Homepagina » Mens en Dier » Bizar skelet doet ufologen en wetenschappers versteld staan
Bizar skelet doet ufologen en wetenschappers versteld staan

Bizar skelet doet ufologen en wetenschappers versteld staan

Er wordt veel gesproken over ‘Ata’, het bizarre 12 centimeter lange skelet dat onlangs was te zien in een nieuwe documentaire over UFO’s.

Een wetenschapper van de Stanford-universiteit concludeerde dat de resten menselijk zijn, maar daarmee is het mysterie volgens The Sydney Morning Herald nog niet voorbij.

Afgelopen jaar werd immunoloog Garry Nolan door een vriend op de hoogte gebracht van het vreemde skelet, waarop hij besloot contact op te nemen met de makers van de documentaire. Die gaven hem toestemming om Ata te onderzoeken.

Chili

Ata had in plaats van de gebruikelijke 12 slechts 10 ribben en een zwaar misvormde schedel. Na veel rondvragen werd Nolan doorverwezen naar kinderradioloog Ralph Lachman van het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles. “Hij heeft een boek geschreven over botaandoeningen bij kinderen,” zei Nolan. “Lachman stond versteld. Hij zei: ‘Wauw, zoiets heb ik nog nooit gezien’.”

Nolan nam in eerste instantie aan dat het skelet tientallen tot honderdduizenden jaren oud was. De Atacama, de woestijn waar Ata is gevonden, is één van de droogste plekken op aarde, dus de resten zouden er goed bewaard zijn gebleven.

Hij nam contact op met experts die DNA uit botten van de Homo denisova hebben gehaald, een uitgestorven mensachtige waarvan overblijfselen zijn gevonden in Siberië. Zij constateerden dat Ata modern en veelvoorkomend DNA heeft, wat erop wijst dat het skelet hooguit enkele decennia oud is.

Nolan concludeerde na de DNA-sequentie dat Ata ‘zonder twijfel menselijk is’. Ata bleek tot het haplotype B2 te behoren, wat betekent dat zijn of haar moeder aan de westkust van Zuid-Amerika heeft geleefd, mogelijk in Chili.

Progeria

Na het bestuderen van röntgenfoto’s concludeerde Lachman gebaseerd op de epifyseale platen – groeiplaten aan het uiteinde van bepaalde kinderbotten – van de knieën dat de skeletontwikkeling van Ata overeenkomt met die van een zes- tot achtjarig kind.

Volgens Nolan zijn er in dat geval twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is dat Ata een ernstige vorm van dwerggroei had of leed aan een zeldzame vorm van de verouderingsziekte progeria. Hij heeft nog geen genen gevonden die worden geassocieerd met dwerggroei of progeria.

Een andere mogelijkheid is teratogeen, een stof of ziekte die bij de foetus afwijkingen kan veroorzaken als de moeder tijdens de zwangerschap met de stof in aanraking komt of de ziekte doormaakt.

Nolan voegde toe dat het aantal ribben en de dichtheid van de epifyseale platen nog wel een raadsel blijven. Wanneer hij zijn analyse heeft afgerond zal hij zijn onderzoek laten beoordelen door vakgenoten.

Ata is in ieder geen hoax. “De röntgenfoto’s laten zien dat het skelet bestaat uit echte botten,” zei Nolan. “Dit kun je niet vervalsen,” benadrukte hij, “tenzij je buitenaards bent.”

Bron: Smh.com.au

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

39 reacties

 1. days of our lives

  Ata is in ieder geen hoax. “De röntgenfoto’s laten zien dat het skelet bestaat uit echte botten,” zei Nolan. “Dit kun je niet vervalsen,” benadrukte hij, “tenzij je buitenaards bent.”

  Die laatste opmerking doet mij de wenkbrauwen fronsen.

