Buitenland

Europese Commissie opgeroepen onmiddellijk te stoppen met deze aanval op de democratie in andere landen

Help mee door dit met kennissen op je social netwerk te delen!

In Israël is Benjamin Netanyahu opnieuw minister-president geworden en prompt beginnen de protesten, zoals ook toen Donald Trump president werd, zoals ook in Georgië, toen het parlement zich keerde tegen buitenlandse beïnvloeding, zoals ook toen zogenaamd het Capitool bestormd werd. Dat zei FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff dinsdag in het Europees Parlement.

Het is de beproefde techniek van links om tegen betaling protesten te organiseren of te kapen, stemmen te ronselen, rechtszaken aan te spannen en regeringen omver te werpen, aldus De Graaff.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Weerzinwekkende ideologische agenda

Het Europarlementslid lichtte toe: “Ook deze protesten in Israël zijn door een linkse elite georganiseerd via vehikels zoals de Movement for Quality Government om hun weerzinwekkende ideologische agenda uit te rollen.”

“De EU zelf heeft in het kader van haar thematische programma voor maatschappelijke organisaties miljoenen ter beschikking gesteld om de Israëlische regering via deze maatschappelijke tussenpersonen onder druk te zetten,” stelde De Graaff.

Hij heeft de Europese Commissie opgeroepen ‘onmiddellijk te stoppen met deze aanval op de democratie in andere landen’.

Spanningen

De spanningen tussen de Europese Unie en Israël lopen steeds verder op. EU-buitenlandchef Josep Borrell is voorlopig niet meer welkom in het land.

In de Georgische hoofdstad Tbilisi gingen mensen de straat op om te protesteren tegen de regering. Ze zwaaiden met Europese vlaggen en probeerden door afzettingen bij het parlementsgebouw te breken. Georgië hoopt net als Oekraïne lid te kunnen worden van de EU.

4.9 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wil
Wil
1 jaar geleden

slepen ze een oude tank naar Nederland, om te bewijzen dat de Russen sterker zijn.
Positief hebben wij toch nog een tank.

1/4 piet
1/4 piet
1 jaar geleden

Die toren van Babel….Waar blijft Marinus van der Lubbe!

Hendrik
Hendrik
1 jaar geleden

Lachwekkendom dit van hem te horen, de bevolking daar wordt onderdrukt en gaat net als hier gebukt onder massaimmigratie. Dan regeert de vastgoedmaffia.

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

EU is een criminele organisatie, een organisatie die gekaapt is door criminele elites en organisaties als WEF, NAVO, WHO, en Big Pharma. EU moet gestopt worden het is onder leiding van von der Leyen en Timmermans een oorlogszuchtig zooitje geworden. STOP de EU en uit de NAVO.

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x