Homepagina » Buitenland » Soros heeft honderden Europarlementariërs in zijn zak. Documenten onthullen waarom onze democratie een façade is
Soros heeft honderden Europarlementariërs in zijn zak. Documenten onthullen waarom onze democratie een façade is

Soros heeft honderden Europarlementariërs in zijn zak. Documenten onthullen waarom onze democratie een façade is

Gelekte documenten onthullen dat de schimmige miljardair George Soros honderden Europarlementariërs ziet als ‘betrouwbare bondgenoten’. Hongarije heeft hierover de noodklok geluid.

Op de lijst staan namen van 226 (ex-)leden van het Europees Parlement, inclusief Martin Schulz, Guy Verhofstadt, zeven vicevoorzitters, commissiehoofden, enzovoorts.

Het zijn vooral mensen die bekendstaan om hun anti-Russische houding.

Onder de Nederlanders zijn Dennis de Jong (SP), Sophie in ‘t Veld (D66), Agnes Jongerius (PvdA), Anne-Marie Mineur (SP), Kati Piri (PvdA), Judith Sargentini (GroenLinks), Marietje Schaake (D66), Hans van Baalen (VVD), Cora van Nieuwenhuizen (VVD) en Lambert van Nistelrooij (CDA).

In gevaar

Soros wil veel immigranten naar de EU halen, Oekraïne integreren in de EU en Rusland zoveel mogelijk tegenwerken.

De onthullingen zijn gedaan door DC Leaks. “De toekomst van Europa als geheel is in gevaar,” waarschuwde de Hongaarse regeringswoordvoerder Zoltan Kovacs.

Hij vroeg zich verder af hoe het kan dat Soros achter gesloten deuren mocht spreken met EU-baas Jean-Claude Juncker.

Griezelig veel

Kovacs merkte op dat EU-voorstellen over de verdeling van migranten in Europa griezelig veel lijken op de plannen van Soros.

De documenten van de Open Society Foundation van Soros noemen sleutelfiguren binnen Europese instellingen die kunnen worden gezien als betrouwbare bondgenoten.

Schandalig

Het is schandalig dat een Amerikaanse miljardair meent dat de EU miljoenen immigranten uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika moet opnemen en naar lidstaten moet sturen waar ze niet naartoe willen gaan en waar ze niet per definitie welkom zijn, aldus Kovacs.

De documenten onthullen vooral dat de Europese democratie niets meer is dan een façade waarachter de activiteiten van de machtsstructuur worden verborgen.

[Breitbart]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
3 jaren geleden

Dan vraag ik me terecht af of de 6% BTW verhoging naar 9% ook uit zijn hoge hoed komt.
En dan zijn we er nog niet zoals de plannen er nu liggen in het regeer akkoord,
gaan beide BTW tarieven naar 19% als tussenstap, vervolgens naar 25%,

Leuker kunnen ze het niet maken.
We gaan er met z’n allen op vooruit, wie dit nog geloofd is een…

exegese
exegese
3 jaren geleden

Klopt precies. De democratie zoals heden ten dage gebezigd is precies het tegenovergestelde van wat een democratie zou moeten zijn. Het is een gotspe, een smerige misleiding van elk weldenkend mens, Ben je enigszins naïef en goed van vertrouwen ?
dan wordt je genadeloos op het verkeerde been gezet, bedrogen en volledig buiten spel gezet, waarna ze hun satanische plannen in alle rust kunnen voltrekken. De eis van het volk voor bindende referenda is de enige oplossing om het scrupuleuze tuig een halt toe te roepen.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

Komen we tot de hoofdvraag: WAAROM laat de mensheid satanisten met rust NIEMAND op aarde moved over die soros en zijn 13 families die dat de mensheid aandoen???

