Great ResetBuitenland

BVNL neemt stelling: ‘Nederland moet de banden met het World Economic Forum direct verbreken’

Help mee door dit met vrienden op je social media te delen!

Henk Krol was het eerste Kamerlid dat begin 2021 aankaartte dat buitenlandse inmenging door ongekozen organisaties zoals het World Economic Forum onwenselijk is.

Hij stelde premier Rutte meermaals vragen over Build Back Better, een term die nauw verband houdt met de Great Reset, maar kreeg steeds ontwijkende antwoorden. Krol wilde daarom een debat over dit onderwerp.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Great Reset was trending op Twitter nadat de Canadese premier Trudeau had gezegd dat de coronapandemie ‘gelegenheid biedt tot een reset’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Twee keer gevraagd

“Wereldleiders horen we steeds vaker zeggen ‘Build Back Better’. Biden, Trudeau, Johnson en Clinton roepen dat, onze eigen minister-president roept dat ook,” aldus Krol, de nummer 2 op de lijst van BVNL.

“Ik heb hem twee keer gevraagd om dat eens een keer nader toe te lichten. Dan zegt hij alleen maar dat hij het na de coronacrisis beter wil doen,” vervolgde Krol.

Miljardenbesparing

Hij wilde van Rutte een uitgebreide brief waarin staat wat hij daar precies mee bedoelt en hoe dat zit in relatie met de Great Reset van Klaus Schwab van het World Economic Forum. Ook vroeg hij dus om een debat, over de oorsprong, betekenis en de consequenties van Build Back Better.

BVNL, de partij van Wybren van Haga, neemt stelling. De partij vindt dat Nederland de banden met het WEF direct moet verbreken. “De miljarden die we daarmee besparen, gaan we besteden in het belang van Nederland.”

4.9 250 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ALF
ALF
5 maanden geleden

En de W.H.O., EU en de VN

Margie
Margie
5 maanden geleden

Dat moet ook. Die afschuwelijke gekken van het wef. Hoogmoed en graaibekkerij is hun naar de kop gestegen. You will own nothing and you will be happy 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🖕🖕🖕🖕🖕🖕 de grootste onzin allertijden. Maar ze komen er wel achter. Duurt niet lang meer

Jackie
Jackie
5 maanden geleden

Ben bang dat we er al te diep in zitten, gezien de corruptie, de leugens, de rechtstaat die krom is….

Baardstaart
Baardstaart
5 maanden geleden

En niet alleen met het WEF. Denk ook aan een aantal andere organisaties.. Zoals WHO, NATO, EU, Eurozone, Bilderberg. Verder moeten we ook de invloed van NGO’s en multinationals terugdringen. En meer ruimte voor MKB etc.

Back to top button
104
0
We lezen graag je reactie!x