positiefs van hem te kunnen verwachten, dan heb je geen mensenkennis en ben je mooi in de aap gelogeerd.

Thom
Thom
2 jaren geleden

De duimschroeven moeten snel en stevig aangedraaid worden.
Nog even en ook onschuldigen kinderen moeten er aan geloven.

Locke
Locke
2 jaren geleden

Een criminele organisatie in optima forma. Sterker deze regering bestaat niet en heeft niks te vertellen in dit land.

Back to top button
191
0
We lezen graag je reactie!x