Homepagina » Mens en Dier » Danny de Munk: ‘Er ligt hier op de IC geen één coronapatiënt’
danny de munk
Foto: Wouter Engler CC BY-SA 4.0

Danny de Munk: ‘Er ligt hier op de IC geen één coronapatiënt’

De afgelopen dagen kwamen er diverse verontrustende berichten uit Purmerend. Zo sloot het Da Vinci College twee weken de deuren vanwege een corona-uitbraak onder leraren. Negen docenten waren positief getest op Covid-19.

Burgemeester Jan Hamming, de voorzitter van de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland, zei zich grote zorgen te maken. Het aantal ziekenhuisopnames in de regio blijft toenemen, aldus Hamming. Vanaf maandag wordt de testcapaciteit opgeschaald en een extra teststraat in Purmerend geopend. “Het komt steeds dichterbij dat mensen besmet zijn en het wordt ook steeds groter,” zei hij tegen NH Nieuws. Hamming denkt dat de maatregelen nog verder moeten worden aangescherpt.

Onlangs heeft het Dijklander Ziekenhuis in Purmerend een corona-afdeling geopend. De afdeling is een aparte ‘coronakliniek’, waarbij de coronamaatregelen nog strenger worden gehandhaafd.

Hier ligt helemaal niemand in het ziekenhuis. Dat weet ik via mijn buren

Je zou verwachten dat het aantal coronapatiënten in het ziekenhuis flink oploopt. Volgens acteur en zanger Danny de Munk, die in Purmerend woont, is dat geenszins het geval. Tijdens een Instagram Live-sessie met Jack van Gelder zei De Munk dat zijn buurvrouw in het lokale ziekenhuis werkt. “Hier ligt helemaal niemand in het ziekenhuis. Dat weet ik via mijn buren. [Mijn buurvrouw] zegt dat er helemaal geen één patiënt ligt. Terwijl er wordt gezegd dat corona ook hier huishoudt.”

“We weten niks van die cijfers. Dit is geen complottheorie,” benadrukte De Munk. “Als ze daar dag en nacht werkt en ze zegt dat tegen mij, waarom zou ze daarover liegen?” Hij herhaalde nog eens: “Hier op de IC ligt geen één coronapatiënt.”

Van Gelder zei een paar keer ‘ja’, haalde zijn schouders op en ging over tot de orde van de dag.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Albert
Albert
1 maand geleden

Waar zouden al die corona’ patiënten’ toch blijven? En waar al die ‘doden’ als de statistieken langzamerhand nul, nada, noppes, zero aangeeft? Waar al die vele griepgevallen afgelopen jaar? Waar zouden al die miljarden €’s toch heengaan? Hoe zou dat toch komen?

King of Light
King of Light
Reactie op  Albert
1 maand geleden

Niet in Purmerend in ieder geval. Danny weet waarschijnlijk niet dat die naar Hoorn worden verwezen. Vandaar dat er niets in het Dijklanderziekenhuis aan corona patienten te vinden zijn.

Maar ik moet je verder gelijk geven met de cijfertjes wordt ontzettend gerommeld.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  King of Light
1 maand geleden

Maar dit staat toch écht op hun website:

‘Het Dijklander Ziekenhuis heeft in de locatie van Hoorn en Purmerend een corona-afdeling heropent. De afdeling biedt in beide locaties capaciteit voor dertig patiënten.’

https://rtvpurmerend.nl/artikel/151106534/heropening-corona-afdeling-in-dijklander-ziekenhuis

Een heel stuk naar beneden vertelt ‘Echappement’ dit:

‘Misschien moet Danny dan even iets verder checken, aangezien alle zware Dijkland patiënten naar Hoorn gaan. Laat mijn vrouw daar nu werken en ook de eerste “golf” letterlijk heeft meegemaakt. Sinds het weekend ligt Dijkland Hoorn vol en worden er patiënten naar Zwolle doorgestuurd.’

Maar dat impliceert dat er alléén zware gevallen zijn?
Of mis ik iets?

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Veterans_Resistance
1 maand geleden

Sorry @Hoge Noorden.
Jij stelde dezelfde vraag al veel eerder (scroll down).

