UFO

Britse X-files openbaar: UFO’s boven parlementsgebouw en Stonehenge

Help mee door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Britse ministerie van Defensie heeft documenten vrijgegeven waarin recente waarnemingen van vliegende schotels staan beschreven.

De waarnemingen lopen tot 2009, omdat in dat jaar de ufodesk van het ministerie werd gesloten. Opvallend is dat het aantal meldingen dat jaar verdriedubbelde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Britse National Archives hebben 4400 documenten vrijgegeven over buitenaardse ervaringen. De stukken, die tussen 2007 en 2009 zijn verzameld, gaan onder meer over een man die beweerde met een buitenaards wezen samen te wonen en UFO-waarnemingen bij het Palace of Westminster en Stonehenge.

Paniek

Ook wordt gesproken over een man die naar eigen zeggen een wapen had ontwikkeld om vliegende schotels mee uit de lucht te schieten.

In 2009 kreeg het ministerie van Defensie 643 meldingen binnen. Tussen 2000 en 2007 waren dat er slechts 100 tot 200 per jaar. Alleen in 1978 lag het aantal meldingen hoger. In dat jaar kwam de film Close Encounters of the Third Kind uit. In de jaren negentig werd nog een piek gemeten, in die tijd was de serie The X-Files erg populair.

In 1952 nam de toenmalige Britse premier Winston Churchill de kwestie zo serieus dat hij opdracht gaf om waarnemingen geheim te houden. Hij wilde op die manier paniek onder de bevolking voorkomen.

In de 50 jaar dat de ufodesk onderzoek heeft gedaan naar de waarnemingen kon er geen bewijs worden gevonden dat de waargenomen objecten een bedreiging voor Groot-Brittannië vormden.

Kleine vliegtuigen

In 2008 zag een man tot twee keer toe UFO’s boven het Palace of Westminster, de zetel van het Britse parlement. Hij omschreef ‘groene, rode en witte lichten’ die anderhalf uur op dezelfde plaats in de lucht bleven hangen.

Twee jaar eerder zag iemand ‘schijfvormige’ objecten op foto’s die van Stonehenge waren gemaakt. In oktober 2008 verschenen objecten op foto’s van de pier van Blackpool die met het blote oog niet zichtbaar waren. De ufodesk onderzocht de waarneming en concludeerde dat twee van de objecten ‘op stuntvliegers leken’ en dat het derde ‘deed denken aan een zeemeeuw’.

Britse X-files openbaar: UFO's boven parlementsgebouw en Stonehenge

Een meisje schreef een brief aan de ufodesk over ‘kleine vliegtuigen’ die ze met haar vader in de lucht had gezien. Ze vroeg zich af of er leven op andere planeten is. Ze voegde bij de brief een afbeelding van een zwaaiend buitenaards wezen in een ruimteschip.

Het ministerie bedankte het meisje uit Altrincham in de buurt van Manchester voor haar brief en stuurde haar een envelop met goodies.

Bron: BBC.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nicolas I. Beemster
Nicolas I. Beemster
10 jaren geleden

Fantastisch! Het is een begin en hopelijk zullen velen landen volgen en mensen bewust wakker worden, zodat de U.F.O.’s kunnen landen en ons kunnen helpen om de rommel op de aarde, die we samen hebben gemaakt, te helpen opruimen. AMEN.

Groetjes,

Nicolas I. Beemster

hetzalwel
hetzalwel
10 jaren geleden

het wordt zeker tijd dat het nu eens voor goed, en altijd duidelijk wordt voor de mensheid. ik hoop dat het niet zolang meer duurt. iedereen voelt dat er iets gaat gebeuren of ze het nu geloven of niet. make my day.

antonio
antonio
10 jaren geleden

Als ik een alien was zou ik verdraaid veel moeite hebben om mensen te helpen die zo’n puinhoop van een prachtige planeet maken. Als mensen hebben we de morele plicht naar onszelf en de planeet die ons gemiddeld 80 jaar steunt, behaagt en voedt om onze rotzooi op te ruimen. Zeker als we steeds meer de kennis en technologie om dat te kunnen. Voor het nemen van die verantwoordelijkheid heb je als het goed is geen god guru of alien nodig. Respect voor je medebewoners en de plaats waar je te gast is meer dan voldoende aanleiding.

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

De Russische minister van Buitenlandse zaken heeft gesteld dat Obama tot ‘UFO-disclosure’ moet komen, anders zullen de Russen dit gaan doen.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x