Buitenland

Drama: 5 maanden oude baby sterft nadat moeder Pfizer-vaccin krijgt

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vijf maanden oude baby is gestorven aan de gevolgen van TTP, een zeldzame aandoening van de bloedstolling. Tot de symptomen behoren onder andere een tekort aan bloedplaatjes met als gevolg hiervan blauwe plekken. De baby werd ziek op de dag nadat zijn moeder haar tweede Pfizer-vaccin had gehaald.

Het sterfgeval is gemeld bij het Amerikaanse VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt. Het geval trok de aandacht van Alex Berenson, een oud-verslaggever van de New York Times. “Dit is een echte en zeer gedetailleerde melding,” schrijft hij op Twitter.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De patiënt kreeg de tweede dosis van het Pfizer-vaccin op 17 maart. Een dag later kreeg haar vijf maanden oude borstgevoede baby last van huiduitslag. De baby was ontroostbaar, weigerde te eten en kreeg bovendien koorts.

Ziekenhuis

De vrouw ging met haar baby naar de spoedeisende hulp, waar uit bloedonderzoek bleek dat het kind verhoogde waarden van leverenzymen had. Het jongetje werd opgenomen in het ziekenhuis, waar zijn toestand verder verslechterde. Uiteindelijk stierf de baby.

“Wordt dit onderzocht?” vraagt Berenson. “De baby is meer dan een maand geleden overleden. Waarom is deze informatie niet eerder naar buiten gebracht?”

4.6 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
3 jaren geleden

Neem nog een vaccin!

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Verschrikkelijk.

Echter zit nog in de goedgekeurde onderzoeksfase – nog net niet verplicht voor elk persoon – 85% van het volk is voor gelet op de verkiezingsuitslag, dus kan gebeuren.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
3 jaren geleden

Duidelijke zaak dat hier sprake is van een depopulatie programma en dat ingeënte mensen andere mensen kunnen besmetten.

Zoals eerder door mij beschreven, onmiddellijk stoppen met zowel testen als vaccinaties. Maar zolang mensen zelf testen blijven kopen zal het ook wel niet beter worden.

Covid is 1 grote valkuil, waarvan het einde nog niet in zicht is, waarbij de voltallige politiek niet boven op de feiten zit en dus compleet nalatig is en in gebreke is. Het wordt tijd voor veranderingen en dat dit toneelstuk een einde krijgt.

Vlinder
Vlinder
3 jaren geleden

Er is maar èèn oplossing voor dit grote leed,geen prik nemen!

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x