CoronaBuitenland

De RKI Files bevatten ‘schokkende informatie’: wat je moet weten

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

Duitsland is ontzet over vrijgegeven documenten over het RKI, het Duitse RIVM, die betrekking hebben op de coronaperiode. Professor Stefan Homburg vat in een filmpje beknopt samen wat er in die zogeheten RKI Files staat.

In normale tijden zouden veel politici en ambtenaren na de publicatie van deze documenten zijn afgevoerd in handboeien, zegt Homburg.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Aan het hoofd van het Duitse RIVM stond Lothar Wieler, een dierenarts. Het instituut legt verantwoording af aan het Duitse ministerie van Volksgezondheid, waar tijdens corona Jens Spahn, een bankier, de scepter zwaaide.

Uit de RKI Files blijkt dat politici lukraak maatregelen namen en het Duitse RIVM vervolgens dwongen om een passend narratief te bedenken. De maatregelen kwamen eerst, de rechtvaardiging pas later.

Ze houden de stukken zo lang mogelijk achter

De 2500 (grotendeels zwartgelakte) pagina’s die zijn vrijgegeven, bevatten veel schokkende informatie, stelt professor Homburg. Uit de RKI Files blijkt dat de griep volgens de experts dodelijker was dan corona. Daarnaast vonden ze de FFP2-maskers ‘nutteloos’ en zeiden ze dat vaccins geen einde zouden maken aan de pandemie.

Toch pleitten ze uiteindelijk voor het dragen van FFP2-maskers en vaccinatiecertificaten.

De vrijgegeven stukken doen sterk denken aan de Pfizer Files, merkt Homburg op. Als overheden en farmaconcerns echt te goeder trouw hadden gehandeld, zoals ze beweren, zouden ze alle documenten vrijgeven zonder ook maar een letter zwart te lakken, zei hij. Maar dat doen ze niet. Ze houden de stukken zo lang mogelijk achter.

(Video verwijderd? Klik hier...)

WEF

Remco van Velzen is zo vrij en ijverig geweest om de videoboodschap van professor Homburg te voorzien van Nederlandse ondertiteling.

Het RKI, een bepalend wetenschappelijk instituut in Duitsland tijdens corona, stond onder leiding van farmalobbyist en bankier minister van gezondheid (!) Jens Spahn, constateert moleculair bioloog Peter Borger.

“Benieuwd wie het RIVM instrueerde, destijds,” aldus Borger.

Onderzoeksjournalist Marc van der Vegt antwoordt: “RIVM had weinig wetenschappelijks in te brengen. Dat werd vaak overruled door Hugo [de Jonge] die weer in contact stond met Spahn en Spahn op zijn beurt met het WEF.”

“Het maatregelenpakket kwam uit een paper van de Bill & Melinda Gates Foundation en Nederland nam de Duitse maatregelen over,” weet Van der Vegt.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 174 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
1 maand geleden

Dat we aan alle kanten worden bedrogen en bedondert dat weten we allang .

Deze docu laat ook zien hoe ze het hebben gedaan , 911 de 2de wereldoorlog en de moord op JFK altijd altijd zijn er hele rijke mensen bij betrokken , en steekt het verhaal heel anders in elkaar dan wat ze je doen geloven .

https://youtu.be/0F-YKwol7Bc?si=VQ6q4WY6zT5xTqkF

King of light
King of light
1 maand geleden

Hoorde ik Staatssecretaris van Ooijen niet zeggen, dat van Dissel niet corrupt was tegen Gideon van Meijeren en dat het een schande was dat Gideon dit ook al aankaartte.
De puzzelstukjes komen steeds meer samen!!!

Annette
Annette
1 maand geleden

Alweer een héél duidelijk verhaal!

De belangrijkste reden, WAAROM het de afgelopen JAREN zo ongelooflijk fout allemaal is gegaan, is, omdat er OVERAL de “verkeerde” mensen aan de knoppen hebben gedraaid.

Althans….. voor ons, de burgers, natuurlijk fout. NIET voor diegenen, die voor of achter de schermen de touwtjes in handen hebben.

Kijk maar even naar deze specifieke voorbeelden: Een dierenarts als hoofd van het RKI, oftewel het Duitse RIVM.
Een dierenarts heeft zich hoofdzakelijk te bemoeien met DIEREN en niet met MENSEN.
Hier kun je eigenlijk al zien, hoe “ze” ons tegenwoordig zien: NIET meer als mensen, maar als dieren.

Dan diegene, die de scepter zwaaide over het ministerie van Volksgezondheid: nota bene een BANKIER.
Deze had zich moeten bemoeien met GELDZAKEN, niet met de gezondheid van mensen.

Hier in dit verhaal gaat het natuurlijk hoofdzakelijk om twee personen, maar de werkelijkheid is inmiddels, dat er op talloze belangrijke plekken, niet alleen in Duitsland, maar je hoeft maar even naar ons eigen kleine kikkerlandje te kijken, waar precies hetzelfde al JAREN speelt.

Het lijkt er werkelijk op, dat er moedwillig allerlei personen, zonder ook maar enige kennis van zaken, op belangrijke posten worden gezet.

Inmiddels zijn er legio voorbeelden van. Die ga ik niet allemaal benoemen, want dan ben ik nog zeker een half uur bezig. Jullie weten ze allemaal wel.

Het enige, dat AL deze onbekwame figuren allemaal gemeen hebben, is ABSOLUTE gehoorzaamheid aan het World Economic Forum.

DAT is namelijk DE voorwaarde om nog een belangrijke positie te kunnen verkrijgen EN te behouden.

totaljoy
totaljoy
1 maand geleden

Tribunalen, TRIBUNALEN, Tribunalen
OORLOGSMISDADEN

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x