Ik heb begrepen allang dat wij er allemaal aangaan en die reptielen herstarten gewoon terug, is al 6000j zo. Bewijst gewoon 100% dat god bull-sh*t is nooit bestaan NOOIT want die elite wint altijd MET DE STEUN van die satan/god. vaticaan-islam alles van religie bewijst dat gewoon… Mens is ondergeschikt gemaakt gecreëerd aan die elite en satanisme, indien niet bestond dit allemaal niet!
Enige wat het Universum en Aarde nog kan doen is de mensheid + satan elite OPRUIMEN want het lukt niet mensheid is des duivels. Ik niet 20% mensheid ook niet wij zijn de wakkeren maar kunnen niets doen of veranderen omdat 80% mensDOM rechtstreeks dienaar van religies zijn en zo die satanisten voeden en macht geven…

Lees dit mijn hart brak en huil nog, dit is die 80% mensDOM, jeeses dat je dit kan doen…
Voelde onmiddellijk instinctief aan dat wij niet lang meer gaan leven, kan dat niet uitleggen maar weet dat wij allemaal ten dode zijn opgeschreven, en eerlijk gezegd het wordt tijd om voor eeuwig en ALTIJD de mens uit te roeien want DOOR de mens gebeurt dit allemaal, te laf, te bang altijd excuus die mens en ondertussen ruled EVIL alles DOOR de mens!
Opgepast zwaar schokkend artikel, heeft me gebroken, kan niet stoppen met huilen 🙁

https://www.hln.be/wetenschap-planeet/dieren/-hell-is-here-gruwelijke-foto-toont-de-dagelijkse-realiteit-voor-olifanten-in-india~ae909e32/#comments

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Marduk's Revenge
3 jaren geleden

LS…

Ik begrijp dat je een vertaalmachine gebruikt (lol) Maar dat daargelaten raad ik iedereen aan om de Wes Penre Papers te lezen…

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Caesar Lion Cachet
3 jaren geleden

Man man man op zulke onwetendheid reageer ik zelfs niet

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Marduk's Revenge
3 jaren geleden

LS…

Laat ons niet in het duister !

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Marduk's Revenge
3 jaren geleden

PS…

Marduk kan de pot op en is de nepkoning van de Anunnaki ! De Creatorgod bestaat wel degelijk en heeft de oorspronkelijke mens geschapen… Marduk is gewoon een knoeier met DNA en heeft ons beroofd van ons mens-zijn en ons tot slaven gereduceerd.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

LS…

Rutte staat al lang op de lijst maar wordt niet genoemd… Buma begint nu ook al te stotteren… De Russen de Russen… Al deze Khazaren willen maar een ding: De ondergang van de Russen. Het is de Khazaren nooit gelukt en het zal ook nooit lukken. Niet met de inzet van Napoleon. Niet met de inzet van Hitler en niet met de inzet van De USA/Fascisten en Europa !

redice
redice
3 jaren geleden

zodat europa zodanig verzwakt dat amerika geen bang moet krijgen van ons en op langere termijn, als er hier totale chaos heerst door terreur, kunnen ze ons wat ‘democrcy’ brengen en europa herschapen tot as, zoals het midden-oosten..Zo doorzichtig als wat !!!

Marcus
Marcus
3 jaren geleden

Dat VVD, CDA, D66, en PVDA in die lijst worden genoemd; Daar kijk ik niet van op.
GroenLinks, ook niet echt, Want pro-EU; Noemen zichzelf wel ‘links’ (wat natuurlijk hypocriet links is…).

Maar de SP, die van mij tot nu toe, toch altijd het voordeel van de twijfel kreeg… Daar kijk ik wel van op…!!

Minute Repeater
Minute Repeater
Reactie op  Marcus
3 jaren geleden

@ Marcus

Inderdaad, al denk ik niet dat de hele SP corrupt is, dat dan die Dennis Groot genoemd word verbaasd mij eerlijk gezegd niet. Die man heeft al jaren net een iets ander standpunt dan het partij standpunt, en daarnaast is het ook een graag geziene gast bij de verschillende luxe borrel gelegenheden van lobbyisten. Het valt me zo ie zo op dat de Nederlandse politieke partijen over de hele linie slecht zicht hebben over hetgeen wat hun afgevaardigden in Brussel doen.

