Homepagina » Gezondheid » Deze topdokters onthullen hoe vaccins ons immuunsysteem tegen ons keren
Deze topdokters onthullen hoe vaccins ons immuunsysteem tegen ons keren

Deze topdokters onthullen hoe vaccins ons immuunsysteem tegen ons keren

Veel onderzoeken wijzen erop dat vaccins kunnen leiden tot autoimmuniteit, waarbij er iets fout gaat met het verdedigingssysteem van het lichaam.

Auto-immuunziektes die kunnen ontstaan na vaccinatie zijn onder meer artritis, lupus, diabetes en het syndroom van Guillain-Barré, schrijven Alessandra Soriano van de Universita Campus Bio-Medico in Rome, Gideon Nesher van de Hebrew University Medical School in Jeruzalem en Yehuda Shoenfeld van de Tel-Aviv University.

De wetenschappers hebben vrijwel alle vaccins in verband gebracht met het zogeheten ASIA syndrome, een syndroom dat wordt veroorzaakt door de hulpstoffen in vaccins, met name aluminium.

Verstoord

“Als het immuunsysteem verstoord raakt, kan dat resulteren in een auto-immuunziekte,” schrijven de auteurs.

“Vaccinatie kan hier verantwoordelijk voor zijn bij bepaalde groepen individuen,” klinkt het.

Tot deze groepen kunnen mensen behoren die al eerder negatieve bijwerkingen hebben gehad na vaccinaties.

De wetenschappers noemen onder meer een tienermeisje dat overleed na haar derde Gardasil-injectie tegen het HPV-virus.

Causale factor

Na haar eerste dosis voelde ze zich duizelig en kreeg ze een tintelend gevoel in haar handen en last van geheugenverlies.

Na haar tweede injectie had ze last van slappe armen, vermoeidheid, nachtzweten, borstpijn en hartkloppingen.

Tijdens een analyse bleek dat haar bloed en milt DNA-fragmenten van het HPV-16 L1-gen bevatten, die overeenkwamen met het DNA in het Gardasil-vaccin tegen baarmoederhalskanker.

“Het vaccin was dus een causale factor,” schrijven de onderzoekers.

Meer last

Ook de aluminium hulpstof uit het vaccin werd teruggevonden.

De wetenschappers noemden daarnaast studies naar patiënten met een reumatische aandoening die na de griepprik meer last kregen van pijn.

Ook ontwikkelden ze nieuwe soorten auto-antilichamen die voor de vaccinatie nog niet aanwezig waren.

Dergelijke auto-antilichamen kunnen wijzen op auto-immuunziektes.

Vaccins blijken verder veel verschillende allergenen te bevatten.

[GreenMedInfo]


Vond je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. Natuurlijk i s het zo dat vaccinaties je immuniteit ondermijnen.
  Tegenwoordig zijn er bijna geen kin deren meer die geen een of andere aandoening hebben: van het autisme spectrum tot immumiteitsziektes.
  Toen ik op de lagere en middelbare school zat was er practisch nooit een kinbd ziek. Of gedragsgestoord. Er was 1 meisje in ongeveer 1968 op mijn (hele) school met zwaar astma.
  Na de BMR i s het volgens mij verkeerd gegaan en helemaal na de enting tegen hersenvliesontsteking. De laatste werd in NL gelanceerd in 1993.
  Let er maar eens op bij kinderen geboren na 1 jan 1993.

  24 likes
  • Helemaal met jou eens Mikkie, toen ik op de middelbare school zat (tot 1970), zat er bij ons in de klas met gemiddeld 30 leerlingen, welgeteld 1(één) wat dikkere jongen (in die tijd werden jongens en meisjes nog gescheiden) en als je nu kijkt is dat precies andersom. Wij dronken toen ook al cola en de enige last die we daarvan konden krijgen waren slechte tanden als je niet goed poetste. Tegenwoordig met al die kunstmatige zoetstoffen, gemanipuleerd eten met resten glyfosaat in bijna alle voeding, ook de biologische, is het niet verwonderlijk dat men meer ziek dan gezond is en de vaccins zullen daar ongetwijfeld aan meehelpen om hun bussines model gaande te houden. Bayer maakt de Aspro (het bekende aspirientje) die je van je hoofdpijn afhelpt maar doet tegelijkertijd, nu met behulp van het opgekochte Monsanto, het land vergiftigen zodat je er koppijn van krijgt.

