UFO

WikiLeaks-cables: “Vliegende machines die hun vorm verhullen gezien bij militaire installaties”

Help door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

WikiLeaks heeft verschillende cables vrijgegeven over onbekende vliegende objecten. Eén van die cables gaat over ‘ongeïdentificeerde vliegende objecten boven Algerije’ in 1975.

De secretaris-generaal van het ministerie van Defensie, kolonel Abdelhamid Latrech, heeft het over ‘vreemde machines die in de afgelopen weken in het Algerijnse luchtruim zijn gezien’.

Deze vreemde objecten werden door militair personeel gezien in de buurt van militaire installaties. In totaal hebben honderden mensen zich openlijk uitgesproken over dit soort voorvallen.

Meer dan twee uur

In de stukken staat verder dat de objecten niet alleen met het blote oog zijn gezien, maar ook zijn opgepikt door de radar. In één van de gevallen was het object meer dan twee uur lang zichtbaar.

Het object is twee keer gezien in de buurt van de stad Oran, één keer in het midden van het land, één keer bij de stad Béchar en één keer voor de kust. Omdat het object een zeer fel licht gaf verhulde het zijn vorm.

Geheimhouding

Ook werd gezien hoe het object zich door de lucht manoeuvreerde, landde, opsteeg en continu van hoogte veranderde. Dit is slechts één van de vele documenten die verhalen over dit soort gebeurtenissen.

Roscoe Hillenkoetter, de eerste directeur van de CIA, zei in 1960: “Hooggeplaatste luchtmachtofficieren zijn achter de schermen erg bezorgd over UFO’s. Maar door de geheimhouding en ridiculisering denken veel mensen dat onbekende vliegende objecten onzin zijn.”

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
cookie
cookie
6 jaren geleden

Dat zijn natuurlijk de repto’s die kijken of er ergens nog wat zielen te vreten zijn.
1960, 1975 is zo’n 55 jaar geleden. Hoe zou het inmiddels met hun eigen technologische vooruitgang zijn?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

2
0
We lezen graag je reactie!x