Louise
Louise
3 jaren geleden

Marduk’s Revenge, ik huil met je mee ,ik heb maar een klein stukje gezien, in de standaard .be Vlaamse krant las ik dat die in brand gestoken olifanten , althans een filmpje er over een prijs heeft gewonnen,kinder leed vind ik vreselijk , maar dieren leed bloed mijn hart. Wie zijn wij eigenlijk , de meeste mensen verkopen hun ziel aan de duivel, of het nu om sex schandalen gaat of politiek of een andere form van perverse machts problemen , geld is er ook zo een…….. Het is allemaal afschuwelijk .. De mens is teveel van zichzelf en zn bron verwijderd……het lost zich van zelf op, komt vast nog wel een ramp en een oorlog….. en dan kan het spel weer opnieuw beginnen …. Het enige wat je kunt doen om het nog leefbaar te houden is eigenlijk niet meer naar al deze ellende kijken, proberen wat mensen met dezelfde ideeën te ontmoeten en vooral dicht bij jezelf blijven…….

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Louise
3 jaren geleden

Dank U Louise, ik ga iets schijven nu wat voor iemand wie ik ben.
2 weken geleden zag ik in mijn huis op de trap zéér grote wesp op de grond liggen.
Die was aan het sterven waarschijnlijk van vermoeidheid omdat insecten tegen een raam blijven vliegen om buiten te geraken. Stond te kijken en sprak: “ocharme dat beestje” heb honden en katten, zij waren erbij komen zitten… Geen 1 moment wilde ik die plat trappen ( is laf en moordzuchtig dat zwak insect lag op sterven) laat staan ze zo laten creperen en laten liggen.

Rende naar keuken deed wat honing op mijn hand en nam papier, terug naar trap gerend met papiertje die wesp van trede op mijn hand geschoven zodat die kon eten van die honing en dé warmte van mijn hand bieden… héél langzaam ging die wesp slurpen van die honing. (dit is echt waar wat ik schrijf) geen 1 moment ogenblik heeft die grote wesp haar angel uitgestoken ook niet toen ik ze met ne vinger wat dichter naar die honing duwde.
Was unieke ervaring zo’n gevaarlijk insect eigenlijk want steekt normaal je te pletter (zelf nog nooit gestoken geweest door een bij of wesp) om zich te verdedigen.
Weet je een 5-7 min zat die op mijn hand, van slow motion amper leven in dat insect zag ik die tot leven komen en voelde het bewustzijn van die wesp. Al mijn honden en katten zaten er gans de tijd bij.
Ben toen naar mijn tuin gegaan om die vrij te laten. Die wesp buiten in de tuin is nog even op mijn hand blijven zitten zeer duidelijk mij aankijkend…
Ik wist ook dat die mij NIET ging steken, het gekke was dat bewustzijn van die wesp, heb die connectie/gevoel (weet niet hoe het onder woorden te brengen dat gevoel connectie met die wesp) dat baby olifantje van dat artikel kon niet verder lezen na: “hartverscheurend gegil van dat olifantje” dat dat ROT VOLK in brand had gestoken… de innerlijke pijn voor dat olifantje wat ik voelde is zo pijnlijk en verwoestend….
Begrijp dat niet dat je dat kan doen, tranen rollen van wangen ongezien nog steeds, wat moeten die mama olifant en baby van angsten en pijn gevoeld hebben 🙁
Ik heb sowieso met dieren land zee speciale band(en)… Weinig mensen op aarde hebben dat en zijn pure moordenaars, ik kan dat niet een levend wezen bewustzijn pijn doen, integendeel ik zoek altijd contact of zal het redden. Mensen beschouwen je als weirdo wanneer je zoals ik ben… Ben liever met dieren dan met mensen ongeacht welk dier want zij zijn eerlijk en behandelen u zoals je hen behandeld, gans mijn leven ongelooflijke banden gehad met allerhande wilde tamme dieren die mensheid niet bied…. eigenlijk treurig want de doorsnee mens kent niets van bewustzijn, moesten dieren niet bestaan had mijn leven totaal geen zin op deze planeet… 90% hebben ze al uitgemoord van het Dierenrijk die mens… ik behoor tot de uitzondering 20% die gewoon anders is dan die mens… Jij bent ook zo 1 van die 20%, Dank U voor je antwoord xx

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Marduk's Revenge
3 jaren geleden

LS…

Wat doe je met de luizen in je roze onderbroek en deodorant zal ook wel uit den boze zijn ? (HAHAHA…)

Gezinusk
Gezinusk
3 jaren geleden

exegese,

Klopt. Het schouwspel wat we zien is onder meer het beperken van spreekrecht van burgers. Dit gebeurt gedeeltelijk rechtstreeks via de Kamer en de rest via sluikse methodes. Het afschaffen van het raadgevend referendum is een rechtstreeks voorbeeld.

