Paranormaal

Stervend kind in ziekenhuis gered door engel?

Help door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een 14-jarig meisje lag met zware gezondheidsproblemen in het ziekenhuis. Ze had niet lang meer te leven.

Terwijl haar moeder wachtte op haar laatste ademhaling verscheen op een bewakingscamera plotseling een fel licht. In minder dan een uur tijd begon het meisje tot verbazing van de artsen te herstellen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

Colleen Banton, de moeder van het meisje, heeft een verklaring. “Dit was een engel,” zei ze. Colleen is ervan overtuigd dat de verschijning haar dochter heeft gered.

Goddelijke interventie

Chelsea werd te vroeg geboren en had haar hele leven al te maken met gezondheidsproblemen. Ze is met name vatbaar voor een longontsteking.

Artsen zeiden dat er geen hoop meer was voor Chelsea waarna Colleen opdracht gaf om haar dochter van de beademing te halen. Op dat moment verscheen het felle licht. Volgens Colleen is de redding van haar dochter het gevolg geweest van goddelijke interventie.

Banton is niet de enige die in engelen gelooft. “Ik denk dat ze echt bestaan,” zei domina Suzan Johnson Cook. “Ze beschermen ons. Ze bevinden zich onder ons.”

Wonderen

“Albert Einstein zei dat er slechts twee manieren zijn om je leven te leven: doen alsof niets een wonder is, en doen alsof alles een wonder is,” zei rabbi Irwin Kula. “De vraag is of we ons kunnen openstellen voor wonderen. Kunnen we ons zelfs op het allerlaatste moment, het meest duistere moment, openstellen voor nieuwe mogelijkheden die er altijd al zijn geweest?”

Uit sommige peilingen blijkt dat 75 procent van de Amerikanen in engelen gelooft. Ter vergelijking gelooft minder dan 40 procent van de Canadezen, Britten en Australiërs in het bestaan van engelen.

Bron: Today.com

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
11 jaren geleden

Er is maar een soort engel spirit of fysiek,de engelen wij dus hebben gekozen om in de materie te leven,en te ervaren. een grote ontdekkingsreis,maar zijn vergeten wie of wat wij (waren)zijn.los gekoppeld van de bron.En hoe verder van huis des te langer de reis terug naar huis.En zonder hulp van de spirit(engel)komen wij alleen niet of met veel omwegen thuis.

Avatar_777
Avatar_777
11 jaren geleden

Prachtig…

s7p
s7p
11 jaren geleden

Wat we in de video gezien hebben is niet met de normale wetenschappelijke logica te verklaren en voor mij is het duidelijk dat er meer is tussen hemel en aarde. Het maakt ook duidelijk dat bewustzijn los van het lichaam kan functioneren. Iets wat voor mij duidelijk is dat dit kan.

Wel heb ik een iets afwijkende mening / verklaring (ook is dit niet logisch te toetsen) voor dit fenomeen. Ik deel de mening dat er ingrepen is door een entiteit geest van de andere realiteit. Ook deel ik de mening dat de andere realiteit liefde is.
Maar er is ingegrepen omdat haar taak er nog niet op zit en ze haar ding op aarde nog moet afmaken. We zijn hier om iets te leren. Ik refereer hier naar de bijna dood ervaringen, die de nodige mensen hebben meegemaakt.

Natuurlijk is en blijft dit voor haar en voor haar familie een prachtige ervaring.

Alleen weer jammer dat er weer een Christelijk tintje gegeven wordt. Immers Godsdiensten zijn een product van deze fysieke realiteit en niet van de andere niet fysieke wereld.

pietje
pietje
11 jaren geleden

Prachtig bericht en Horatio zei het al ‘er is veel meer tussen hemel en aarde’ dat geloof ik ook absoluut ! Engelen bestaan volgens mij ook maar zijn het overleden personen of andere wezens dat weten we niet maar het is mooi zoals het is !

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x