CoronaBuitenland

Arts slaat alarm: de komende maanden krijgen miljoenen mensen aids door de coronaprik

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Een arts waarschuwt dat gevaccineerde patiënten symptomen vertonen van aids. Ze zegt ook dat veel geboosterde mensen de ziekte waarschijnlijk de komende maanden zullen krijgen.

Elizabeth Eads, die al 25 jaar in het vak zit, zei dinsdag in gesprek met Greg Hunter van USA Watchdog dat drievoudig gevaccineerde mensen symptomen van aids vertonen en dat zij en haar collega’s moeite hebben om deze patiënten te behandelen. Hydroxychloroquine en ivermectine hebben geen effect.

Kill shot

“Dit wordt veroorzaakt door het vaccin en we weten niet echt hoe we dit moeten aanpakken,” zei de arts. En hoe meer coronaprikken mensen halen, hoe erger de klachten worden.

De derde prik, die ze de kill shot noemde, ‘verwoest je immuunsysteem’. Ze verwees naar een recente Stanford-studie, waaruit blijkt dat het spike-eiwit dat na vaccinatie wordt aangemaakt het lentivirus is. Hiv, dat verantwoordelijk is voor aids, behoort tot de subfamilie van lentivirussen.

Beangstigend

“Het brengt blijvende schade toe aan het genoom van de cel. Dat is waarom dit zo beangstigend is voor ons. We weten gewoon niet hoe we dit moeten behandelen,” zei de arts. “Dit is waarom de gevaccineerden en geboosterden zo ziek zijn.”

Hunter vroeg Eads hoe erg de situatie is. “Ik denk dat van april tot en met de zomer meer mensen gediagnosticeerd zullen worden met aids, met name in de leeftijdsgroep 18-39 jaar. En waarschijnlijk zal het immuunsysteem bij de veertigers en vijftigers het komende jaar instorten.” Het gaat volgens haar om miljoenen mensen.

4.5 153 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
147 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pepper
Pepper
8 maanden geleden

Volwassen dochter van vriendin: 3x geprikt en sindsdien voortdurend ziek.
Vriendin maakt zich ernstige zorgen..

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
8 maanden geleden

Hoe erg is de situatie?

Niemand van de geïnjecteerde mensen en artsen weet het precies, alleen de uitvoerders (met name de farmaceuten) van het uitroeiingsprogramma, en daarom doen zij ook er ook zo geheimzinnig over.

Het systematisch afbreken van het immuunsysteem is iets wat in de z.g. vaccinaties is geprogrammeerd en ik denk dat het vele malen erger is dan de deskundigen vermoeden, want als je het programma dat hier wordt doorgevoerd kent, dan zijn er niet veel uitzonderingen.

De kern van het verhaal is, dat het immuunsysteem systematisch (door geïntensiveerde verzuring) wordt afgebroken en dat de aanmaak van nieuwe bloedcellen verhindert wordt, zodat er in versnelde tempo allerhande auto-immuunziektes optreden.

Jeff
Jeff
8 maanden geleden

Kijk en zo lost meneer Huug het huizentekort op. Ik pleit voor diens standbeeld.

Dobby
Dobby
8 maanden geleden

Ben zo blij dat ik en mijn naasten wel beter wisten en niet in de prik propaganda zijn getrapt…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

147
0
We lezen graag je reactie!x