Buitenland

Dochter van burgemeester Bill de Blasio verspreekt zich: ‘Biden heeft verkiezingen gestolen’

Help ons door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een gênant moment voor de dochter van burgemeester Bill de Blasio van New York: ze zei voor de camera dat Joe Biden de verkiezingen ‘heeft gestolen’. Chiara de Blasio zei ook dat ze blij was dat ‘we nu de eerste zwarte, Aziatische, vrouwelijke president hebben gekozen’, verwijzende naar Kamala Harris.

Als Biden daadwerkelijk wordt uitgeroepen tot president, zou Harris vicepresident worden, alhoewel velen al hebben gesuggereerd dat ze het stokje snel van hem zal overnemen, gezien zijn cognitieve achteruitgang.

“Joe Biden heeft de verkiezingen gestolen… gestolen, nee, heeft de verkiezingen gewonnen,” zei De Blasio, waarna ze zich verontschuldigde.

De 25-jarige Chiara is een linkse activist en werd in mei gearresteerd tijdens een protest na de dood van George Floyd.

Derde freudiaanse verspreking

Dit is de derde freudiaanse verspreking in korte tijd. Vorige maand zei minister van Volksgezondheid van de Australische deelstaat Nieuw-Zuid-Wales Brad Hazzard tijdens een persconferentie over de coronacrisis ‘Nieuwe Wereldorde’ in plaats van ‘Covid’.

Eerder dit jaar versprak ook de Amerikaanse corona-expert Deborah Birx zich. Tijdens een interview met CNN liet ze zich ontvallen dat niet de overheid, maar Bill Gates de lakens uitdeelt.

[Zero Hedge via Summit News]

4.7 26 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Monique
Monique
2 jaren geleden

Het is moeilijk een leugen vast te houden, en plannen waar niet over gesproken mag worden te verzwijgen. Hoe lang kan een mens dat vol houden?

Anne
Anne
2 jaren geleden

De leugens stapelen zich op. Overal in de wereld.

Marieke
Marieke
2 jaren geleden

Dr.SHIVA LIVE: MIT PhD Analysis of Michigan Votes Reveals Unfortunate Truth of U.S. Voting Systems.

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=Ztu5Y5obWPk

Data analyse
Voor de computernerds!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

En daarom hebben Rusland, China, Mexico, Brazilië, Iran,en vele andere landen Biden niet erkend als de verkozen president en wachten tot de procedures legaal zijn afgerond. Ze weten dat de verkiezing is gestolen..Alleen globalist puppet hebben Biden gefeliciteerd, zoals Merkel, Rutte etc…!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x