Binnenland

Leerlingen krijgen op school te horen dat ‘we allemaal doodgaan’ tenzij er echt iets verandert

Help anderen door dit artikel met anderen op je socials te delen!

Columnist Marianne Zwagerman was te gast in de haven van Den Oever. Ze sprak onder meer met vissersvrouw Hillegonda Dijkman. Vissers moesten per 1 januari aanpassingen doorvoeren aan de motoren van hun schepen om de stikstofuitstoot terug te brengen.

Zwagerman merkt op dat de subsidieregeling op zich liet wachten en de onderdelen nauwelijks leverbaar zijn. De stikstofeis is bovendien gebaseerd op foutieve RIVM-data.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gaat echt ver

Professor Han Lindeboom gaf aan dat het RIVM verzon dat er stikstof uit zee kwam om het model te laten kloppen. Dat is inmiddels stilletjes gecorrigeerd.

Dijkman zei tegen Zwagerman dat men een onzichtbare vijand creëert, namelijk ‘het klimaat’. “Bij sommige mensen gaat het echt ver, met alle respect voor leerkrachten op middelbare scholen. Mijn zoon heeft meerdere malen te horen gekregen dat we allemaal doodgaan als we niks doen aan het stikstofprobleem.”

Hoe dan?

“Dat is een jongen die in de eerste klas van de middelbare school zit. Dan ben je 12, 13 jaar en dan hoor je: er moet echt iets veranderen, want anders gaan we allemaal dood. Dan denk ik: hoe dan? Hoe kun je dat als volwassen mens tegen een kind zeggen?”

Dijkman benadrukte dat het een onzichtbare vijand is. “Dus iedereen voelt zich onmachtig en iedereen voelt zich schuldig. En ik denk dat het veel beter is om onszelf machtig te voelen en in verbinding met de natuur.”

4.8 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

185 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frontrust
Frontrust
1 jaar geleden

Onzichtbare vijand nr zoveel. De overheid liegt tegen je, het nieuws liegt, nu ook je docent. Lekker wereldbeeld.

Annette
Annette
1 jaar geleden

‘Vissersvrouw Hillegonda Dijkman heeft hartstikke gelijk met alles wat zij zegt.

Wij kunnen inmiddels spreken van geestelijke mishandeling van de schooljeugd. In dit geval gaat het dan om kinderen van 13 jaar en ouder, maar in feite kun je dat ook al projecteren op nog veel jongere kinderen.

Kinderen horen beschermd en gelukkig op te groeien. Dat is van levensbelang om daarmee een stevige basis te krijgen naar de volwassenheid.

Met alles, of het nu om die zogenaamde stikstof, klimaat gaat, OF om die walgelijke genderwaanzin, kinderen zouden daar absoluut niet mee lastig gevallen moeten worden.

Zoals ik er naar kijk, krijgen kinderen veel te veel zaken op hun kleine bordje, die zij met hun onvolwassen hersentjes niet aan kunnen.

Het is niet zo gek, dat er inmiddels wachtlijsten zijn voor de kinderpsychiaters. Wat vroeger nog een uitzondering was, is tegenwoordig eerder regel geworden.

Het wordt de allerhoogste tijd, dat kinderen op scholen weer ECHT als kinderen worden behandeld en dat de scholen gaan doen, waarvoor ze ooit zijn opgericht, namelijk lesgeven in vakken als taal, rekenen, lezen en noem maar op.

Deze basisvakken zijn een voorwaarde om later in de maatschappij een plekje te vinden, waar je die basis dan kunt uitwerken. Heb je die basis niet, dan wordt de rest ook niets.

Er zal een totale omslag moeten komen, te beginnen in het onderwijs, om nog iets te kunnen redden. Het is NU een puinhoop en DIE moet zo spoedig mogelijk worden opgeruimd.

WIE gaat dat doen?

William
William
1 jaar geleden

Het KLIMAAT de vijand die ons allemaal dood… allemaal een gordijn om de werkelijke oorzaak van de depopulatie te verdoezelen.. nl de PRIK des doods… De debielen die marjonetten zijn en onzin uitkramen in de regering hebben nog geen lagere school afgemaakt.. heb ik het gevoel..de ene koude record na de andere wordt gebroken maar ze blijven doordrammen dat de aarde opwarmt..

Locke
Locke
1 jaar geleden

MK Ultra voor de klas, de schreeuw van Edvard het gegeven.

Back to top button
185
0
We lezen graag je reactie!x