Great ResetMens en Dier

De waarheid over Klaus Schwab en zijn vader komt naar buiten

Help anderen door deze info met je vrienden op je socials te delen!

De meeste mensen weten wie Klaus Schwab is. Deze oprichter van het World Economic Forum is één van die ongekozen mannen die ons vertelt wat we wel en niet mogen doen.

Wat de meeste mensen niet weten, is dat de vader van Klaus Schwab, Eugen Schwab, dwangarbeiders aan het werk zette in een kamp op het terrein van zijn fabriek, waar wapens werden geproduceerd voor de nazi’s.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Modelfabriek

De nazi’s waren zo onder de indruk van de fabriek dat Eugen allerlei onderscheidingen kreeg. Het werd zelfs een modelfabriek voor de nazi’s.

Na zijn studie aan Harvard ging Klaus Schwab aan de slag bij het bedrijf van zijn vader, Escher-Wyss. Het bedrijf fuseerde met een ander bedrijf dat een slechte reputatie had opgebouwd tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Illegale kernwapenprogramma

Terwijl Schwab in de bestuursraad zat, speelde het bedrijf een belangrijke rol bij de ontwikkeling van het illegale kernwapenprogramma van Zuid-Afrika ten tijde van het apartheidsregime.

Dat is de man die de Great Reset leidt. Dat is de man die een wereldregering wil creëren. Dat is de man die opschept over het penetreren van kabinetten.

4.9 191 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

121 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 jaar geleden

DE NAZIS ZIJN TERUG VAN NOOIT WEG GEWEEST.
Neem nu Ursula haar politieke vader Ernst Albrecht zijn regionale regering volpropte met ongereconstrueerde nazi’s en voormalige Wehrmacht-officieren toen hij in de jaren tachtig gouverneur van Nedersaksen was. De familie van Ursula von der Leyen haalde een groot deel van haar industriële rijkdom uit nauwe samenwerking met Hitlers Derde Rijk. Haar aristocratische familie was ook getrouwd met slaven bezittende katoenplanters in het Amerikaanse Zuiden. Die erfenis kwam niet alleen Ursula’s eliteopleiding ten goede, maar ook haar snelle opkomst in de Duitse politiek. Zij werd de Duitse minister van Defensie van 2013-2019 ondanks het feit dat zij geen formele achtergrond in het leger had. Onder haar hoede werd het Duitse leger massaal herbewapend en raakte ze ook verstrikt in corruptieschandalen.

Grens
Grens
1 jaar geleden

De agressie staat gedrukt op zijn mondhoeken.

Hugo den Oude
Hugo den Oude
1 jaar geleden

De appel valt niet ver van de stam.

Ron
Ron
1 jaar geleden

Dit is oud nieuws dit wist ik al in 2020.
Toen de WHO een pandemie voorspelde ging ik spitten en toen kwam ik de naam van Klaus Schwab tegen.en zo is het bij mij begonnen.
Zijn moeder was een Rotchild.
Zoek ook op documenten 2010.

Back to top button
121
0
We lezen graag je reactie!x