Homepagina » Mens en Dier » Advocaat: ‘Corona-aanpak is grootste misdrijf tegen de menselijkheid ooit’
advocaat
Foto: QUERDENKEN 711 - Wir für das Grundgesetz CC BY 3.0

Advocaat: ‘Corona-aanpak is grootste misdrijf tegen de menselijkheid ooit’

De Duitse advocaat Reiner Fuellmich, die bekend werd vanwege de corruptiezaken tegen Deutsche Bank en VW, zegt dat de mensen die verantwoordelijk zijn voor het fraudeschandaal rond corona vervolgd moeten worden wegens ‘het grootste misdrijf tegen de menselijkheid ooit’.

Fuellmich is één van de vier leden van een Duitse onderzoekscommissie naar de aanpak van corona. Al sinds juli spreekt deze commissie met wetenschappers en deskundigen over de coronacrisis.

De corruptie en fraude waar onder meer Deutsche Bank en VW zich schuldig aan hebben gemaakt, vallen in het niet bij de schade die wordt veroorzaakt door de coronacrisis, zegt Fuellmich. Volgens hem moeten we niet meer spreken van een coronacrisis, maar van een coronaschandaal.

Corrupte agenda’s

“De mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn, moeten strafrechtelijk worden vervolgd,” benadrukt de advocaat. “De politiek moet er alles aan doen om ervoor te zorgen dat niemand ooit weer in een dusdanige machtspositie komt dat hij of zij de mogelijkheid heeft om ons te bedriegen en te manipuleren met zijn of haar corrupte agenda’s.”

Fuellmich licht toe dat een internationaal netwerk van advocaten zich actief bezighoudt met het coronaschandaal, dat inmiddels heeft geleid tot ‘waarschijnlijk het grootste misdrijf tegen de menselijkheid ooit’.

PCR-test-pandemie

“Is er een coronapandemie of is er alleen een PCR-test-pandemie? Betekent een positieve testuitslag dat de persoon die getest is, besmet is met Covid-19, of betekent het helemaal niets?” vraagt hij.

“Zijn de coronamaatregelen – zoals de lockdown, mondkapjes, afstandsregels en quarantainemaatregelen – er om de bevolking te beschermen tegen corona of zijn ze er om mensen bang te maken zodat zij zonder vragen te stellen geloven dat hun leven in gevaar is en de farmaceutische en techindustrie grof kunnen verdienen aan de verkoop van coronatests en -vaccins, en onze genetische vingerafdruk kunnen verzamelen?”


Bekijk hier de volledige video.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
21 dagen geleden

Het jaar 2020: Twee mannen RUTTE en HUGO met een missie; De geschiedenis van de GROOTSTE MISDAAD in Nederland !

benno
benno
Reactie op  Joyce Ramgatie
21 dagen geleden

Het jaar 2020: De geschiedenis van de GROOTSTE MISDAAD tegen de hele wereldbevolking !

Exegese
Exegese
Reactie op  benno
21 dagen geleden

Klopt @benno, hier kan geen oorlog tegenop. En iedereen die hier met de ogen dicht achteraan hobbelt en er willens en wetens aan meewerkt is medeplichtig en kan als de aap uit de mouw is met pek en veren het land uit .

Elise
Elise
21 dagen geleden

Aanvulling techindustrie: andere doorvoering technologie zoals livestreaming, appjes, het verzamelen van data etc. Ik bedoel zaken, die niks met het virus te maken hebben.

Madeloes
Madeloes
21 dagen geleden

Waar gaat het mis? Degene die onze werknemers zijn , (wij als volk zijn de werkgevers)’ verdraaien de waarheid, manipuleren, grof gezegd bedonderen en willen het ‘menszijn’ uitroeien nog op zijn zachts gezegd.

Geweldig dat deze man het lef heeft om te proberen om de waarheid aan het licht te brengen

gelukkig zijn in nederland ook anderen bezig

o.a. abe dijkstra (ex marechaussee) die op kantelpunt een oproep doet aan politie en militairen

https://www.youtube.com/watch?v=TFePVDrAhE0&feature=emb_title

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Madeloes
21 dagen geleden

Als veteraan leg ik misschien niet zoveel gewicht in de schaal, maar wil ik hierbij wél graag mijn steun en waardering uitspreken voor deze ex-marechaussee.