William
William
1 maand geleden

De media is zo corrupt als ik weet niet wat.. ze krijgen een bonus als ze het verhaal van Rutte en de Jonge afdraaien.. dit is weer een duidelijk voorbeeld.. niet op ingaan en schouders ophalen.. MEDIA IS HET VIRUS

Ger
Ger
Reactie op  William
1 maand geleden

Hoe zit het eigenlijk met bepaalde weldoeners die door de MSM op een voetstuk worden geplaatst?

vraagtekentje
vraagtekentje
Reactie op  William
1 maand geleden

Mensen vinden hun baantje en Hypotheek belangrijker dan hun vrijheid en hun leven. Of ze zijn gewoon zo dom om zichzelf onder dictatuur te conformeren.

Otto
Otto
Reactie op  vraagtekentje
1 maand geleden

Beste vraagtekentje,

Wellicht hebben deze mensen slechts een kortetermijngeheugen. Wat als ik nu mijn baan verlies? Maar wat zijn de gevolgen op lange termijn?

Rob
Rob
Reactie op  Otto
1 maand geleden

Dan hebben ze ook geen vooruitziende blik. In deze tijd gaan ook zij hun baan kwijtraken in de toekomst. Het hele systeem wordt versneld afgebroken. Daardoor gaat alles eraan. Een baan is alleen maar een functie binnen het systeem en meer niet. Het systeem zou uiteindelijk sowieso gaan instorten maar ze laten het nu doelbewust sneller instorten. Intussen proberen ze een nieuw systeem op te bouwen dat puur technologisch is. Dan verliest iedereen sowieso zijn baan. Sommigen worden alleen nog gebruikt zolang ze nog nuttig zijn, zoals politie agenten, boa’s politici, inlichtingendiensten enz. Als er daadwerkelijk een volledig technologisch systeem komt zijn zij uiteindelijk ook een keer nutteloos en worden ontslagen. De enige andere optie is dat het leven zelf belangrijk gaat worden en dat iedereen krijgt wat je nodig hebt om te leven. Leven is niet uitgaan, bioscopen bezoeken, theaters etc. Dat is vermaak en dat gebeurt ook allemaal binnen het systeem. Als je krijgt wat je nodig hebt om te leven is er genoeg voor iedereen. Het punt is alleen dat degenen die de macht over de hele wereld hebben niks WILLEN delen. Er wordt wel gezegd dat er zijn, en da er dingen gebeuren op de planeet, die ‘beyond evil’ zijn. Het gros van de mensheid heeft daar helemaal nog geen idee van dus ze blijven uit beeld. Misschien als de waarheid een keer echt publiekelijk wordt dat er dan iets kan veranderen. Maar dan zullen ze waarschijnlijk nog extremer worden om de macht proberen te houden.

Ome Jaap
Ome Jaap
1 maand geleden

Jeroen Bosch Den Bosch ook niemand, uit goede betrouwbare bron vernomen , wel toename besmettingen maar geen opname

Exegese
Exegese
Reactie op  Ome Jaap
1 maand geleden

Klopt @ Ome Jaap, ik heb het ook vernomen. Geen klap te doen daar.

vraagtekentje
vraagtekentje
Reactie op  Ome Jaap
1 maand geleden

Ja net als met de griep, als je besmet bent val je in 99,84% van de gevallen ook niet dood neer. zo gaat dat bij politieke en mediavirussen, je wordt in de massahypnose gehouden

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Ome Jaap
1 maand geleden

Positieve testen. Geen besmettingen.

Paar dagen geleden op Geenstijl ook al.
Terwijl een tweet van het RIVM berichtte over ‘positieve testen’, had Geenstijl het over ‘besmettingen’. En dat flikken ze (net als Nieuwnieuws) iedere keer.

Dus inderdaad: media=virus.

Hulde voor Danny de Munk overigens dat hij dit openbaar maakt.

helga zuijdam
helga zuijdam
Reactie op  Ome Jaap
1 maand geleden

besmettingen die komen uit een onbetrouwbare test. en dat wil helemaal niks zeggen over het aantal werkelijke ziektegevallen. denkelijk geeneen.

