Homepagina » Mens en Dier » Advocaat: ‘Corona-aanpak is grootste misdrijf tegen de menselijkheid ooit’
advocaat
Foto: QUERDENKEN 711 - Wir für das Grundgesetz CC BY 3.0

Advocaat: ‘Corona-aanpak is grootste misdrijf tegen de menselijkheid ooit’

De Duitse advocaat Reiner Fuellmich, die bekend werd vanwege de corruptiezaken tegen Deutsche Bank en VW, zegt dat de mensen die verantwoordelijk zijn voor het fraudeschandaal rond corona vervolgd moeten worden wegens ‘het grootste misdrijf tegen de menselijkheid ooit’.

Fuellmich is één van de vier leden van een Duitse onderzoekscommissie naar de aanpak van corona. Al sinds juli spreekt deze commissie met wetenschappers en deskundigen over de coronacrisis.

De corruptie en fraude waar onder meer Deutsche Bank en VW zich schuldig aan hebben gemaakt, vallen in het niet bij de schade die wordt veroorzaakt door de coronacrisis, zegt Fuellmich. Volgens hem moeten we niet meer spreken van een coronacrisis, maar van een coronaschandaal.

Corrupte agenda’s

“De mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn, moeten strafrechtelijk worden vervolgd,” benadrukt de advocaat. “De politiek moet er alles aan doen om ervoor te zorgen dat niemand ooit weer in een dusdanige machtspositie komt dat hij of zij de mogelijkheid heeft om ons te bedriegen en te manipuleren met zijn of haar corrupte agenda’s.”

Fuellmich licht toe dat een internationaal netwerk van advocaten zich actief bezighoudt met het coronaschandaal, dat inmiddels heeft geleid tot ‘waarschijnlijk het grootste misdrijf tegen de menselijkheid ooit’.

PCR-test-pandemie

“Is er een coronapandemie of is er alleen een PCR-test-pandemie? Betekent een positieve testuitslag dat de persoon die getest is, besmet is met Covid-19, of betekent het helemaal niets?” vraagt hij.

“Zijn de coronamaatregelen – zoals de lockdown, mondkapjes, afstandsregels en quarantainemaatregelen – er om de bevolking te beschermen tegen corona of zijn ze er om mensen bang te maken zodat zij zonder vragen te stellen geloven dat hun leven in gevaar is en de farmaceutische en techindustrie grof kunnen verdienen aan de verkoop van coronatests en -vaccins, en onze genetische vingerafdruk kunnen verzamelen?”


Bekijk hier de volledige video.

4.8 6 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
11 maanden geleden

Het jaar 2020: Twee mannen RUTTE en HUGO met een missie; De geschiedenis van de GROOTSTE MISDAAD in Nederland !

Elise
Elise
11 maanden geleden

Aanvulling techindustrie: andere doorvoering technologie zoals livestreaming, appjes, het verzamelen van data etc. Ik bedoel zaken, die niks met het virus te maken hebben.

Madeloes
Madeloes
11 maanden geleden

Waar gaat het mis? Degene die onze werknemers zijn , (wij als volk zijn de werkgevers)’ verdraaien de waarheid, manipuleren, grof gezegd bedonderen en willen het ‘menszijn’ uitroeien nog op zijn zachts gezegd.

Geweldig dat deze man het lef heeft om te proberen om de waarheid aan het licht te brengen

gelukkig zijn in nederland ook anderen bezig

o.a. abe dijkstra (ex marechaussee) die op kantelpunt een oproep doet aan politie en militairen

https://www.youtube.com/watch?v=TFePVDrAhE0&feature=emb_title

Madeloes
Madeloes
11 maanden geleden

misschien op dit onderwerp out off topic maar
Dr Simone Gold zeg op haar twiiter

Issuing Emergency use authorization forfact tracked covid 19 vaccins would not be possible if the fda and pharmaceutical companies accepted that there are other effectie therapeutics like hydroxychloroquine already avaible

EUA only applies when there no alternatives

even EUA opgezocht

https://www.fda.gov/emergency-preparedness-and-response/mcm-legal-regulatory-and-policy-framework/emergency-use-authorization

x

Check Also

president

President Kroatië is klaar met alle hysterie: ‘Er zijn genoeg mensen ingeënt’

De Kroatische president Zoran Milanovic zei eerder ...

trudeau

Justin Trudeau: vaccinpaspoort draait om het belonen van mensen ‘die het juiste doen’

De Canadese premier Justin Trudeau legde vlak ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

30
0
We lezen graag je reactie!x