Madeloes
Madeloes
21 dagen geleden

misschien op dit onderwerp out off topic maar
Dr Simone Gold zeg op haar twiiter

Issuing Emergency use authorization forfact tracked covid 19 vaccins would not be possible if the fda and pharmaceutical companies accepted that there are other effectie therapeutics like hydroxychloroquine already avaible

EUA only applies when there no alternatives

even EUA opgezocht

https://www.fda.gov/emergency-preparedness-and-response/mcm-legal-regulatory-and-policy-framework/emergency-use-authorization

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
21 dagen geleden

Denk eens verder na over degene achter de overheid, politiek en de cabal, de illuminati; wie zijn al deze geesteszieke stervelingen die menen het recht te hebben ons dit alles aan te doen en met ziekmakende, dodelijke, fascistoïde maatregelen en een zwendel virus, onze levens, vrijheden, bezittingen en economische activiteit met de grond gelijk te mogen maken. Wat of wie denken deze kwaadaardige uitzaaiingen wel niet dat ze zijn? Wat geeft ze het recht ons kapot te maken? Hun corrupte ideeën en naar riool stinkende wetten? En waarom zouden wij niet datzelfde recht hebben, omdat hun corrupte wetten en regels dat verbieden? De huidige machthebbers moeten vooral zo doorgaan en wachten tot de tijd daar is en ze zouden wensen dat het bij pek en veren en kerkers alleen zou blijven.

RayOfLight
RayOfLight
21 dagen geleden

Maakt allemaal niets uit het gemiddelde nederlandse/europeese schaap slikt alles. Soms wordt het wakker maar dan gaat het weer gauw naar de NPO fabeltjeskrant kijken. Snaveltje toe ! Of in schapen taal bek houden. Wel fijn dat er mensen nog voor de waarheid strijden. Zal wel weer uitmonden in een petitie of in een demonstratie met bijbehorende facebook pagina uitmonden. Maak de punt van je zakdoek maar goed nat want de strijd gaat door.

Weet dit is sarcasme maar het is gewoon zielig om te zien hoe bang en slaafs de gemiddelde nederlander is en ik vrees het ergste.

mollen
mollen
Reactie op  RayOfLight
21 dagen geleden

mee eens maar politie staat aan hun kant. leger wat er nog over is misschien dat die nog bij willen staan die zijn ook tot op het bot uitgekleed

Gerben
Gerben
21 dagen geleden

De machthebbers kunnen onverminderd doorgaan, omdat niemand dit kan stoppen.

BB
BB
Reactie op  Gerben
21 dagen geleden

Niet zo negatief Gerben, ook zij zijn van vlees en bloed. De muur is geduldig en gerechtigheid zal komen.

salvar
salvar
21 dagen geleden

het grootste misdrijf tegen de menselijkheid ooit.
als het doorgaat wat het duo wil dan is het zeer zeker de grootste misdaad in de geschiedenis van de mensheid.
hilter zal in het niet vallen bij deze twee.
wat moet er gebeuren met deze twee helhonden?
moeten we ze martelen of het vuurpeleton?

dat er iets moet gebeuren is duidelijk maar wat waar moeten we beginnen?

een ding is zeker als ze sterven en naar de fijnste plek gaan die er is namelijk de hel.

die twee zijn werkelijk knettergek en gewetenloos.

mollen
mollen
Reactie op  salvar
21 dagen geleden

we laten een olifant die 2 een week aan een stuk op de dam 24/7 in hun hol neuken

Wim
Wim
Reactie op  mollen
7 dagen geleden

Ha Mollen, hoe begrijpelijk ik je woede en neiging tot vergelding ook vind, ik hoop dat de mens deze enorme kans zal aangrijpen om de geweldsspiraal waar we al decennia in zitten te stoppen. Als we vergelden en wraak koesteren, zullen we onszelf weer een nieuwe slinger geven en zal er niks veranderen. Zij zijn dan gestopt, maar het onlicht zal zich gewoon weer via iets anders tonen aan ons, omdat het onze binnenwereld weerspiegelt. Laat Mandela onze inspiratie zijn en laat ons de kracht en dapperheid vinden om te vergeven. Juist met vergeving kunnen we ervoor zorgen dat zoiets nooit meer zal gebeuren. Ik wens jou alle goeds en kracht.

Piet
Piet
21 dagen geleden

Een netwerk van advocaten tegen het coronaschandaal….Dit leidt tot iets!!! Dat is de kracht die nodig is.

Heel blij om te lezen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
21 dagen geleden

Ik vind het TOP we moeten deze advocaten steunen. Sven Helleman sprak er al over. Berouw komt na de zonde Hugo en Rutten kunnen maar beter opstappen want of dit tribunaal zal je oppakken of het volktribunaal zal je tot in lengte der dagen opjagen.

salvar
salvar
Reactie op  MdeFilosoof
21 dagen geleden

@MdeFilosoof
opjagen daar had ik nog niet aan gedacht , dat is mooi , opjagen tot in de hel.

x

Check Also

coronamaatregelen

Medici tegen mondkapjes en andere coronamaatregelen

Een gastbijdrage van Karel Beckman. Voorstanders van ...

gommers

Diederik Gommers: ‘Nee, IC-capaciteit niet drastisch vergroten’

De Haagse politiek zegt diep geschokt te ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

28
0
We lezen graag je reactie!x