Homepagina » UFO » Britse X-files openbaar: UFO’s boven parlementsgebouw en Stonehenge
Britse X-files openbaar: UFO's boven parlementsgebouw en Stonehenge

Britse X-files openbaar: UFO’s boven parlementsgebouw en Stonehenge

Het Britse ministerie van Defensie heeft documenten vrijgegeven waarin recente waarnemingen van vliegende schotels staan beschreven.

De waarnemingen lopen tot 2009, omdat in dat jaar de ufodesk van het ministerie werd gesloten. Opvallend is dat het aantal meldingen dat jaar verdriedubbelde.

De Britse National Archives hebben 4400 documenten vrijgegeven over buitenaardse ervaringen. De stukken, die tussen 2007 en 2009 zijn verzameld, gaan onder meer over een man die beweerde met een buitenaards wezen samen te wonen en UFO-waarnemingen bij het Palace of Westminster en Stonehenge.

Paniek

Ook wordt gesproken over een man die naar eigen zeggen een wapen had ontwikkeld om vliegende schotels mee uit de lucht te schieten.

In 2009 kreeg het ministerie van Defensie 643 meldingen binnen. Tussen 2000 en 2007 waren dat er slechts 100 tot 200 per jaar. Alleen in 1978 lag het aantal meldingen hoger. In dat jaar kwam de film Close Encounters of the Third Kind uit. In de jaren negentig werd nog een piek gemeten, in die tijd was de serie The X-Files erg populair.

In 1952 nam de toenmalige Britse premier Winston Churchill de kwestie zo serieus dat hij opdracht gaf om waarnemingen geheim te houden. Hij wilde op die manier paniek onder de bevolking voorkomen.

In de 50 jaar dat de ufodesk onderzoek heeft gedaan naar de waarnemingen kon er geen bewijs worden gevonden dat de waargenomen objecten een bedreiging voor Groot-Brittannië vormden.

Kleine vliegtuigen

In 2008 zag een man tot twee keer toe UFO’s boven het Palace of Westminster, de zetel van het Britse parlement. Hij omschreef ‘groene, rode en witte lichten’ die anderhalf uur op dezelfde plaats in de lucht bleven hangen.

Twee jaar eerder zag iemand ‘schijfvormige’ objecten op foto’s die van Stonehenge waren gemaakt. In oktober 2008 verschenen objecten op foto’s van de pier van Blackpool die met het blote oog niet zichtbaar waren. De ufodesk onderzocht de waarneming en concludeerde dat twee van de objecten ‘op stuntvliegers leken’ en dat het derde ‘deed denken aan een zeemeeuw’.

Britse X-files openbaar: UFO's boven parlementsgebouw en Stonehenge

Een meisje schreef een brief aan de ufodesk over ‘kleine vliegtuigen’ die ze met haar vader in de lucht had gezien. Ze vroeg zich af of er leven op andere planeten is. Ze voegde bij de brief een afbeelding van een zwaaiend buitenaards wezen in een ruimteschip.

Het ministerie bedankte het meisje uit Altrincham in de buurt van Manchester voor haar brief en stuurde haar een envelop met goodies.

Bron: BBC.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nicolas I. Beemster
Nicolas I. Beemster
7 jaren geleden

Fantastisch! Het is een begin en hopelijk zullen velen landen volgen en mensen bewust wakker worden, zodat de U.F.O.’s kunnen landen en ons kunnen helpen om de rommel op de aarde, die we samen hebben gemaakt, te helpen opruimen. AMEN.

Groetjes,

Nicolas I. Beemster

hetzalwel
hetzalwel
7 jaren geleden

het wordt zeker tijd dat het nu eens voor goed, en altijd duidelijk wordt voor de mensheid. ik hoop dat het niet zolang meer duurt. iedereen voelt dat er iets gaat gebeuren of ze het nu geloven of niet. make my day.

antonio
antonio
7 jaren geleden

Als ik een alien was zou ik verdraaid veel moeite hebben om mensen te helpen die zo’n puinhoop van een prachtige planeet maken. Als mensen hebben we de morele plicht naar onszelf en de planeet die ons gemiddeld 80 jaar steunt, behaagt en voedt om onze rotzooi op te ruimen. Zeker als we steeds meer de kennis en technologie om dat te kunnen. Voor het nemen van die verantwoordelijkheid heb je als het goed is geen god guru of alien nodig. Respect voor je medebewoners en de plaats waar je te gast is meer dan voldoende aanleiding.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

De Russische minister van Buitenlandse zaken heeft gesteld dat Obama tot ‘UFO-disclosure’ moet komen, anders zullen de Russen dit gaan doen.

Wesley
Wesley
7 jaren geleden

En feitelijk brengen de documenten helemaal niks nieuws.

Want het enige wat wordt beschreven, zijn verhalen van mensen die zeggen ufo’s gezien te hebben. Het internet en niburu staat vol met dergelijke verhalen dus in dat opzicht voegen deze documenten niks toe.