  1 likes
 2. [quote name=”Hunting Wolf”]Wat zei ik ook alweer??Je stopt de gegevens in een computer, die menselijk DNA herkent.Wil je dan dit wezentje testen dan kijkt de pc alleen naar wat in het systeem aanwezig is, en de rest verdwijnt in de prullenbak.TIJD OM DE PRULLENBAK GRONDIG TE ONDERZOEKEN!!!![/quote]

  Dat klopt niet helemaal, die computer vergelijkt het met Aards materiaal, dus ook van dieren. Daarnaast is het niet zo gek om het DNA te vergelijken met dat van mensen, want zo kan gelijk worden uitgesloten of dit wezentje een mens is of niet.

  Ook kan je het DNA niet vergelijken met iets wat je niet hebt -buitenaards DNA. Ze kunnen het onbekende DNA wel bekijken, maar als er geen vergelijkingsmateriaal is kan onmogelijk onderzocht worden voor welke genen het codeert.

  1 likes
 3. [quote name=”RjSeeker”]Ik geloof niet dat het iets buitenaards is. Het is gewoon part of a human bean. Waarschijnlijk leed het aan een onbekende-ongekende ziekte.[/quote]

  Part of a human bean LOL en deze:
  Een onbekende ongekende ziekte.

  Dit is wel heel ongekend LOL
  Volgens mij was het een kabouter.

  1 likes
 4. Dit is wat hij zei en hij sprak dat laatste zinnetje met een lach…

  “You just couldn’t fake it,” he says, adding, with a laugh, “unless you were an alien.”

  Dan komt het toch iets anders over.

  http://news.sciencemag.org/sciencenow/2013/05/bizarre-6-inch-skeleton-shown-to.html

  1 likes
 5. Wat zei ik ook alweer??Je stopt de gegevens in een computer, die menselijk DNA herkent.Wil je dan dit wezentje testen dan kijkt de pc alleen naar wat in het systeem aanwezig is, en de rest verdwijnt in de prullenbak.TIJD OM DE PRULLENBAK GRONDIG TE ONDERZOEKEN!!!!

  0 likes
 6. Ik geloof niet dat het iets buitenaards is. Het is gewoon part of a human bean. Waarschijnlijk leed het aan een onbekende-ongekende ziekte.

  0 likes
 7. Deze buitenaardsen hebben dan waarschijnlijk dezelfde dna als ons.

  0 likes
 8. nep popje..

  0 likes
 9. [quote name=”Hunting Wolf”]Wat zei ik ook alweer??Je stopt de gegevens in een computer, die menselijk DNA herkent.Wil je dan dit wezentje testen dan kijkt de pc alleen naar wat in het systeem aanwezig is, en de rest verdwijnt in de prullenbak.TIJD OM DE PRULLENBAK GRONDIG TE ONDERZOEKEN!!!![/quote]
  maar tis net dit badwater dat ze niet wilden weggooien (cfr Steven Greer) Ata is door de media voorgesteld alsof het menselijk is, het heeft menselijke eigenschappen maar de rest wat in de prullenbak van het DNA zat is te groot om te zeggen dat het nietszeggend is!ze weten maw nog niet wat het was!

  0 likes
 10. Dit is duidelijk n teken dan wij niet alleen zijn en ook nooit waren ,1 wezentje uit velen die al hier was op aarde voordat wij ons voet hier zetten ,maar denk je nog steeds dat we van apen afstammen ga maar snel je boom weer in want je leert niks ,n aap is nog slimmer n echte dan.

  0 likes
 11. hier valt niets te onderzoeken,zelfs niet in de prullenbak.ook niet van de computer,als je in de natuur wandelt en je gehele gedachtegang stil kan zetten,kan je als je het jezelf toelaat (open stelt)ineens in een andere dimensie kijken zelfs in terechtkomen.In geval van Ata kan het zelfs zo zijn dat dit wezen (kabouter-trol)op een kruispunt van tijd lijnen terecht kwam en eigenlijk meegezogen werd door deze tijd lijn,waarin dezer niet thuishoorde.,eigen ervaringen in dit leven tot 3 maal toe op de rand van een andere dimensie-tijdlijn gestaan de laatste keer kon ik samen met onze hond nog net op tijd wegspringen.er reed een vrachtwagen -soort trein op wielen door de straat schatting 30 tot40 meter breed en ging met een bloedgang langs ons heen en dwars door de tuinen en voorgevels van de huizen aan de overkant van de straat’.dit voorval duurde misschien 10 tot 15 sec gevoelsmatig 5 minuten.onze hond stond stijf van schrik.tot ik zei kom op niets aan de hand.en gewoon oversteken en weer verder lopen.