Willem
Willem
1 maand geleden

5G wordt ingezet als crowdcontrol https://www.youtube.com/watch?v=PH7GpMCJJgU&t=16s Ouders houden nu eenmaal meer van hun smartphone dan van hun kinderen, mensen met mondkapjes zijn dezelfden als de mensen die wc-papier hamsteren, totaal zielloos. De mensen doen het zelf, de ene helft (de domme helft) verplicht de andere helft (de denkende mens) tot het dragen van mondkapjes. WO2 3.0.

Pieter
Pieter
Reactie op  Willem
1 maand geleden

Ik zie maar 20% van de mensen met mindkapje in de supermarkten na het dringende advies…

Dus 80% doet er NIET aan mee.

Tony
Tony
Reactie op  Pieter
1 maand geleden

Nou hier niet. Ik zou zeggen dat het 50/50 is. Zelfs al enkele mensen gezien die alleen in de auto zaten met zo’n ding op hun hoofd. Ook al mensen gezien die gewoon op straat liepen met zo’n mondkapje. De angst zit er bij de mainstream bevolking goed in.

De media doet dus gewoon mee, om deze situatie in stand te houden. Chapeau regering, wat voor mensonterende maatregelen krijgen wij nog meer. En dat alle maatregelen gebaseerd zijn op een niet bestaand virus, is niet voor te stellen.

salvar
salvar
Reactie op  Pieter
1 maand geleden

@Pieter
klopt bij aldi en jumbo.
maar gisteren bij AH man man ik schat 70% met muilkorf.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Ligt misschien dan toch ook aan bepaalde streken of winkelketens. Ik kan me zo voorstellen dat een AH dieper in de multilaterale wereldorde zit dan bijvoorbeeld een Dirk v/d Broek. Vormar zie ik ook (nog) niet zo heel veel muilkorven. Ruim minder dan de helft schat ik in.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Willem
1 maand geleden

@Willem

Roadmap covid-19

Zo is het en niets anders,

https://pbs.twimg.com/media/EjU_O1-XYAA29dr?format=jpg&name=medium

En Danny de Munk (gekocht of niet gekocht door de maffioso overheid?) zal binnenkort wel opgenomen worden, in Purmerend, als covid-19 patiënt. Mij benieuwd wie volgend jaar van de (betaalde) bn’rs met covid-20 aan de beurt is.

johan den haag
johan den haag
1 maand geleden

Ik hoop dat het op een bepaald moment duidelijk wordt en dat CoronaNurenberg kan beginnen.

De kans erop is klein.

Maar als het gebeurt, is het eindelijk de weg die langs de afgrond zal scheren.

Het krachtenspel is niet aan ons.

Dus bidden maar!

rop
rop
Reactie op  johan den haag
1 maand geleden

Het krachten spel is niet aan ons. ik hoop ,is al een soort bidden ,en deze hoop moet dat verandering brengen via het corona Neurenberg de hoop daarop, en te gelijker tijd zeg je, Bidden is niet aan Ons, is dat niet een tegenstrijdig gezegde maar als het gebeurt is het eindelijk de Afgrond .en is dat ook niet een middel om angst te zaaien, voor die afgrond ,je kan maar beter het bidden ervan niet benoemen voor veranderingen je kan angst niet eerst een soort angst oproepen en dan om een ander angst te doen verdwijnen, gewoon eigen een kromheid die het recht moet maken, Bidden is geen middel om veranderingen door te voeren ,bidden is en kan alleen voor de individuele mens helpen van psychologische en geestelijke problemen meer een middel die gericht is om een mens te helpen om te zien en te helpen wat er persoonlijk leeft in de persoon zelf, om het evenwicht in zichzelf te herstellen en de
helderheid van alles te zien van wat er gebeurt. als men deze niet ziet dan zal de kromheid, met een ander kromheid gewoon in een ander jasje verpakt blijven bestaan. hoop is daarom een soort bidden en daarin hoopt men dat er ook een afgrond komt voor de hoop die men eraan verbind.. het is een krachtenspel zeker , en dat speelt zich al door de mens Heen. zeg maar een energie die mensen zelf oproepen en er een bidden en een hoop aan verbinden op een verandering, eigenlijk gezegd speel je voor god.

