Homepagina » Buitenaards » Is het Bulgaarse leger op buitenaardse technologie gestuit? Kolonel doet boekje open over Area 51 van Bulgarije
Is het Bulgaarse leger op buitenaardse technologie gestuit? Kolonel doet boekje open over Area 51 van Bulgarije

Is het Bulgaarse leger op buitenaardse technologie gestuit? Kolonel doet boekje open over Area 51 van Bulgarije

Het Bulgaarse plaatsje Tsaritsjina wordt ook wel het Area 51 van Bulgarije genoemd. In de jaren negentig groef het Bulgaarse ministerie van Defensie er een groot gat.

Uiteindelijk werd het project stilgelegd en het gat volgestort met beton.

Veel lokale bewoners en onderzoekers maakten melding van vreemde lichten in het gebied. Sommigen claimden te zijn geraakt door een ‘krachtige lichtstraal’.

Buitenaards

Ook zeiden verschillende lokale bewoners dat ze stemmen hoorden.

Complotonderzoekers claimden dat het leger een driehoekig object had opgegraven, dat buitenaards zou zijn.

Uit een documentaire die in 2007 werd uitgezonden op de Bulgaarse staatstelevisie bleek dat de meeste legerdocumenten over het gat waren verdwenen of vernietigd.

In 1992 gaf de Bulgaarse kolonel Tsvetko Kanev een tv-interview over het project, waarin hij onder meer verwees naar een boek dat hij erover had geschreven.

Humanoïde figuur

Kanev vertelt daarin dat het leger op een diepte van zo’n vijf meter op een rechthoekige steen was gestuit.

Het leger besloot dieper te graven en stuitte al snel op een tweede barrière, een plaat in de vorm van een holle lens.

Rechts ervan was een muur te zien in de vorm van een humanoïde figuur die vele malen groter was dan een mens.

Onbekende metaalsoort

Volgens een soldaat die anoniem wilde blijven werden onderzoekers geraakt door een krachtige lichtstraal toen ze de plaat, die ‘bestond uit een onbekende metaalsoort’, probeerden op te hijsen.

Plotseling stonden ze voor een 1,5 meter hoge tunnel met een zilvergrijze vloer en extreem gladde muren, die waren voorzien van onbekende tekens.

Onzichtbare muur

Kolonel Kanev claimde dat één van zijn collega’s iedere keer dat hij erdoorheen wilde gaan, werd teruggeworpen alsof hij tegen een onzichtbare muur opliep.

Angst voor het onbekende en gevaren en mysteries die verborgen lagen in de tunnel zorgden er volgens Kanev uiteindelijk voor dat het leger besloot om het gat te dichten.Vind je dit artikel belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Voor de mensen die twijfelen aan dit soort fenomenen: De Deep State maakt er actief werk van om al het goede beeldmateriaal dat er is van internet te verwijderen en uit het nieuws te houden. Men schijnt er zo’n 3 miljard dollar per dag aan te besteden om hun schaduwregering overeind te houden. Dit wordt onder andere gebruikt om de media te manipuleren en eventuele getuigen de mond te snoeren.

  In allerlei nationale parken verdwijnen er al vele jaren continue mensen. Veel van deze mensen zijn op Mars, de maan of naar ondergrondse complexen op aarde gebracht. Er zouden al honderduizenden mensen in deze ondergrondse complexen leven.

  Er schijnen 9 families te zijn die sinds ongeveer 1800 de beschikking hebben over geavanceerde technologie. Zij zouden hun UFO-technologie destijds via de Vrill society met Nazi Duitsland hebben gedeeld. De keuze viel op Duitsland omdat dit volk de sterkste genetische overeenkomsten had met buitenaardsen van de Pleiaden. De nazi’s moesten de politie worden voor de hele wereld.

  Twee voorbeelden van deze families zijn de Rothschilds (de leiders) en de Hapsburgs.
  De 9 families zouden ook aan het roer staan van Bilderberg, CFR, Trilateral Commission e.d.

  Boven deze groepen zouden er ook nog oude Lyrans aanwezig zijn op aarde. Zij zijn hier lang geleden blijven “hangen” in de astrale wereld omdat ze in oorlogen gesneuveld zijn. Zij zouden hier al sinds de val van Atlantis aanwezig zijn en konden hier niet meer wegkomen vanwege de trilling. Zij zouden de verantwoordelijken zijn voor alle narigheden die wij in onze geschiedenis gezien hebben en nu zouden zij ook achter de grootschalige genocide plannen staan waar al jaren zo veel over te doen is. De volkeren op de maan en mars zouden na de genocide hier naartoe worden gebracht voor een nieuwe start.

  De Lyrans proberen via deze 9 families eigenlijk al vele jaren WOIII te veroorzaken om een groot deel van de mensheid uit te roeien en vervolgens een nieuw sterker ras te creëren dat voor een deel bestaat uit geavanceerde mensen en voor een deel uit eenvoudiger mensen. De geavanceerde mensen, zoals officieren en koningshuizen, zouden dan direct worden aangestuurd en gecontroleerd door de Lyrans.