  0 likes
 12. Gaat nergens meer over dat Ata verhaal.
  Leuk als marketing tool voor Greer maar dat was het dan ook.

  0 likes
 13. [quote name=”nans”]Dit is duidelijk n teken dan wij niet alleen zijn en ook nooit waren ,1 wezentje uit velen die al hier was op aarde voordat wij ons voet hier zetten ,maar denk je nog steeds dat we van apen afstammen ga maar snel je boom weer in want je leert niks ,n aap is nog slimmer n echte dan.[/quote]
  Met de beste wil van de wereld begrijp ik niet hoe je deze conclusie uit de bovenstaande tekst kunt trekken.

  0 likes
 14. Nu weet je ook waarom kabouters puntmutsen dragen!

  0 likes
 15. [quote name=”nans”]Dit is duidelijk n teken dan wij niet alleen zijn en ook nooit waren ,1 wezentje uit velen die al hier was op aarde voordat wij ons voet hier zetten ,maar denk je nog steeds dat we van apen afstammen ga maar snel je boom weer in want je leert niks ,n aap is nog slimmer n echte dan.[/quote]

  we stammen niet van apen af, we hebben een gemeenschappelijke voorouder 🙂

  Er daar is veel meer bewijs voor dan deze hoax.

  0 likes
 16. Was ata niet gewoon smurf?

  0 likes
 17. [quote name=”Wesley”][quote name=”nans”]Dit is duidelijk n teken dan wij niet alleen zijn en ook nooit waren ,1 wezentje uit velen die al hier was op aarde voordat wij ons voet hier zetten ,maar denk je nog steeds dat we van apen afstammen ga maar snel je boom weer in want je leert niks ,n aap is nog slimmer n echte dan.[/quote]
  Met de beste wil van de wereld begrijp ik niet hoe je deze conclusie uit de bovenstaande tekst kunt trekken.[/quote]
  lezen.

  0 likes
 18. [quote name=”dr. Why”][quote name=”nans”]Dit is duidelijk n teken dan wij niet alleen zijn en ook nooit waren ,1 wezentje uit velen die al hier was op aarde voordat wij ons voet hier zetten ,maar denk je nog steeds dat we van apen afstammen ga maar snel je boom weer in want je leert niks ,n aap is nog slimmer n echte dan.[/quote]

  we stammen niet van apen af, we hebben een gemeenschappelijke voorouder 🙂

  Er daar is veel meer bewijs voor dan deze hoax.[/quote]
  [quote name=”dr. Why”][quote name=”nans”]Dit is duidelijk n teken dan wij niet alleen zijn en ook nooit waren ,1 wezentje uit velen die al hier was op aarde voordat wij ons voet hier zetten ,maar denk je nog steeds dat we van apen afstammen ga maar snel je boom weer in want je leert niks ,n aap is nog slimmer n echte dan.[/quote]

  we stammen niet van apen af, we hebben een gemeenschappelijke voorouder 🙂

  Er daar is veel meer bewijs voor dan deze hoax.[/quote]
  Geen hoax DR Greer weet wat hij doet.

  0 likes
 19. [quote name=”dr. Why”][quote name=”nans”]Dit is duidelijk n teken dan wij niet alleen zijn en ook nooit waren ,1 wezentje uit velen die al hier was op aarde voordat wij ons voet hier zetten ,maar denk je nog steeds dat we van apen afstammen ga maar snel je boom weer in want je leert niks ,n aap is nog slimmer n echte dan.[/quote]

  we stammen niet van apen af, we hebben een gemeenschappelijke voorouder 🙂

  Er daar is veel meer bewijs voor dan deze hoax.[/quote]
  Sorry Hoax ? Deze onderzochte mummy is geen hoax ! Dna kan je niet uit hoaxes halen !

