Mens en Dier

Camilla van der Burgt houdt vurige speech op de Dam: ‘Een revolutie ligt in het verschiet en is zelfs nodig’

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!

Zondag vond op de Dam in Amsterdam een demonstratie plaats tegen de CBDC (central bank digital currency), ook wel de digitale euro genoemd. Er waren diverse sprekers, waaronder vrijwilliger armoedebestrijding Camilla van der Burgt.

Ze was eerder te gast in het tv-programma Ongehoord Nieuws, waar ze zei: “Het is gewoon verschrikkelijk wat er op dit moment gaande is in Nederland. We hebben een noodlijn, dan hebben mensen al twee dagen geen eten meer, die wordt nu meerdere keren per dag gebeld.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Op een volgepakte Dam zei Van der Burgt: “Kamerleden met een dubbel paspoort eisen dat we ons land en onze soevereiniteit wegschenken aan het Vierde Rijk van Klaus Schwab, dat we insecten eten, kou lijden en ja-knikken tegen Stormbahnführer Pinokkio, met z’n NSB-WEF-speldje en -tasje. Zijn ze helemaal belazerd?! Ik dacht het niet.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit moet stoppen

“Nooit zal ik accepteren dat ons land wordt uitgeleverd aan een vreemde mogendheid. Stelletje landverraders. Schaam je kapot!”

“In het woke Utrecht van WEF-kroket Dijksma ben je inmiddels een Smart City-proefkonijn, aldus Van der Burgt. Heb je geen creditcard, kom je zelfs de Aldi van de toekomst niet in. Men bouwt aan een stad waar u als mieren op elkaar woont en later zonder credits niet buiten de regio komt. Middels omvolking en wat puppets op de juiste plaatsen wordt hier de Build Back Better-agenda zorgvuldig uitgerold. Autocratisch, zonder mandaat en in strijd met onze cultuur, normen en waarden, en dit moet stoppen!” sprak ze vurig.

U en uw kabinet zijn hier de echte extremisten

Een fluwelen Europese revolutie ligt in het verschiet en is zelfs nodig. Wij kunnen, nee, wij moeten het verschil maken, voor ons land, voor onze kinderen en voor onze toekomst. Wij zijn geen melkkoe-provincie van de EU. Wij zijn Nederland, aldus Van der Burgt.

Ze haalde ook uit naar de premier. “Rutte eist dat de polarisatie stopt, maar hij is zelf de dader van een onvergetelijke burgerhetze. Opdat wij niet vergeten, want welke regering liet ouderen eenzaam sterven? Kinderen aankleden in de vrieskou? En wilde deur voor deur gaan om die spuit erin te rammen? Wie hitst op Twitter op om vervolgens als vermeend slachtoffer te janken bij de rechter? Of voegt een veroordeelde moslimextremist toe aan de partij? Niet wij, maar u en uw kabinet zijn hier de echte extremisten van Nederland!”

4.9 211 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Deug-Nietje
Deug-Nietje
1 jaar geleden

Ze is een toppertje
Heb haar boeken besteld , is voor een goed doel , maar zo hoort het niet tezijn in dit land … alles genoeg voor iedereen ! 🕊✌✌✌

PIPO
PIPO
1 jaar geleden

DUS WAT IK AL EERDER HEB GEZEGD, HET VERZET MOET GROEIEN EN MET HARDERE MAATREGELEN KOMEN OM DIT TE STOPPEN ANDERS LUKT HET NOOOOOOIIIT‼️

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Uitmuntend gesproken! Helemaal waar!

Ann
Ann
1 jaar geleden

De waarheid moet gezegd worden, hardop! Rutte en co…schaam je!

Back to top button
106
0
We lezen graag je reactie!x