CoronaMens en Dier

De Jonge negeerde advies over Pfizer-vaccins, want verzetten prikuitnodigingen leverde te veel gedoe op

Help door dit met iedereen op je social netwerk te delen!

De Health Council adviseerde een langere interval tussen de twee Pfizer-prikken, blijkt uit een verslag van een vergadering die plaatsvond op 15 april 2021.

Op dat moment was een prikpauze van AstraZeneca en Janssen van kracht. Op advies van de Health Council werd AstraZeneca niet toegediend aan 60-minners.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Hugo de Jonge ‘neemt het advies waarschijnlijk niet over. Dit standpunt was al duidelijk vóór het bloedproppen-probleem wat zich mogelijk ook bij het Janssen-vaccin voordoet’, valt te lezen in het verslag.

Veel praktische problemen

Waarom was de toenmalige coronaminister van plan het advies te negeren? ‘De GGD ziet veel praktische problemen in het verzetten van alle uitnodigingen’. Met andere woorden: het verschuiven van uitnodigingen is te veel gedoe.

In het verslag staat verder dat de Europese gezondheidsdienst ECDC een advies aan het voorbereiden was. ‘De algehele teneur van deze notitie zou zijn dat zeer terughoudend moet worden omgegaan met versoepelen van de maatregelen. Het vermoeden is dat dit ook gewicht legt in het Gezondheidsraad-advies’.

Belangrijker

Huisarts Els van Veen merkt op: “Het lijkt erop dat praktische problemen belangrijker waren dan het voorkomen van vaccinatieschade.”

Toenmalig OMT-lid Marion Koopmans beweerde in april 2021 nog dat de kans op trombose na AstraZeneca-vaccinatie ‘tussen de kans op overlijden door een aanval van een hond en overlijden door de bliksem in zit’.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 141 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
19 dagen geleden

Hmmpf, Koopmans de ‘high Priestress’ van de satanische kliek en tevens veearts,die niet zoals artsen een eed om geen schade aan mensen hoeft af te leggen!

Ron
Ron
19 dagen geleden

Dan is die struisvogel door de bliksem getroffen. En Hugo had teveel gesnoven.

Kiekedief
Kiekedief
19 dagen geleden

Gladde aal ,ontslaan dit heerschap.

Rop
Rop
19 dagen geleden

Wanneer word deze klojo eens opgepakt ,zijn misleidende uitspraken zegt toch wel genoeg of blijft men gewoon over het gehele corona tijdperk maar door ouwehxxren over feiten die er zijn en toch de schuldige gewoon door mag blijven gaan met zijn werk of dat er niets aan de hand is geweest

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x