  0 likes
 20. [quote name=”pietje bell”]hier valt niets te onderzoeken,zelfs niet in de prullenbak.ook niet van de computer,als je in de natuur wandelt en je gehele gedachtegang stil kan zetten,kan je als je het jezelf toelaat (open stelt)ineens in een andere dimensie kijken zelfs in terechtkomen.In geval van Ata kan het zelfs zo zijn dat dit wezen (kabouter-trol)op een kruispunt van tijd lijnen terecht kwam en eigenlijk meegezogen werd door deze tijd lijn,waarin dezer niet thuishoorde.,eigen ervaringen in dit leven tot 3 maal toe op de rand van een andere dimensie-tijdlijn gestaan de laatste keer kon ik samen met onze hond nog net op tijd wegspringen.er reed een vrachtwagen -soort trein op wielen door de straat schatting 30 tot40 meter breed en ging met een bloedgang langs ons heen en dwars door de tuinen en voorgevels van de huizen aan de overkant van de straat’.dit voorval duurde misschien 10 tot 15 sec gevoelsmatig 5 minuten.onze hond stond stijf van schrik.tot ik zei kom op niets aan de hand.en gewoon oversteken en weer verder lopen.[/quote]
  Ja hoor tuurlijk 30 tot 40 m breed ! yea right.. pietje bell weer door de bocht.
  He blijf af van die stuff is niet goed voor je. !

  0 likes
 21. [quote name=”biko steve”]Gaat nergens meer over dat Ata verhaal.
  Leuk als marketing tool voor Greer maar dat was het dan ook.[/quote]
  Waar slaat dat nu weer op ? Tis voor wetenschappers zeer interessant wel of geen ET dat doet er niet toe. De docu is om geld op te leveren voor een free energy lab en dat is een hele goede zaak want die prof Searl die schiet ook niet op !

  0 likes
 22. [quote name=”T R Hunter”][quote name=”pietje bell”]hier valt niets te onderzoeken,zelfs niet in de prullenbak.ook niet van de computer,als je in de natuur wandelt en je gehele gedachtegang stil kan zetten,kan je als je het jezelf toelaat (open stelt)ineens in een andere dimensie kijken zelfs in terechtkomen.In geval van Ata kan het zelfs zo zijn dat dit wezen (kabouter-trol)op een kruispunt van tijd lijnen terecht kwam en eigenlijk meegezogen werd door deze tijd lijn,waarin dezer niet thuishoorde.,eigen ervaringen in dit leven tot 3 maal toe op de rand van een andere dimensie-tijdlijn gestaan de laatste keer kon ik samen met onze hond nog net op tijd wegspringen.er reed een vrachtwagen -soort trein op wielen door de straat schatting 30 tot40 meter breed en ging met een bloedgang langs ons heen en dwars door de tuinen en voorgevels van de huizen aan de overkant van de straat’.dit voorval duurde misschien 10 tot 15 sec gevoelsmatig 5 minuten.onze hond stond stijf van schrik.tot ik zei kom op niets aan de hand.en gewoon oversteken en weer verder lopen.[/quote]
  Ja hoor tuurlijk 30 tot 40 m breed ! yea right.. pietje bell weer door de bocht.
  He blijf af van die stuff is niet goed voor je. ![/quote]
  stond jij ook aan de rand van die tijdlijn of moest je net als mijn hond en ik zelf net op het laatste moment terug springen,anders waren wij twee ook overreden door dat gevaarte en waren ook dood voer geweest voor de wetenschappers in die andere tijdlijn of dimensie.en een persoon t. r. (Hunter) genaamd heb ik op dat moment niet gezien,dus commentaar op iets of iemand geven als je niet eens in de buurt was.En als jou dat was overkomen hadden ze je jaren moeten verplegen .omdat je dacht dat je gek werd, maar dan van angst.