Er wordt niet gesproken over contact, er wordt niet bevestigd of ontkend dat er daadwerkelijk buitenaardse beschavingen bestaan enz.

Wesley
Wesley
7 jaren geleden

[quote name=”Kalki”]De Russische minister van Buitenlandse zaken heeft gesteld dat Obama tot ‘UFO-disclosure’ moet komen, anders zullen de Russen dit gaan doen.[/quote]
Lijkt me een sterk verhaal.

Ten eerste laat Obama zich niet vertellen door een Russische minister wat hij wel en niet moet doen.

Ten tweede vaart rusland een eigen koers en zullen zij het niet van de Amerikanen af laten hangen of het geopenbaard wordt (afgezien van de vraag of er iets te openbaren valt). Als Rusland het wil openbaren doen ze het, als ze het niet doen niet. Ze gaan niet zeggen doe jij het maar anders doen wij het.

Plien
Plien
7 jaren geleden

#4 Kalki 21-06-2013 14:27

Bronvermelding graag.

Sheyan
Sheyan
7 jaren geleden

[quote name=”antonio”]Als ik een alien was zou ik verdraaid veel moeite hebben om mensen te helpen die zo’n puinhoop van een prachtige planeet maken. Als mensen hebben we de morele plicht naar onszelf en de planeet die ons gemiddeld 80 jaar steunt, behaagt en voedt om onze rotzooi op te ruimen. Zeker als we steeds meer de kennis en technologie om dat te kunnen. Voor het nemen van die verantwoordelijkheid heb je als het goed is geen god guru of alien nodig. Respect voor je medebewoners en de plaats waar je te gast is meer dan voldoende aanleiding.[/quote]
Dat is waar, ware het niet dat wij mensen altijd zijn belemmerd in het creëren van een andere wereld. Wat overigens toch niet tegen te houden is omdat ons bewustzijn beweegt naar een hoger level. Ieder mens moet kennis opdoen wie van wie hij/zij is. Dat is alles, dan wéétt je alles….de rest komt vanzelf.

highjump
highjump
7 jaren geleden

Aangenomen dat regeringsleiders publiekelijk toegeven dat er aliëns bestaan; in welke mate verandert dat ons leven? Totaal niet! En wat die aliëns betreft: geloof niet dat zij, door een dergelijke regeringsverklaring, plotseling contact met ons zoeken. NOG STEEDS zullen zij dan tot in lengte van dagen boven ons vliegen, zonder te landen. NOG STEEDS zullen de genomen foto’s diffuus blijven. By the way: aangenomen dat het leven op aarde spontaan ontstaan is, dan geldt dat ook voor het leven op planeten op lichtjaren afstand. Dan ziet dat leven er totaal anders uit dan onze vorm, omdat bij hun de evolutie totaal anders verlopen is. Misschien hebben zij de vorm van een grote kwal met talloze tentakels en kennen zij 3, 4, 5 of meerdere seksen. Anders gezegd: er is NIETS menselijks aan.

kim
kim
7 jaren geleden

[quote name=”antonio”]Als ik een alien was zou ik verdraaid veel moeite hebben om mensen te helpen die zo’n puinhoop van een prachtige planeet maken. Als mensen hebben we de morele plicht naar onszelf en de planeet die ons gemiddeld 80 jaar steunt, behaagt en voedt om onze rotzooi op te ruimen. Zeker als we steeds meer de kennis en technologie om dat te kunnen. Voor het nemen van die verantwoordelijkheid heb je als het goed is geen god guru of alien nodig. Respect voor je medebewoners en de plaats waar je te gast is meer dan voldoende aanleiding.[/quote]

Die komen ons niet helpen alles wat er gebeurt is voor hunzelf pas toen er met atoombommen op Hirosjima en Nagasaki werden gegooid kwamen ze in actie omdat ze er zélf last van hadden,(als ze al van buiten de aarde komen)ook de aarde willen ze liefst zo intact mogelijk houden de mensen mogen een revolutie beginnen dan is het halve werk al gedaan en komen ze in een gespreid bedje en hoppa nestelen ze zich op aarde,de nieuwe ‘leiders’ hiep ha in de gloria!Denk ff na als er asielzoekers het land binnenkomen worden ze tot en met gescreand en nu zomaar wildvreemden die we niet kennen met telephatische gaven om ons te beinvloeden(mindfucken) binnenlaten?Ik geloof dat er een energie verandering bezig is dat wel maar trap nou niet in dat wij komen in vrede verhaal please.

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

verkiezingen

Vlak voor de verkiezingen jast het kabinet er nog even een cheque van 100 miljard euro door

Kort voor de verkiezingen jast het demissionaire ...

tarik z.

Journaalkaper Tarik Z. is terug: ‘Jullie worden nog steeds voor de gek gehouden’

Tarik Z. is terug van weggeweest. “Jullie ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

22
0
We lezen graag je reactie!x