Buitenland

Ierse senator haalt hard uit naar Big Pharma wegens profiteren van virus

Help door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Ierse senator Sharon Keogan sprak zich onlangs uit tegen de vaccinatieplichten in Europa. Ze wees er verder op dat de acht grootste aandeelhouders van Pfizer en Moderna sinds het nieuws over de ‘omikronvariant’ bijna negen miljard dollar rijker zijn geworden.

Keogan zegt zich grote zorgen te maken over de wereldwijde corona-aanpak. De nieuwe Duitse overheid wil vaccinaties verplichten. Oostenrijk stelde een lockdown in voor ongevaccineerden. “Duitsland windt er geen doekjes om: je lichaam behoort toe aan de staat,” sprak de senator. En in Oostenrijk geldt: haal je prik en krijg je vrijheden terug.

Wc-eend

Israël is inmiddels overgegaan tot een vierde prik. De coronapas van mensen die drie prikken hebben gehad, maar de vierde niet halen, wordt ingetrokken. Je moet dus steeds opnieuw een prik halen om te kunnen beschikken over een geldige coronapas.

De baas van Pfizer heeft gezegd dat mensen waarschijnlijk nog vele jaren elk jaar een coronavaccin moeten halen. “De directeur van Coca-Cola raadt aan om bij iedere maaltijd een blikje cola te drinken,” zei Keogan. Oftewel: wij van Wc-eend adviseren Wc-eend.

Afhankelijk gemaakt

In de week dat ‘omikron’ werd ontdekt, zagen de acht grootste aandeelhouders van Pfizer en Moderna hun fortuin met negen miljard dollar toenemen, zei ze verder.

De Ierse senator wees erop dat overheden deelname aan de samenleving afhankelijk hebben gemaakt van de consumptie van een product van een particuliere onderneming. “In de afgelopen twee jaar is het levensonderhoud van gewone mensen verdwenen in de zakken van farma en techreuzen.”

4.8 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
7 maanden geleden

LS…

En ga nu niet vertellen dat Zio Nazi niet bestaan en dat je dat niet zo mag benoemen !

ADAM
ADAM
7 maanden geleden

Ik heb geen reet te maken met wat de baas van Pfizer zegt.

Kundalini
Kundalini
7 maanden geleden

Ja dat is kassa. Plus patent en monopolie heb je een super businessmodel. Ook nog risicovrij want je kunt niet aansprakelijk gesteld worden. Enige wat je hoeft te doen is regeringsleiders cadeautjes geven zoals privileges, topbanen voor het leven, ontheven van repressies die alleen voor het volk gelden, macht en rijkdom. De duivel is altijd sluw geweest. Geef me je ziel en je zult alles van mij krijgen.

wakkere
wakkere
7 maanden geleden

Las omnicron niet gevaarlijk is maar wel besmettelijker,is dit het moment voor groepsimmuniteit op te bouwen zonder prikken!!!!!!!!!
Maar dat is niet de bedoeling he huugje

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

53
0
We lezen graag je reactie!x