  0 likes
 23. de elite heeft het goed voor elkaar iedereen is gehersenspoeld.Alles wat op tv komt word wel gelooft ,alles wat op internet gebeurt is fantasie,en o ja het is niet ondertiteld,ik versta het niet hoor ik veel mensen zeggen!NIBURU zorg eens voor ondertiteling bij al die filmpjes van die vergaderingen in america misschien dat er wat meer het door gaan krijgen waar het over gaat!99 procent van de mensen in nederland verstaat geen engels en of americaans,ONDERTITEL daarom die filmpjes eens een keertje zeer belangrijk niet vergeten lekker amateurristisch schandalig en oerdom jammer maar jullie slaan de plank weer eens volledig mis.Immers als er ondertiteling is zijn er opeens veel meer mensen die opeens gaan begrijpen wat er aan de hand is,het begint dan meer op een nieuwsuitzending te lijken van de NOS,slaat in als een bom,op die hersenen van de slapers (goede tip van een buitenaards wezentje)

  0 likes
 24. Het kan toch evengoed buitenaards zijn?
  Wie zegt dat er alleen op aarde “mensen” wonen?

  0 likes
 25. pietje bell

  Je verzint het gewoon waar we bij staan ! Teveel mysterieuze verhalen gelezen. Dit verhaal kan iedereen verzinnen. Pathetic is het gewoon.

  0 likes
 26. [quote name=”henk”]NIBURU zorg eens voor ondertiteling bij al die filmpjes van die vergaderingen in america misschien dat er wat meer het door gaan krijgen waar het over gaat!99 procent van de mensen in nederland verstaat geen engels [/quote]
  ”99 procent van de mensen in nederland verstaat geen Engels ” ???? ha ha nou dan hebben ze flink zitten slapen bij Engelse les ? Iedereen krijgt Engels op het examen in Nederland zelfs mijn vader van 83 kent Engels en zelfs Duits. Het is maar een paar procent die geen Engels kan omdat ze het wellicht om een of andere niet op school hadden of uit het buitenland komen. Anyway je percentage zijn absurd ! En als mensen geen Engels kunnen verstaan is het in de meeste gevallen dus hun eigen schuld. Verkoop geen onzin.
  Trouwens ik had nog zo gezegd geen bommetje LOL

  0 likes
 27. Hallo mensen Voor 90% menselijk DNA!!!!!
  Een gorilla heeft nog meer menselijk DNA dan dit wezen. Ik heb microbiologie gestudeerd en ook DNA gesequenced. 90% lijkt veel, maar het wesen behoort zeker niet tot het menselijk ras! Een Neanderthaler zit op 98%, een gorilla op ongeveer 95%.
  Het kan zijn dat het menselijk DNA een gemeenschappelijke voorouder heeft, verspreid in het heelal. Als het wezen 100% menselijk DNA bevatte was het de grootte van een normaal mens en had het meer ribben en een normaal hoofd.
  Wetenschappers die denken met een mens te maken te hebben welke een bepaalde ziekte heeft, slaan de plank totaal mis.

  0 likes
 28. [quote name=”Mars”]Hallo mensen Voor 90% menselijk DNA!!!!!
  Een gorilla heeft nog meer menselijk DNA dan dit wezen. Ik heb microbiologie gestudeerd en ook DNA gesequenced. 90% lijkt veel, maar het wesen behoort zeker niet tot het menselijk ras! Een Neanderthaler zit op 98%, een gorilla op ongeveer 95%.
  Het kan zijn dat het menselijk DNA een gemeenschappelijke voorouder heeft, verspreid in het heelal. Als het wezen 100% menselijk DNA bevatte was het de grootte van een normaal mens en had het meer ribben en een normaal hoofd.
  Wetenschappers die denken met een mens te maken te hebben welke een bepaalde ziekte heeft, slaan de plank totaal mis.[/quote]
  Je hoeft niet te gaan schreeuwen ! Laat verder onderzoek maar uitmaken via peer review wat komen gaat, wat de daadwerkelijke status van het wezen is ! Ga niet zomaar aannemen van ”oh dan moet het wel buitenaards zijn” Als dit wezen buiten aards was dan mag je aannemen dat er meer van dit soort wezentjes moeten hebben rondgelopen en dan zouden ze meer gevonden moeten hebben ten tweede ik denk niet dat een ET weliswaar van 8 jaar zo dom is om hier op aarde rond te lopen en zeker niet in de desert van Chili wij zijn superreizen in vergelijking met hem / haar.

