Mens en Dier

Jensen neemt Ab Osterhaus op de korrel: ‘Gluiperige vaccinverkoper’

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De politie heeft afgelopen weekend tientallen boetes uitgedeeld vanwege illegale feestjes. De media besloten viroloog Ab Osterhaus maar weer eens te vragen om een reactie. Hij vindt het terecht dat de politie optreedt tegen de feesten. “Er is maar een klein deel van de bevolking nodig die het virus blijft uitzaaien om weer in een strengere lockdown terecht te komen,” citeert De Telegraaf hem. “Daar maak ik me grote zorgen over. Het is dan ook terecht dat er gehandhaafd wordt.”

Hij voegde toe dat je ‘nauwelijks viroloog hoeft te zijn’ om in te zien dat dergelijke feestjes een groot besmettingsgevaar vormen. “We zien dat het virus zich juist heel makkelijk verspreidt bij feestjes met meerdere mensen die onderling geen afstand houden en geen mondkapjes dragen,” aldus Osterhaus.

Robert Jensen heeft het helemaal gehad met deze dubieuze tv-viroloog. “Als er één iemand – zoals Rutte zou zeggen – z’n bek moet houden, is het Ab ‘waar is de whiskyfles’ Osterhaus. Helemaal klaar mee. Wie is deze kneus? Niemand heeft voor hem gekozen,” fulmineert hij op Twitter.

“Hij is een vaccinverkoper. En een gluiperige,” vervolgt hij.

Machtswellusteling

Met ‘whiskyfles’ verwijst Jensen naar de fles whisky die Osterhaus opentrok toen in 2009 het eerste Mexicaanse griepgeval in Nederland werd geconstateerd. In maart liet Jensen in zijn show zien hoe de viroloog de besmetting vierde. Op beelden was te zien hoe hij met collega’s proostte op het eerste besmettingsgeval in Nederland, een klein meisje.

“Ab, die aandelen heeft in griepvaccins, heeft belang bij zijn bangmakerij in de media,” aldus Jensen, die hem een ‘machtswellusteling’ noemde.

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Exegese
Exegese
2 jaren geleden

Wat Bill Gates is in het groot, is Ab Osterhaus in het klein. Bill regeert de wereld en Ab ons kikkerlandje. Samen staan ze borg voor een vernietigende aanslag op ons hele hebben en houden, onze gezondheid en welbehagen. Bovendien worden zij er alsmaar rijker en rijker van. Het wordt hoog tijd dat hen de pas wordt afgesneden door hen massaal volledig te negeren. Heel eenvoudig en een andere uitweg is er niet.

Tony
Tony
2 jaren geleden

Ab Osterhaus is zelf het virus. En aangezien een virus niet bestaat, lult hij maar gewoon een eind in de ruimte. Hoe kun je de nog viroloog zijn. Het woord zegt het al, hij loog.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Deze feestjes zijn niet illegaal.
De politie is illegaal bezig. Zij gaan tegen onze grondwet in. Ab Osterhaus moet opgepakt worden, hij is illgaal bezig. Deze hele lockdown is illegaal !! Er is geen pandemie en daarom is deze virus maatregelen ILLEGAAL, onwettelijk dus!!

Gladiator
Gladiator
2 jaren geleden

Nou, deze man moet snel zien dat hij vriendjes wordt met Boris Johnson……want….
In Engeland is, en absoluut niemand praat erover, de “operation Moonshot” gelanceerd…….,

Dit houdt in dat deze meneer Johnson al in 2021 de gehele en ik herhaal, de gehele Engelse bevolking wil laten testen…..en niet zomaar laten testen, neeeeeeeeeeeeeeee, testen op WEKELIJKSE BASIS…..

En Appie Flapsterhaus, het gaat in dit geval om een kleine 65 miljoen mensen……welke WEKELIJKS moeten worden getest, en wat dit wil zeggen…..ehhhh, nou ja, kijk even naar de volgende video (ook in het Duits overigens dus roept u maar!) met Dr. Andrew Kaufman M.D. en David Icke……

https://www.youtube.com/watch?v=vvPQEjnvqfA

Mensen, echt gekker moet het niet meer gaan worden. Wat dit letterlijk inhoudt legt deze zeer betrouwbare arts aan u uit….kijken dus!

Gladiator

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x