De sluikse methode is dat burgers met kritische vragen, soms wel of niet terecht, op slinkse wijze worden genegeerd en buitenspel gezet. Zo wisten ze met de G20 top in Toronto dat er groeperingen kwamen met rake teksten op spandoeken maar die zie je niet, want ze krijgen een demonstreerplek toegewezen als een parkeerplaats aan de rand van de stad waar geen kip komt, en de mainstream media ver te zoeken is.

Of neem de verkiezingsavonden, tv debatten gemeenteraads- en landelijke verkiezingen. Je ziet dan nog wel burgers in de zaal waar enkelen een vraag mogen stellen maar dat is allemaal voorgekauwd werk omdat ze weken van te voren hun vraag schriftelijk moesten indienen waarna een team een selectie maakt. De vragen eruit pikten waar ze zelf beter van worden. Onverwachte vragen over bepaalde zaken die al niet lekker lagen sluit je zodoende uit. Deze manier van opereren rijmt bepaald niet met de namen van de politieke partijen.

CDA – Christelijk Democratische Appel.
D66 – Democraten 66
VVD – Volkspartij voor Vrijheid en Democratie.

Een paar decennia geleden zag je in Amerika de kloof tussen Washington DC en de bevolking verder en verder groeien door dit soort praktijken. Nederland, de EU, gaat de zelfde richting uit.

weg met ons
weg met ons
3 jaren geleden

Europese Parlement niet alleen. Men heeft in Brussel de vrije hand, want de niet door het volk gekozen Europese Commissie is een verradelijk zooitje alcoholisten en schuinsmarcheerdende psychopaten die daar niets hebben verloren en slechts smerige dealtjes sluiten en schijnbaar onaantastbaar zijn. Ze hebben veel weg van een maffia clan die geleid worden door de VS geleide nep joden.

War on Error
War on Error
3 jaren geleden

Dit is niet sinds gisteren. Soros loopt al decennia vrij rond, en legt zich toe op ‘regime change’ over de hele wereld. Geweld wordt daarbij niet geschuwd. (o.a. OTPOR – Maidan, BLM, Antifa).

Zijn doel is alle landen omverwerpen, en ketenen in zijn utopia – de marxistische wereld heilstaat:

George Soros chose Karl Popper as his guru; but Popper “blessed” Soros & his Open Society Foundation by delivering a lecture at his Central European University in Prague – items #3, 4 and 5.
Contents
1. The true story of Soros the Golem
2. George Soros’ International School of Youth Corruption
3. In June 1994, Popper gave a lecture at Soros’ Central European University in Prague
4. Soros awarded Popper the first “Open Society Prize”
5. Sir Karl Popper in Prague – the “Open Society Prize” Awarding Ceremony
6. George Soros as “Robin Hood”? – SMH interview soon after the Asia Crisis
7. George Soros’ “Alternative Journalism” donations
8. Soros is one of principal investors in Carlyle Group – A Defense Contractor
9. Soros gave $ to Solidarity, Charter 77, Sakharov, & the anti-Milosevic opposition
10. Soros link to Khodorkovsky’s Open Russia Foundation
11. Soros says there is “an Orwellian Truth Machine” in the US http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_rothschild06.htm >>>

… Soros’s Quantum Fund is registered in Curacao, Netherlands Antilles, the Caribbean tax haven – so he avoids paying taxes, and also hides the nature of his investors, and what he does with their money.
By moving his legal headquarters to Curacao, Soros was able to avoid the kind of U.S. government supervision

the Rothschild group tied to George Soros was at the heart of the vast illegal web of BCCI. >>>

Central European University and the intellectual subversion of Central and Eastern Europe
by Mark Burdman
the targeted populations are being offered a completely irrational notion of “freedom,” the components of which include the following “doctrines”:
• that any attempt to affirm a scientifically grounded intelligible truth is “totalitarian”
• that the sovereign nation-state is evil, and is opposed to the “individual”
• that economic liberalism is a good thing

Soros, Communitarianism, and the Frankfurt School

2) George Soros’ International School of Youth Corruption by Marek Glogoczowski

George Soros even explains in detail how the elaborated by him program of “Americanization” of Eastern Europe works.