Albert
Albert
Reactie op  rop
1 maand geleden

Rop- Vind u het erg dat ik uw adviezen en filosofie zelf niet navolg? Ik vind dat u het erg moeilijk maakt, en een deel van het probleem bent? En wat je niet hebt kan je ook niet geven. Volgens het Nieuwe Covenant van Jezus en Paulus is bidden: Danken in geloof wat je uit genade reeds ontvangen hebt!✝️

rop
rop
Reactie op  Albert
1 maand geleden

Albert ..vertel dat maar aan minister Hugo de jonge.. In ieder geval zal zeker deze christelijke minister veel bidden op mensen zijn pad te volgen, met de vele leugens die ermee gepaard gaat, waarschijnlijk eigenlijk wel zeker is dat je geraakt bent van waar ik op reageer van Johan. ,bovendien is het geen advies ik adviseer niks ,ik geef alleen maar iets aan ,u bent gefrustreerd van wat ik plaats, eigenlijk in je kruis aan getast.. echte bidden ,en de hechtheid ervan is. God of hoe ik u ook benoem, of wat u ook mag wezen, u het onbenoembare een niet benoembaar iets waar vele de naam God aan verbinden,, aan een soort gedrag is verbonden ,net als nu met deze corona.
Kalmte om te aanvaarde, wat ik niet kan benoemen, moed om te veranderen, van wat ik kan veranderen,[Mijn visie] [en let op dat is geen Bidden,] Wijsheid om het Verschil te zien, en de leugen te doorgronden ook de vele leugens die door christenen naar een eigen beeld worden gevormd. de een over een jezus en dat vele het denken door genade en bidden te verkrijgen, een pad zonder eind daar pas is voor .en door dat soort mensen via een jezus of god te willen laten muilkorven, en denken dat het door genade verkrijgbaar is. bovendien was het gericht aan Johan ..en niet aan een zeker Albert.

johan den haag
johan den haag
Reactie op  rop
1 maand geleden

Het atheïsme ( wat ook een religie is) bedient zich van dezelfde instrumenten als het christendom/islam/jodendom.

Daarnaast heb ik nog nooit zo’n slecht en onsamenhangend stuk gelezen als de uwe.
U zult er vast iets mee bedoelen en snapt het zelf waarschijnlijk ook heel goed maar het is meer onzin dan zin.

En als u stuk gaat op het Christendom, laat gewoon de ander in zijn waarde of probeer echts iets zinnigs op te schrijven met nog steeds iedereen in zijn/ haar waarde te laten

enki
enki
Reactie op  rop
1 maand geleden

Idd. hoop is voor de hopelozen. Bidden pff…. Bereid u voor!!! zal u beter helpen….

rop
rop
1 maand geleden

We weten nu eigenlijk wel dat er achter dit hele corona gebeuren een heel iets anders schuil gaat, via dit willen een heel ander Maatstaf van het leven oproepen, het is ook niet zo dat corona de echte boosdoener is ,het is de angst die daarmee word gevormd corona zelf brengt geen verandering ,het is een virus die mensen net als een griep kunnen krijgen meer niet, en ja net als de griep zelf vallen er slachtoffers erdoor, of eigenlijk is er helemaal geen virus maar doet net alsof bewust gecreeert om veranderingen met deze vorm te bewerkstelligen, eigenlijk gewoon griep ,maar deze hebben nu corona genoemd, en dan er veel publiciteit eraan geven van het aantal doden die erdoor vallen onder de naam corona ,die dan de stempel krijgt gevaarlijke ziekte, die niks meer is dan de gewone griep, en wereldwijd er aandacht aan besteden en daarmee ANGST zaaien is een perfect middel om de mens meer onder te onderdrukken ermee, het is niet corona ,maar de Angst die men wereldwijd en elk land op zijn eigen manier de mens te doen muilkorven en daarmee veranderingen door te voeren naar een geheel ander levensstijl ,met noemt het de GREAT RESET, daarmee gezegd willen ze dat deze slaagt door grote angst onder mensen wereldwijd te verspreiden onder de mom van totale verandering van het huidige levensstijl die men nu heeft, en daar slagen ze mee door angst te zaaien via een leugen ,ANGST genoemd de middel waarin mensen gaan luisteren via het verzonnen corona verhaal ,gewoon een vorm van Griep is, het het daarom niet zo dat corona gevaarlijker is dan griep maar ze doen alsof en houden dat in stand met de cijfers en de leugen daarvan, eigenlijk ook gezegd de Angst is het middel ervoor ,die eigenlijk veel meer invloed heeft dan corona en vele duizende malen keer erger is dan corona met alle gevolgen van Dien en de maatregels die ze nemen gaat daardoor vele mensenlevens kosten en ook de angst ervoor word steeds groter, maar niettemin word dat gewoon allemaal geslikt. Noem het maar de grote virus angst die vele malen groter en erger is dan de griep en corona zelf. Het Grote Angst Virus de middel om een wereldwijde verandering door te voeren en deze verandering voor en totale controle van de Mensheid. vrijheden worden ingeperkt door de vele middels en maatregels die ze erdoor nemen, de grote waanzin om mensen weer meer slaaf te maken ,en ja Angst en de Leugen is dan ook het perfecte middel ervoor.

