CoronaMens en Dier

De Jonge schreeuwde om ontslag van artsen die zich netjes aan de regels hielden: ‘Waar blijft zijn vervolging?’

Help ons door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

In dezelfde periode waarin minister Hugo de Jonge zijn zelfbeheersing verloor toen een huisarts zijn patiënten om informed consent vroeg voordat hij de coronaprik zette, stelde het RIVM dat informed consent expliciet moest worden gegeven aan degene die de injectie toedient. Dat blijkt uit vrijgegeven Wob-stukken die data-analist Cees van den Bos heeft bestudeerd.

De minister zette de gezondheidsinspectie onder druk om ‘full force’ tekeer te gaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Op 3 augustus 2020 schreef een medewerker van het RIVM in een e-mail aan het ministerie van VWS: “Het COVID-19-vaccin zal bij registratie op een beperkte groep mensen zijn getest met betrekking tot effectiviteit en bijwerkingen. Dat is anders dan bij het Rijksvaccinatieprogramma, waar over het algemeen gebruik gemaakt wordt van vaccins die al geruime tijd op de markt zijn, die op grote schaal zijn getest en waarvan de effectiviteit en bijwerkingen bekend zijn.”

Waar blijft zijn vervolging?

“Het is belangrijk hier onderscheid te maken tussen enerzijds het registreren van vaccinatie, en anderzijds het uitvoeren van vaccinatie. Voor dit laatste zal een individu altijd bij de uitvoerende partij(en) moeten aangeven dat hij/zij instemt met vaccinatie,” aldus het RIVM.

“Hugo de Jonge wilde artsen laten vervolgen omdat ze hun patiënten alleen na informed consent wilden vaccineren tegen COVID-19. Terwijl zij daartoe verplicht waren. Het was de minister die de regels overtrad. Waar blijft zijn vervolging?” vraagt BVNL-partijleider Wybren van Haga.

de jonge

En wie overtreedt hier de wet? Dat is Hugo de Jonge

Auteur en spreker Hans van Tellingen reageert: “Dus. Huisartsen doen aan informed consent. Dus: voorlichting over de voor- en nadelen van een prik. Eed van Hippocrates en zo. Ook voorgeschreven door het RIVM. In feite onderdeel van wet- en regelgeving. En wie overtreedt hier de wet? Dat is Hugo de Jonge. Die schreeuwt om ontslag van artsen die gewoon hun werk doen binnen alle kaders van de regelgeving.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 197 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
1 maand geleden

Gaat de Prikpooier binnenkort ook naar Singapore, les geven in het Kristen-Lijk basisonderwijs? Of belandt hij met Pinokkio in de bajes?
En waar is die 5000Mijoen, gluiperd!
CDA, als het over lijken gaat.

Greet Resist
Greet Resist
1 maand geleden

wie zijn de opdrachtgevers kunnen we ons ook afvragen

Kees
Kees
1 maand geleden

Het wordt tijd dat de gerechtelijk macht om opheldering wordt gevraagd dat zijn degene die moeten recht spreken,objectief.
Ook hier geldt wiens brood men eet wiens woord men spreekt.

Vagevuur...
Vagevuur...
1 maand geleden

Deze gek hoort in Zwitsers gekkenhuis te zitten, in een rolstoel met een wit pak aan, kan ie naast Omtzigt gaan zitten ,die hoort daar ook thuis…

Ff iets anders, heeft iemand iets vernomen van Jensen??, bij zijn laatste email wou hij zaterdags nog een podcast doen, maar niets meer vernomen ,tis al 1,5 week geleden…

Back to top button
90
0
We lezen graag je reactie!x