CoronaBuitenland

Dit land heeft al 40 miljoen euro uitgekeerd aan mensen die schade opliepen door coronaprik

Help door deze info met iedereen op je social media te delen!

De Thaise autoriteiten hebben tot dusver 1,509 miljard baht of 40,8 miljoen euro uitbetaald aan 12.714 mensen die na het coronavaccin last hebben gekregen van bijwerkingen.

De nationale gezondheidsdienst van Thailand, de NHSO, meldt dat tussen 19 mei vorig jaar en 8 maart dit jaar 15.933 mensen een claim hebben ingediend in verband met bijwerkingen van de coronavaccins.

Vaccinatiecampagne gaat gewoon door

De NHSO heeft geoordeeld dat 2328 claims niet gerelateerd waren aan de vaccinaties. 875 mensen hebben bezwaar gemaakt tegen het besluit. 891 gevallen zijn nog in behandeling.

Ondertussen gaat de vaccinatiecampagne in Thailand gewoon door. Op 9 maart kregen 55.820 mensen hun eerste coronaprik, 18.227 hun tweede prik en 88.932 een booster. In het land zijn meer dan 125 miljoen doses toegediend. Eerder schortte Thailand als eerste land in Azië het gebruik van AstraZeneca op.

Triest

Freelance wetenschapsjournalist Willem Koert deelde het bericht op LinkedIn. “Nog even en ik stop met belasting betalen. Een industrie die niet aansprakelijk is voor de schade die zij toebrengt en een overheid die deze schade laat betalen door zijn burgers. Ik doe niet mee en wens ook niet te betalen voor de oerstomme afspraken van de overheid,” reageert Pieter.

Paul vraagt zich af waarom Thailand wel zijn verantwoordelijkheid neemt en Nederland niet. Ditta zegt: “Triest, en gewoon doorgaan?!” Ook Henriette vraagt zich af waarom men gewoon doorgaat met prikken.

[The Phnom Penh Post]

4.8 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nehemia
Nehemia
3 maanden geleden

Omgerekend iets meer dan 3000 euro per persoon. Een fooi.

Max_Q
Max_Q
3 maanden geleden

Waarom bekruipt mij het rare gevoel dat Neerlands bekendste weerman eerder van ons is verscheiden omdat hij de pjik(ken) heeft genomen ? Het is n.l. ook bekend dat deze pjik k. veroorzaakt of juist verergert/versnelt Dat de man in vrede mag rusten.

HenryN
HenryN
3 maanden geleden

Denkt Paul nu echt dat dat door de Thaise overheid betaald wordt. Natuurlijk niet, dat gaat ook gewoon uit de belasting pot. Een overheid zelf heeft geen geld ,produceert niets kan dus nooit zelf geld generen. Het is altijd belasting geld.
En wat Henriette betreft denk ik hetzelfde. Ik woon in Thailand en lees het iedere dag in de krant: haal snel je prikjes en voor vele ouderen ook nog snel even je booster halen, Over side-effects lees je niets. Informed consent?? wat is dat? daar hebben ze in Thailand niet van gehoord. Iedereen haalt braaf z’n prikjes bij verpleegers en verpleegsters die gekleed gaan alsof ze ebola aan het bestrijden zijn. Waanzin ten top hier.

Joost
Joost
3 maanden geleden

Onbegrijpelijk dat men door gaat met prikken. In praktisch alle landen van de wereld is men gestopt met nadenken lijkt wel.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

56
0
We lezen graag je reactie!x