RayOfLight
RayOfLight
1 maand geleden

BN’er he ? Ja en morgen draait ie 180 graden.
‘Krijg toch allemaal de klere’ dat zong ie toch ooit in een vrij land ? Sorry maar ik vertrouw geen BN’er meer die zijn er voor de poen en hebben niks met het gewone volk zolang de cashflow maar op hun gericht is doen ze ‘whatever it takes’

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  RayOfLight
1 maand geleden

Ieder oog dat een ander weet te openen zie ik als winst.
En dan maakt het mij niet uit wie dat is.

RayOfLight
RayOfLight
Reactie op  Veterans_Resistance
1 maand geleden

tja dat is nu ook het probleem van ‘Goed’. Evil heeft het makkelijk om te infiltreren. Als hugo de jonge tegen mondkapjes en corona is mag ie blijven he ? Winst is er pas als mensen echt met hun hart voor de zaak strijden.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  RayOfLight
1 maand geleden

Gedeeltelijk mee eens. Hugo de Jonge (en dat geldt eigenlijk voor het hele kabinet) is een uitzondering. Daar sta ik alleen nog maar achter als hij zonder parachute uit een vliegtuig springt.
Die kan wat mij betreft niets meer goed doen. Maar de vergelijking Hugo de Jonge/Danny de Munk gaat wat mij betreft niet op.

Voor de (goede) zaak strijden moet wel met geopende ogen. Als mensen eenmaal hun ogen hebben geopend, of wakker zijn zo u wilt, is er geen weg meer terug.
Wat wij hier doen is ook strijden, zij het op een beperkte schaal. Dat bewijzen die vele DDoS aanvallen wel.

Verder zitten we natuurlijk op dezelfde lijn (dat geldt voor bijna iedereen hier denk ik), maar dat weet je zelf ook wel. 🙂

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Veterans_Resistance
1 maand geleden

Ik denk wel dat ie redelijk integer is in dit geval. Is een jongen van het volk, zoals Andre Hazes was. Daarnaast is dat gebeuren met die Famke Louise duidelijk een setup van de NPO. Die had beter kunnen zeggen nodig een Pierre Capel uit of een Mario Ortiz Buijsse of een Willem Engel uit of een….. inmiddels 1000en artsen. Ze had niet in die fuik moeten trappen. Natuurlijk zetten ze je dan tegenover 3 hyena’s die al jaren gewend zijn om te liegen dat het gedrukt staat. Daar win je nooit van want daar zijn ze veel beter bedreven in. Maar ik denk dat Danny wel oprecht is, maar moet als ie uitgenodigd wordt door Jinek of zo zeggen ik kom alleen als je ook Pierre Capel uitnodigt en spreektijd geeft.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  MdeFilosoof
1 maand geleden

Dat zal Jinek nooit doen. Die nodigt alleen maar mensen uit die ze aankan, zoals een Famke-Louise.
Ik heb vanaf dag 1 een hekel aan dat mens. Ze heeft een hele valse uitstraling.

Wat Willem Engel betreft: die moet door al die smerige media (zoals Jinek) uitkijken geen ‘Pim Fortuyntje’ te doen.

https://viruswaarheid.nl/informeren/willem-engel-doelwit-geweldpleger/

RayOfLight
RayOfLight
Reactie op  Veterans_Resistance
1 maand geleden

ja klopt dat is appels met peren
vergelijken (Danny/hugo) was daar nogal te kort door de bocht. Voor mij was het meer een punt dat goede woorden geen goede mensen maken. Danny KAN het goed bedoelen maar voorzichtigheid is geboden. Heb op persoonlijk vlak mensen proberen te overtuigen maar wat blijkt is dat de meeste mensen na een paar maanden niets anders zeggen/denken dan wat de media oplepelt. Als je dan bedenkt dat de mening van BN’ers een template voor de meeste nederlanders is dan is het moeilijk om genuanceerd te blijven….