  Tot op heden is de geplande genocde nog niet echt op gang gekomen omdat de mensheid al enige tijd aan het ontwaken is. Wij beginnen op wereldschaal steeds beter in te zien waar “men” zoal mee bezig was. Onze trilling stijgt al enige tijd en daardoor wordt het steeds moeilijker voor hen om hun plannen te realiseren. Installaties zoals HAARP zouden onder andere worden gebruikt om onze trilling omlaag te brengen. Zij weten dat ons dna zich aan het ontwikkelen is en proberen dit uit alle macht met dergelijke installaties tegen te werken.

  Zodra wij in staat zijn om onze trilling te blijven verhogen wordt het voor hen steeds moeilijker om in leven te blijven. Het zou voor hen onmogelijk zijn om in een hedendaags menselijk lichaam te incarneren omdat deze het direct zou begeven. De Lyrans zouden wel in staat zijn om te incarneren in nieuwe geavanceerdere menselijke lichamen. Vandaar dat men al jaren zo druk bezig is met de transhumanistische agenda. Zij hebben zelf een geavanceerd lichaam nodig en geavanceerde menselijke managers en arbeiders die controleerbaar zijn via chip implantaten.

  Zij gebruiken designer drugs, virussen en nu dan ook microgolven en 5G netwerken om de mensen uit te roeien, die voor hen een probleem zijn.

  Ascentie is geen onzin. Dankzij allerlei positieve volkeren rondom de aarde zal de hogere energie vanuit het centrum van onze melkweg onze kant op worden gekanaliseerd. Op een gegeven ogenblik is de trilling rondom de aarde zo hoog, dat het voor de negatieve entiteiten onmogelijk wordt. Mensen die nu uit balans zijn kunnen in die tijd instabieler worden en mensen die nu al enigszins metafysisch ontwikkeld zijn zullen hierin sterker worden. Mensen die een sterke hartenergie hebben zullen hierin ook krachiger worden etc.

  bron: https://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alien_adrian.htm

  14 likes
  • @mike
   Heb je ook nog iets van tastbaar bewijs, of is het enkel dat vage linkje van je?

   7 likes
   • eerst zien dan geloven toch? hehe
    Ik zeg niet dat ik het eens ben met Mike maar ik zeg ook niet dat ik het oneens ben met Mike.
    maar roepen om bewijs en het vergelijken met bollywood en dat het voor mensen bedoeld is die de wereld niet langer aankunnen.
    Misschien wordt het tijd voor jullie om je oordeel kleppen af te doen en los te laten dat wat jij denk te weten misschien niet zo is. Want het is dit en het is dat. Nee .. jij netzoals ik weten niet veel van het leven.
    Bibliotecapleyades.net is een website voor mensen die bereid zijn OPEN te staan voor kennis en informatie die je niet tegenkomt op je tv, krant of schoolboek.
    lekker lezen, mediteren samen zijn en open minden blijven is veel leuker dan overal een waarheid achter willen hebben. Gaat niet werken en zo beperk jezelf alleen maar.

    Gegroet.

    5 likes
   • Het is de samenvatting van een verhaaltje dat in Bollywood wordt verfilmd waarschijnlijk. Altijd leuk voor al die mensen die de echte wereld niet langer aankunnen.

    1 likes
  • jnteressantste woord van dit betoog : “zou” ……….

   0 likes
 2. @ Stefan
  Zeker weten dat we aan hogere wetten gebonden zijn…. Maar wat ik altijd zo wonderlijk vind is dat er vervolgens geen mensen daarna toe gingen om de energieen te onderzoeken… Ieder land heeft zulke mensen, of staat dat allemaal in het boek wat hij heeft geschreven , en wij niet kunnen lezen, geen bestseller dus anders was het wel vertaald .. Kortom wat moet je met zulke verhalen…..En natuurlijk kan een gewoon mens niet door zulke energie muren heen…..

  6 likes
 3. En natuurlijk heeft het leger of de betrokkenen dit voorval niet gefilmd.

  4 likes
 4. Ik zou zeggen, er niet meer over schrijven maar opmaken dat gat

  4 likes
 5. Blijkbaar zijn we aan hogere wetten gebonden dan enkel alleen het fysieke rijk.

  1 likes
 6. kolonel Kanev claimde dat één van zijn collega’s iedere keer dat hij erdoorheen wilde gaan, werd teruggeworpen alsof hij tegen een onzichtbare muur opliep.

  Het verhaal dat hierover ook op deze site te zien valt spreekt nog van een persoon uit de hoogste orde der vrijmetselaren uit Amerika , die behoorlijk pistoff was bij de delving.
  Hij was in staat om met zijn handen de onzichtbare barriere te passeren waarna hij zich in een lange tunnel bevond.

  1 likes
 7. Deze man smoked teveel

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

leger

Leger ingezet bij boerenprotest in Den Haag: ‘Nederlandse regering is bang’

Verbaasde reacties op de inzet van het ...

ufo's

Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?

Lange tijd werd er lacherig gedaan over ...