Mens en Dier

Ook Fajah Lourens gaat demonstreren op de Dam in Amsterdam: ‘Wij moeten nu echt opstaan’

Help mee door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ook actrice, model en dj Fajah Lourens gaat zondag demonstreren op de Dam in Amsterdam. “Als ik geen restaurant meer in mag zonder vaccin dan ga ik gewoon niet meer,” zegt ze op Instagram. “Maar ik snap wel dat de jeugd zo niet denkt en dat de jeugd nu eigenlijk wordt gepusht zich in te enten omdat ze straks misschien wel nergens meer naar binnen mogen, niet eens naar de bioscoop.”

“En daarom sta ik te demonstreren aanstaande zondag vanaf 12.00 uur op de Dam, want het moet ophouden,” zegt Lourens. “Hoeveel vaccins moeten ze hebben? Eén, twee, drie, vier, vijf, zes, zeven, acht, negen? Er wordt een wortel voorgehouden.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het houdt niet op

“Je kan niet meer vanaf je bank blijven zitten en denken: wat vervelend, wat vervelend, wat vervelend,” benadrukt ze. “Kijk naar wat er in Frankrijk is gebeurd, hoeveel mensen er zijn opgestaan. In Duitsland, in Frankrijk, in Australië.”

“Wij moeten nu ook echt opstaan, in vrede. Maar wel je stem laten horen, want ook al ben je gevaccineerd, jij moet ook zien dat het niet ophoudt,” aldus Lourens. “Ik kom net uit Mexico en de gevaccineerden moesten ook nog gewoon een PCR-test doen, die moesten ook hun mondkapjes nog op. Het houdt niet op.”

Vrijheid terugpakken

“Het gaat over vrijheid en die moeten we nu terugpakken. Met z’n allen. Dus laat je stem horen en kom naar Amsterdam. Mij zie je daar en ik hoop jou ook,” zegt ze.

De organisatoren van de demonstratie schrijven: “Dankjewel voor jouw filmpje. Waren alle BN’ers maar zo dapper.”

4.9 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Faya Lourens, super dat je morgen meedoet met de, naar schatting, tienduizenden mensen. Het feit dat je een bekende Nederlander bent, kan een behoorlijke impact hebben. Natuurlijk zijn Jan, Piet en Klaas ook belangrijk, maar JIJ steekt op een fantastische manier je nek uit, en dat voor IEDEREEN.
Ik heb ook even de berichtjes op Twitter gelezen van Marc van der Vegt en het valt mij op, dat nu OOK gevaccineerde mensen het allemaal spuugzat zijn. En dat is bijzonder goed nieuws.
Daarmee wordt onze groep groter en groter. Het zogenaamde sneeuwbal effect.
Ik ben het 100% eens met Marc, dat je categorisch iedere tent (horeca, bioscoop, whatever) moet boycotten. ALLEEN als ZIJ opstaan tegen het systeem, dus gewoon alle mensen binnenlaten, zal er wat veranderen.
Maar daar is moed voor nodig. En of zij die moed hebben…. dat is afwachten.

SurrogateReligion
SurrogateReligion
2 jaren geleden

Faya Lourens is wel gruwelijk lekker om te zien! lol

It's me
It's me
2 jaren geleden

Bravo!!!!! Hopp dat er velen zullen volgen .

Celia
Celia
2 jaren geleden

De mens leeft al duizenden jaren op deze planeet en heeft ziektes, oorlogen, honger en andere ellende overleefd. Dus een zogenaamd “gevaarlijk virus” overleeft hij ook wel. Ik snap niet dat Hugo de Jonge zich dat niet realiseert.

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x