He informs in “Underwriting Democracy” that behind his philanthropic idea of creation of Open Society Foundations was,
“the creation of an international web (…) at the heart of which will be the computerized base of (personal) data, which enable the Western Multinational Societies to find candidates, which they are searching for.”
In short, all these Soros-Fundation educated and kept in computer memories young men and women are prepared to fulfill functions of so-called “influence agents’, which behave in a way similar to that of Japanese geishas.

These Young Urban Professionals,
In case of ‘education’ of “Soros youth” (SorosJugend) the “food” necessary for such training consists of all these computers, lavish scholarships, luxury cars and invitations for dinners and seminars in four stars hotels.

http://www.un.org/youthenvoy/2014/10/world-youth-cafe-breakfast-explores-galvanize-commitment-leaders-youth-expand-opportunities-young-people-post-2015-agenda/

Soros mag vrijelijk revolutie managers programmeren aan Leiden Univ.:
The LeidCEu Outbound Scholarship Programme:
CEU has grown rapidly, and presently has an enrolment of some 1,300 students. CEU is an international university in the truest sense: its students come from almost 80 countries. http://media.leidenuniv.nl/legacy/md-hongarije.pdf

Politiek en Media houden dit zorgvuldig onder de radar.
Het raamwerk voor het beleid is al lang uitgestippeld – codetaal: ‘Vertrouwen in de Toekomst’.
Willen de argeloze kiezers wel geloven – klinkt goed, toch? Denk dan es na! Uit de mond van wie? Van iemand die bekend staat als betrouwbaar? Not. . . . .
Zo werkt het. Glashard liegen. En dat consequent volhouden. Hoe hard je de mensen ook zult raken – altijd verpakken in verleidelijke beloften.
Nou, het werkt perfect. Steeds weer. De ezels.
We gaan nog wat beleven nu we deze regime changer los laten lopen.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  War on Error
3 jaren geleden

@War on Error, wederom een groot compliment voor dit fantastisch, onderzoekend artikel.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  War on Error
3 jaren geleden

LS…

Niets is wat het lijkt ! Maarrr, we gaan het beleven ! Bedenk dat Soros ook maar een puppet is en aan de touwtjes hangt van de echte macht !

Simon
Simon
Reactie op  War on Error
1 maand geleden

nu, 3 jaar later, lees ik je verslag en zie ik hoe zuiver je in de roos hebt geschoten. Kijk naar de rellen in de VS door BLM en AntiFA, de bestorming van het Capitool en de cancel cukture. Europa draaft er braaf achteraan; weinigen die het zien. De revolutie machine van de heersende klasse (aka Soros), verkapt achter mensenrechten activisten.

Marie
Marie
3 jaren geleden

We Shall Overcome lyrics: We shall overcome, we shall overcome, We shall overcome someday; Oh, deep in my heart, I do believe, We shall overcome …!!!!!

HansRO
HansRO
2 jaren geleden

Er staat: “gelekte documenten”. Maar wat voor documenten zijn dat dan en van waaruit zijn die gelekt?

DC Leaks wordt genoemd als degenen die het hebben “onthuld”, maar als ik de links volg kom op een suspended account bij Twitter. Graag meer duidelijkheid.

x

Check Also

soros

Professor noemt Kamervraag over Soros ‘nieuwe vorm van antisemitisme’: ‘Smadelijke aantijging’

Gisteren verzorgde Studium Generale van de Universiteit ...

grote reset

Grote Reset is ‘één van de grootste bedreigingen’ voor democratie en vrijheid

We moeten niet lacherig doen over de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

22
0
We lezen graag je reactie!x