  0 likes
 29. [quote name=”T R Hunter”]pietje bell

  Je verzint het gewoon waar we bij staan ! Teveel mysterieuze verhalen gelezen. Dit verhaal kan iedereen verzinnen. Pathetic is het gewoon.[quote name=”T R Hunter”]pietje bell

  Je verzint het gewoon waar we bij staan ! Teveel mysterieuze verhalen gelezen. Dit verhaal kan iedereen verzinnen. Pathetic is het gewoon.[/quote]kinderen zeiden vroeger ook zo iets wat je zegt ben je zelf,maar iets wat je niet snapt of zelf niet ervaren heb gewoon lekker debunken, ik noem dat angst voor de waarheid.Geeft niet, over zielig gesproken.

  0 likes
 30. [quote name=”nans”][quote name=”Wesley”][quote name=”nans”]Dit is duidelijk n teken dan wij niet alleen zijn en ook nooit waren ,1 wezentje uit velen die al hier was op aarde voordat wij ons voet hier zetten ,maar denk je nog steeds dat we van apen afstammen ga maar snel je boom weer in want je leert niks ,n aap is nog slimmer n echte dan.[/quote]
  Met de beste wil van de wereld begrijp ik niet hoe je deze conclusie uit de bovenstaande tekst kunt trekken.[/quote]
  lezen.[/quote]

  Dat proberen we ook, maar jouw verhaal is niet echt duidelijk.

  0 likes
 31. [quote name=”pietje bell”]hier valt niets te onderzoeken,zelfs niet in de prullenbak.ook niet van de computer,als je in de natuur wandelt en je gehele gedachtegang stil kan zetten,kan je als je het jezelf toelaat (open stelt)ineens in een andere dimensie kijken zelfs in terechtkomen.In geval van Ata kan het zelfs zo zijn dat dit wezen (kabouter-trol)op een kruispunt van tijd lijnen terecht kwam en eigenlijk meegezogen werd door deze tijd lijn,waarin dezer niet thuishoorde.,eigen ervaringen in dit leven tot 3 maal toe op de rand van een andere dimensie-tijdlijn gestaan de laatste keer kon ik samen met onze hond nog net op tijd wegspringen.er reed een vrachtwagen -soort trein op wielen door de straat schatting 30 tot40 meter breed en ging met een bloedgang langs ons heen en dwars door de tuinen en voorgevels van de huizen aan de overkant van de straat’.dit voorval duurde misschien 10 tot 15 sec gevoelsmatig 5 minuten.onze hond stond stijf van schrik.tot ik zei kom op niets aan de hand.en gewoon oversteken en weer verder lopen.[/quote]
  Dit komt letterlijk als scène voor in de film Inception uit 2010, heb je die gezien?

  0 likes
 32. Dit zouden best wel eens de piloten van de zilveren bollen kunnen zijn.

  0 likes
 33. iedereen die ik spreek in een volksbuurt,verstaat slecht of bijna helemaal geen engels!En van die volksbuurtjes zijn er heelwat in nederland.
  Ze snappen er niks van wat er verteld word,
  vooral de mensen die wat ouder dan 50 zijn beginnen de problemen met de engelse taal.
  En er zijn heel wat vijftiger,s in dit kikkerlandje waarbij ook nogeens iedereen met bijde benen op de grond willen blijven staan!!Dit soort personen moeten eens een keertje wakker geschud worden,En dat kan alleen met nederlandse ondertiteling,en doe er maar het logo bij van de nos om ze extra wakker te schudden,we worden zoveel belazerd door de media,maak daar nou eens gebruik van.Geef ze een koekje van eigen deeg.

