Gezondheid

Vaccinonderzoeker spreekt zich uit zodat ze ‘weer rustig kan slapen’

Help ons door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dr. Diane Harper hielp mee met de ontwikkeling van de HPV-vaccins Gardasil en Cervarix. Ze heeft zich openlijk uitgesproken over de veiligheid en de effectiviteit van deze vaccins ‘zodat ze weer rustig kan slapen’.

Tijdens een vaccinatiecampagne in Reston in de Amerikaanse staat Virginia tussen 2 en 4 oktober 2009 deed ze een aantal opmerkelijke uitspraken.

Dr. Harper legde tijdens haar presentatie uit dat het risico op baarmoederhalskanker in de Verenigde Staten zeer laag is en dat vaccinatie waarschijnlijk geen effect heeft op het aantal baarmoederhalskankergevallen.

Bijwerkingen

Ze voegde toe dat een HPV-infectie in 70 procent van de gevallen binnen een jaar vanzelf verdwijnt. Binnen twee jaar verdwijnt een HPV-infectie zelfs in 90 procent van de gevallen vanzelf.

Harper ging ook in op de veiligheid van de vaccins. Alle vaccins zijn getest op kinderen van 15 jaar en ouder, terwijl ze op dit moment op de markt worden gebracht voor 9-jarige kinderen. Bij de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC zijn inmiddels 15.037 negatieve bijwerkingen gemeld. Dit zijn alleen nog maar de gemelde gevallen.

In totaal zijn er 44 meisjes gestorven aan de vaccins. Als bijwerkingen worden onder meer het syndroom van Guillain-Barré, lupus, beroertes, bloedproppen en hersenontsteking gemeld. Ouders krijgen doorgaans niets te horen over deze mogelijke risico’s.

Winstgevend

Harper zei dat ze zich heeft uitgesproken zodat ze weer rustig kan slapen. “Acht op de tien vrouwen die seksueel actief zijn, krijgen op een bepaald punt in hun leven een HPV-infectie,” legde ze uit. “Normaal gesproken zijn er geen symptomen en in 98 procent van de gevallen verdwijnt de infectie vanzelf. In de overige gevallen ontstaan mogelijk pre-kankercellen die kunnen leiden tot baarmoederhalskanker.”

Onbehandelde gevallen ‘kunnen’ leiden tot pre-kankercellen en ‘kunnen’ leiden tot baarmoederhalskanker. Het gaat hier eenvoudigweg om aannames die zeer winstgevend zijn als mensen erin geloven.

Er is bovendien geen enkel bewijs dat een vaccin kanker helpt voorkomen. De vaccinmakers geven zelf aan dat het vaccin werkt tegen 4 van de 40 HPV-typen, die bovendien binnen relatief korte tijd weer uit zichzelf verdwijnen.

De kans dat een vaccin iemand beschermt tegen baarmoederhalskanker is eigenlijk ongeveer gelijk aan de kans dat diezelfde persoon wordt getroffen door een meteoriet.

Waarom moeten 9-jarige meisjes worden gevaccineerd tegen een extreem zeldzame ziekte die toch wel wordt aangepakt door het afweersysteem?

Bron: Southweb.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vonzie
Vonzie
9 jaren geleden

Heel simpel. Om hun of hun nageslacht onvruchtbaar te maken om de wereldpopulatie te verminderen.

Norbert
Norbert
9 jaren geleden

In aanvulling…

Kijk hier eens naar!

http://www.pakalertpress.com/2013/07/08/japan-withdraws-support-for-hpv-vaccines-due-to-infertility-side-effects/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+pakalert+%28Pak+Alert+Press%29

http://www.thehealthyhomeeconomist.com/gardasil-shocker-japan-withdraws-support-for-hpv-vaccine/

En overigens niets nieuws! Was allemaal al bekend. Ook bij het RIVM wist men dat deze vaccinatie puur experimenteel is en niet voldoet aan de eisen om opgenomen te worden in het rijksvaccinatieprogramma.

astrid van triet
astrid van triet
9 jaren geleden

Met Resonantie technieken kan je HPV gewoon opsporen in je lichaam en ook verwijderen.

http://www.vanuitkankerbekeken.nl/index.php?hoofd_id=175

Jan
Jan
9 jaren geleden

[quote name=”Vonzie”]Heel simpel. Om hun of hun nageslacht onvruchtbaar te maken om de wereldpopulatie te verminderen.[/quote]

Als dat echt het doel is dan zijn we terug bij 40 45……zucht

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

16
0
We lezen graag je reactie!x