Mens en Dier

Danny de Munk: ‘Er ligt hier op de IC geen één patiënt’

Help mee door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De afgelopen dagen kwamen er diverse verontrustende berichten uit Purmerend. Zo sloot het Da Vinci College twee weken de deuren vanwege een uitbraak onder leraren. Negen docenten waren positief getest.

Burgemeester Jan Hamming, de voorzitter van de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland, zei zich grote zorgen te maken. Het aantal ziekenhuisopnames in de regio blijft toenemen, aldus Hamming. Vanaf maandag wordt de testcapaciteit opgeschaald en een extra teststraat in Purmerend geopend. “Het komt steeds dichterbij dat mensen besmet zijn en het wordt ook steeds groter,” zei hij tegen NH Nieuws. Hamming denkt dat de maatregelen nog verder moeten worden aangescherpt.

Onlangs heeft het Dijklander Ziekenhuis in Purmerend een corona-afdeling geopend. De afdeling is een aparte ‘coronakliniek’, waarbij de coronamaatregelen nog strenger worden gehandhaafd.

Hier ligt helemaal niemand in het ziekenhuis. Dat weet ik via mijn buren

Je zou verwachten dat het aantal coronapatiënten in het ziekenhuis flink oploopt. Volgens acteur en zanger Danny de Munk, die in Purmerend woont, is dat geenszins het geval. Tijdens een Instagram Live-sessie met Jack van Gelder zei De Munk dat zijn buurvrouw in het lokale ziekenhuis werkt. “Hier ligt helemaal niemand in het ziekenhuis. Dat weet ik via mijn buren. [Mijn buurvrouw] zegt dat er helemaal geen één patiënt ligt. Terwijl er wordt gezegd dat corona ook hier huishoudt.”

“We weten niks van die cijfers. Dit is geen complottheorie,” benadrukte De Munk. “Als ze daar dag en nacht werkt en ze zegt dat tegen mij, waarom zou ze daarover liegen?” Hij herhaalde nog eens: “Hier op de IC ligt geen één coronapatiënt.”

Van Gelder zei een paar keer ‘ja’, haalde zijn schouders op en ging over tot de orde van de dag.

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Albert
Albert
2 jaren geleden

Waar zouden al die corona’ patiënten’ toch blijven? En waar al die ‘doden’ als de statistieken langzamerhand nul, nada, noppes, zero aangeeft? Waar al die vele griepgevallen afgelopen jaar? Waar zouden al die miljarden €’s toch heengaan? Hoe zou dat toch komen?

William
William
2 jaren geleden

De media is zo corrupt als ik weet niet wat.. ze krijgen een bonus als ze het verhaal van Rutte en de Jonge afdraaien.. dit is weer een duidelijk voorbeeld.. niet op ingaan en schouders ophalen.. MEDIA IS HET VIRUS

Ome Jaap
Ome Jaap
2 jaren geleden

Jeroen Bosch Den Bosch ook niemand, uit goede betrouwbare bron vernomen , wel toename besmettingen maar geen opname

Willem
Willem
2 jaren geleden

5G wordt ingezet als crowdcontrol https://www.youtube.com/watch?v=PH7GpMCJJgU&t=16s Ouders houden nu eenmaal meer van hun smartphone dan van hun kinderen, mensen met mondkapjes zijn dezelfden als de mensen die wc-papier hamsteren, totaal zielloos. De mensen doen het zelf, de ene helft (de domme helft) verplicht de andere helft (de denkende mens) tot het dragen van mondkapjes. WO2 3.0.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

78
0
We lezen graag je reactie!x