Albert
Albert
Reactie op  Veterans_Resistance
1 maand geleden

Klopt Vet. Ik opende mijn ene oog en dat vond ik winst: het was nl een knipoog naar alle poppenkast. Nu nog het andere oog 🤣

Elise
Elise
Reactie op  RayOfLight
1 maand geleden

Kijk naar Famke. Haar gezicht spreekt boekdelen. Zit helemaal met zichzelf in de knoop.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Elise
1 maand geleden

Het ergste voor een artiest, wat je ook vind van Famke-Louise, is in de vergetelheid raken. Dat is een situatie waar velen zich nu in bevinden. Zonder horeca en evenementenbranche is hun artiestenleven ten einde. De juiste kant kiezen is in dezen dan ook heel erg moeilijk. Ik zou niet graag in haar schoenen en die van haar collega’s staan.
En nog iets: als er (vrijwel) geen nieuwe muziek meer wordt gemaakt (velen zitten zonder inspiratie en zijn/worden depressief) is dat ook het einde van een aantal platenlabels, artiestenbureau’s en radiostations.

Albert
Albert
Reactie op  Veterans_Resistance
1 maand geleden

Ja ze KUNNEN m.i. zelfs niet meer echte muziek maken. Die bagger van de laatste decennia; nog steeds draai ik de echte muziek van weleer; zooo classic for ever, de Ronettes, Ray Peterson, Matt Monroe, Del Shannon, Fats Domino, Elvis Presley… Zucht, dit was even off topic maar mocht ik even kwijt?

Exegese
Exegese
1 maand geleden

De leugen blijft regeren, niks nieuws onder de zon. Benieuwd hoe lang ze hier nog mee wegkomen. Steeds meer mensen zullen het moeten gaan inzien, of ze willen of niet !

salvar
salvar
1 maand geleden

nu weet ik het zeker , even dacht ik , nee ik zit op de verkeerde planeet.
twee gekken die nederigland in de greep houden.
hoelang gvd pikken we dit nog?

ik dacht tweede kamer maar de tweede kamer bestaat niet het is een psychiatrische afdeling.
kunnen jullie die lui niet kalmeren BV een flinke spuit in hun r**t geven?

god ik dacht ik woon op een normale planeet tussen haakjes maar mijn hele leven in in elkaar geflikkerd door twee krankzinnigen en het het rare id 80% van de bevolking loopt kwijlend erachter aan.

doe ik goed meester en wordt ik nog beloond hiervoor?
ja , mooi zitten en je bek houden.

vraagtekentje
vraagtekentje
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Juist, Nederland is veranderd in een psychiatrisch ziekenhuis, en het hoofdkantoor huist op het Binnenhof in Den Haag!

Ron Jaspers
Ron Jaspers
Reactie op  salvar
1 maand geleden

salvar.Die 2 “gekken” zijn niets meer dan 2 marionetpoppen.Ze voeren de N.W.O. agenda uit van de (nazi) bilderberg groep,deze groep heeft de macht in europa samen met de khazariaanse mafia de deepstate/cabal.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

NEDERLAND WORD GEREGEERD DOOR EEN STELLETJE JOKKEBROKKEN !!

vraagtekentje
vraagtekentje
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Jokkebrokken vind ik nogal een understatement, genocideplegers komt veel beter in de buurt.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  vraagtekentje
1 maand geleden

@vraagtekentje
Je hebt volkomen gelijk !!

x

Check Also

corona

Johns Hopkins-studie: corona heeft vrijwel geen effect op sterfte (na 5 dagen verwijderd)

Maandenlang zijn we bang gemaakt met cijfers ...

chef

Kijken: Vlijmscherpe reactie van RTL West-chef op ‘achterlijke coronaregels’

De media zijn over het algemeen volledig ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

77
0
We lezen graag je reactie!x