  0 likes
 34. [quote name=”Mars”]Hallo mensen Voor 90% menselijk DNA!!!!!
  Een gorilla heeft nog meer menselijk DNA dan dit wezen. Ik heb microbiologie gestudeerd en ook DNA gesequenced. 90% lijkt veel, maar het wesen behoort zeker niet tot het menselijk ras! Een Neanderthaler zit op 98%, een gorilla op ongeveer 95%.
  Het kan zijn dat het menselijk DNA een gemeenschappelijke voorouder heeft, verspreid in het heelal. Als het wezen 100% menselijk DNA bevatte was het de grootte van een normaal mens en had het meer ribben en een normaal hoofd.
  Wetenschappers die denken met een mens te maken te hebben welke een bepaalde ziekte heeft, slaan de plank totaal mis.[/quote]
  He he eindelijk. Op deze reaktie zat ik dus te wachten.Ik geef u groot gelijk namelijk, en zoals ik al eerder stelde WAT ZIT ER IN DE PRULLENBAK VAN DIE ONDERZOEKS PC??????1 van de plusser was ik.Kon ik er maar duizend geven!!!!!!!

  0 likes
 35. Heey! wat toevallig! zo’n poppetje had ik ook een keer gewonnen op de kermis!! Gaan wel gauw stuk die plastic dingen..

  0 likes
 36. Ik heb ook niet gezegd dat het buitenaards moet zijn, ik heb gezegd KAN zijn. Het is een feit dat dit wezen ander DNA heeft. Dit zou al wereldnieuws moeten zijn. De media gaat hier totaal niet op in.
  Iedereen, en zeker mensen die bekend met DNA zijn, moeten zich het hoofd krabben waarom dit niet tot het wereldnieuws behoort. Ruimtewezen of niet. Voor mij persoonlijk kan dit heel goed een ruimtewezen zijn.
  DNA bestaat (zover wij weten) uit coderende stukken en niet coderende stukken. Coderende stukken zorgen dus voor haarkleur etc. Waar de niet coderende stukken voor dienen ( het merendeel ) is ons nog totaal onbekend. Juist deze niet coderende stukken zijn nog niet onderzocht bij dit wezen. Zelfs al is de DNA volgorde van deze niet coderende stukken hetzelfde als ij een mens, dan is het 10% verschil van coderend DNA wereldnieuws. Het feit dat 90% hetzelfde is als menselijk DNA zet het meerendeel van de mensen op een verkeerd spoor. Een banaan heeft ook 50% menselijk DNA!

  0 likes
 37. En dat het wezen 6-8 jaar zou zijn is natuurlijk gemeten bij de mens Het zou kunnen zijn dat het verouderingsproces bij intelligentere wezens veel langzamer gaat, zodat zij langer leven en geen ouderdomsklachten kennen. Als men dan naar de botten kijkt van een 40 jarig persoon kan deze lijken op het bot van een 6 jarige.

  0 likes
 38. [quote name=”Mars”]Ik heb ook niet gezegd dat het buitenaards moet zijn, ik heb gezegd KAN zijn. Het is een feit dat dit wezen ander DNA heeft. Dit zou al wereldnieuws moeten zijn. De media gaat hier totaal niet op in.
  Iedereen, en zeker mensen die bekend met DNA zijn, moeten zich het hoofd krabben waarom dit niet tot het wereldnieuws behoort. Ruimtewezen of niet. Voor mij persoonlijk kan dit heel goed een ruimtewezen zijn.
  [/quote]
  En als jij nadenkt over deze vraag en enigzins speculeert en iets van een hypothese probeert neer te zetten, gaat bij jou dan ook niet ontegenzeggelijk de gedachte door je heen,dat al die “whacky” conspiracy theorists op dit punt wel eens gelijk zouden kunnen hebben?
  Dat de MSM op deze wereld wat betreft dit soort zaken eerder sturend en controlerend is dan informerend?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

coronawet

Aangepaste coronawet is nog gevaarlijker: ‘Dit gaat veel te ver’

Het kabinet heeft het aangepaste voorstel van ...

intimidatie

Ben jij ook een moderne slaaf, zonder het te weten?

Wist je dat het erg gevaarlijk is ...