   13 likes
   • Ik ben geboren in 1971 en wij hadden ook een dik jongetje in de klas, hij werd vaak uitgescholden voor dikzak. Nu zat ik laatst een klassenfoto te bekijken uit die tijd en viel me op dat hij helemaal niet dik was, een klein beetje stevig en de rest was gewoon mager. Als je het afzet tegen deze tijd.

    10 likes
 2. De wetenschappers noemden daarnaast studies naar patiënten met een reumatische aandoening die na de griepprik meer last kregen van pijn. Mijn schoonmoeder heeft 2x maal deze prik gehaald. De eerste keer veel last van aar benen kon niet goed meer lopen maar herstelden langzaam. Gewaarschuwd dat ze geen 2e keer de griepprik zou nemen maar helaas dus resultaat nu SPIERREUMA volgens de dokter alleen het paardenmiddel PRETNISON wat ze nu al 9 maanden krijgt zou helpen, inderdaad naar de klote helpen. Gelukkig een 3e keer de griepprik heeft ze nooit meer genomen maar helaas geloofd nog steeds heilig de dokter.

  8 likes
 3. Het rijksvaccinatie programma werd in 1957 ingevoerd.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Vaccinatieprogramma
  Ziehier de lijst van personen die vanaf dat jaar verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor al de gevolgen.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_Nederlandse_ministers_van_Volksgezondheid,_Welzijn_en_Sport

  3 likes
  • Toen kwamen ook de softenon slachtoffers ter wereld in Nederland ,door injecties tijdens (of voor ?) de zwangerschap kregen moeders kinderen met zeer korte armen en benen soms groeiden bij deze vaccinatie slachtoffers de handen en voeten aan het lijf en kwamen dus invalide ter wereld.

   0 likes
 4. Tijdens een analyse bleek dat haar bloed en milt DNA-fragmenten van het HPV-16 L1-gen bevatten, die overeenkwamen met het DNA in het Gardasil-vaccin tegen baarmoederhalskanker.

  Er is een chinees die nu wordt verguisd door wetenschappers terwijl collega wetenschappers samen werken met laboratoria om gen-veranderende stoffen bij kinderen in te brengen.!
  Het is onze wereld op zijn kop.
  Wat een schijn vertoning gister op de tv.

  3 likes
 5. Agenda 21……….de wereldbevolking moet van de Amerikanen van 7 miljard ……….. naar 500 miljoen. De wereld bevolking moet terug van 7 miljard naar 500 miljoen en alleen de rijken/nobelen en de door god uitverkorenen (of diegenen die denken dat te zijn) zij mogen blijven leven in alle luxe op hun miljoenen slaven en onderdanen na natuurlijk!
  Georgia Guidestones moderne hedendaagse NAZI advies: eliminatie 90% van de wereldbevolking
  Zorg dat de mensheid niet groter is dan 500 miljoen, zodat er een voortdurende balans met de natuur is (dit betekent dat er ruim 6 miljard mensen moeten verdwijnen!).
  https://teapacks.wordpress.com/2009/03/25/georgia-guidestones-advies-eliminatie-90-van-de-wereldbevolking/

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

lockdownprotest

Arts houdt emotionele speech tijdens lockdownprotest Eindhoven: ‘Onvoorstelbaar wat er nu gebeurt’

Afgelopen weekend vond op het 18 Septemberplein ...

vaccinatiepaspoort

EU werkt al sinds 2018 aan ‘vaccinatiepaspoort’, onthult dit rapport

Een rapport dat eind 2019 is gepubliceerd ...