Buitenland

Arts legt in 6 minuten uit waarom de maatregelen nutteloos zijn

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts Dan Stock zei tijdens een bijeenkomst met schoolfunctionarissen in Mount Vernon in de Amerikaanse staat Indiana dat de coronamaatregelen die van kracht zijn in de stad en die men overweegt te nemen, nutteloos zijn.

Hij voegde toe dat de aanbevelingen van het ministerie van Volksgezondheid in Indiana en het CDC, het Amerikaanse RIVM, ‘haaks staan op de wetenschappelijke regels’. De deeltjes van coronavirussen zijn klein genoeg om door mondkapjes heen te gaan, vervolgde Stock. Hij zei ook dat vaccins niet effectief zullen zijn tegen corona.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Je kunt de verspreiding niet tegenhouden

De arts merkte op dat het virus zich verspreidt midden in de zomer, een tijd waarin respiratoire virussen normaal gesproken nauwelijks voorkomen. Mensen krijgen het virus van gevaccineerden. Hij wees erop dat de meerderheid van de mensen die afgelopen maand besmet raakten tijdens de corona-uitbraak in Massachusetts, gevaccineerd was. Vaccins voorkomen besmetting niet, benadrukte Stock.

“Je kunt de verspreiding niet tegenhouden, je kunt de cijfers niet verbeteren door de dingen te doen die jullie doen,” zei de arts. “En jullie kunnen het niet voorkomen met een vaccin omdat ze niet werken zoals je wilt dat ze werken.”

4.9 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Dan Stock heeft natuurlijk hartstikke gelijk, maar….. hij heeft schijnbaar nog niet helemaal begrepen, dat deze maatregelen helemaal NIETS te maken hebben met dat nep virus.
Het heeft te maken met conditioneringsgedrag. WIJ moeten met z’n allen in het keurslijf gedwongen worden, zodat wij vanaf het moment dat wij prik 100 of zoiets hebben gehad, volledig in de macht zijn van de duivelaanbidders. DAT is hun ultieme plan. Dat WIJ geldt dan natuurlijk voor het handjevol stakkers dat al die prikken heeft overleefd. Dat dan weer wel.
Dus Dan Stock is natuurlijk aardig bezig met te zeggen dat mondkapjes niet helpen. Een mondkapje houdt net zoveel virusdeeltjes tegen als een stuk kippengaas een mug tegenhoudt. Niet dus! De gentechinjecties werken OOK niet, omdat dat ook nooit de bedoeling is geweest om te werken. Stel je voor…. dan waren wij op dit moment al lang van het gezeur af. Nee, wij zitten er nog volop in en dat midden in de zomer. Vorig jaar, zonder vaccins, was er geen vuiltje aan de lucht. NU, met vaccins, zou het een probleem zijn. Ik denk zelf dat het voornamelijk de mensen die ingespoten zijn met dat gif, in de ziekenhuizen belanden. Niet zo gek, als je de lijst ziet van alle mogelijke bijwerkingen.
In ieder geval gaat het precies zó, als veel experts al bijna een jaar geleden voorspelden. Maar ja, naar ECHTE experts wordt tegenwoordig niet meer geluisterd. Men luistert liever naar veredelde dierenartsen.

Migi
Migi
2 jaren geleden

Ieder mens dat nog een beetje hersens over heeft denkt en weet precies wat hij zegt.

Sebke
Sebke
2 jaren geleden

Geweldig duidelijk betoog van iemand met verstand van zaken en waarschijnlijk geen belang van de big pharma.

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
2 jaren geleden

Alle gevaccineerden in quarantaine tot de hype voorbij is.
Want deze idioten gaan ook net zo hard mee in de klimaatramp, die ze elke dag voorgeschoteld krijgen.
Ook de aankomende lockdowns, ter voorkoming van de klimaatramp, gaan ze netjes opvolgen.
Niets heb je aan deze stompzinnige geesten.
Ze laten zich alles en daarmee ook onze rechten afnemen.
Al deze schapen zo snel mogelijk een tiende prik.

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x