Homepagina » Gezondheid » Vaccinonderzoeker spreekt zich uit zodat ze ‘weer rustig kan slapen’
Vaccinonderzoeker spreekt zich uit zodat ze weer rustig kan slapen

Vaccinonderzoeker spreekt zich uit zodat ze ‘weer rustig kan slapen’

Dr. Diane Harper hielp mee met de ontwikkeling van de HPV-vaccins Gardasil en Cervarix. Ze heeft zich openlijk uitgesproken over de veiligheid en de effectiviteit van deze vaccins ‘zodat ze weer rustig kan slapen’.

Tijdens een vaccinatiecampagne in Reston in de Amerikaanse staat Virginia tussen 2 en 4 oktober 2009 deed ze een aantal opmerkelijke uitspraken.

Dr. Harper legde tijdens haar presentatie uit dat het risico op baarmoederhalskanker in de Verenigde Staten zeer laag is en dat vaccinatie waarschijnlijk geen effect heeft op het aantal baarmoederhalskankergevallen.

Bijwerkingen

Ze voegde toe dat een HPV-infectie in 70 procent van de gevallen binnen een jaar vanzelf verdwijnt. Binnen twee jaar verdwijnt een HPV-infectie zelfs in 90 procent van de gevallen vanzelf.

Harper ging ook in op de veiligheid van de vaccins. Alle vaccins zijn getest op kinderen van 15 jaar en ouder, terwijl ze op dit moment op de markt worden gebracht voor 9-jarige kinderen. Bij de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC zijn inmiddels 15.037 negatieve bijwerkingen gemeld. Dit zijn alleen nog maar de gemelde gevallen.

In totaal zijn er 44 meisjes gestorven aan de vaccins. Als bijwerkingen worden onder meer het syndroom van Guillain-Barré, lupus, beroertes, bloedproppen en hersenontsteking gemeld. Ouders krijgen doorgaans niets te horen over deze mogelijke risico’s.

Winstgevend

Harper zei dat ze zich heeft uitgesproken zodat ze weer rustig kan slapen. “Acht op de tien vrouwen die seksueel actief zijn, krijgen op een bepaald punt in hun leven een HPV-infectie,” legde ze uit. “Normaal gesproken zijn er geen symptomen en in 98 procent van de gevallen verdwijnt de infectie vanzelf. In de overige gevallen ontstaan mogelijk pre-kankercellen die kunnen leiden tot baarmoederhalskanker.”

Onbehandelde gevallen ‘kunnen’ leiden tot pre-kankercellen en ‘kunnen’ leiden tot baarmoederhalskanker. Het gaat hier eenvoudigweg om aannames die zeer winstgevend zijn als mensen erin geloven.

Er is bovendien geen enkel bewijs dat een vaccin kanker helpt voorkomen. De vaccinmakers geven zelf aan dat het vaccin werkt tegen 4 van de 40 HPV-typen, die bovendien binnen relatief korte tijd weer uit zichzelf verdwijnen.

De kans dat een vaccin iemand beschermt tegen baarmoederhalskanker is eigenlijk ongeveer gelijk aan de kans dat diezelfde persoon wordt getroffen door een meteoriet.

Waarom moeten 9-jarige meisjes worden gevaccineerd tegen een extreem zeldzame ziekte die toch wel wordt aangepakt door het afweersysteem?

Bron: Southweb.org

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Niets nieuws inderdaad. Ik heb zelf recentelijk baarmoederhalskanker gehad, en dit hele verhaal over het HPV virus en de vele varianten is al jaren bekend. Ook dat de vaccinatie maar tegen een aantal soorten werkt. Van de vele varianten van het HPV virus, zijn er slechts een paar die baarmoederhalskanker veroorzaken; niet zo gek dus dat ze zich alleen op die varianten richten. Maar ik vind inderdaad dat de vaccins nog niet uitgebreid en lang genoeg getest zijn. Als ik later een dochter heb, laat ik haar niet vaccineren. Puur en alleen omdat het niet nodig is; gewoon elk jaar een uitstrijkje laten maken vanaf het moment dat je seksueel actief bent, dat is het veiligste.

  Deze zin stuit me enorm tegen de borst: “Waarom moeten 9-jarige meisjes worden gevaccineerd tegen een extreem zeldzame ziekte die toch wel wordt aangepakt door het afweersysteem?” Hiermee bagatelliseer je een hele ziekte, dat vind ik nogal kwetsend. Ten eerste is het helemaal niet extreem zeldzaam, honderden vrouwen per jaar in NL krijgen het en het komt steeds vaker voor. Omdat je nauwelijks iets merkt van de symptomen, komt men er vaak pas (te) laat achter, daarom is het zo’n gevaarlijke ziekte. Ik ben bijvoorbeeld 28 en wordt nog niet meegenomen in het landelijke contfole onderzoek. Ik kwam er per toeval achter, maar als ik een half jaar later was geweest, had mijn baarmoeder verwijderd moeten worden. Ten tweede wordt het lang niet altijd vanzelf aangepakt door het afweersysteem, daar ben ik mede het bewijs van. En ik ben verder een gezond persoon die goed eet en beweegt, ik ben nooit ziek én dan toch kan het je overkomen. Denk dus even na voordat je zo iets plaatst, en check de feiten!
  @Vonzie: wel erg omslachtig vind je niet? Als dat het doel is kan dat vast makkelijker.

  1 likes
 2. Heel simpel. Om hun of hun nageslacht onvruchtbaar te maken om de wereldpopulatie te verminderen.

  0 likes
 3. In aanvulling…

  Kijk hier eens naar!

  http://www.pakalertpress.com/2013/07/08/japan-withdraws-support-for-hpv-vaccines-due-to-infertility-side-effects/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+pakalert+%28Pak+Alert+Press%29

  http://www.thehealthyhomeeconomist.com/gardasil-shocker-japan-withdraws-support-for-hpv-vaccine/

  En overigens niets nieuws! Was allemaal al bekend. Ook bij het RIVM wist men dat deze vaccinatie puur experimenteel is en niet voldoet aan de eisen om opgenomen te worden in het rijksvaccinatieprogramma.

  0 likes
 4. astrid van triet

  Met Resonantie technieken kan je HPV gewoon opsporen in je lichaam en ook verwijderen.

  http://www.vanuitkankerbekeken.nl/index.php?hoofd_id=175

  0 likes
 5. [quote name=”Vonzie”]Heel simpel. Om hun of hun nageslacht onvruchtbaar te maken om de wereldpopulatie te verminderen.[/quote]

  Als dat echt het doel is dan zijn we terug bij 40 45……zucht

  0 likes
 6. [quote name=”Vonzie”]Heel simpel. Om hun of hun nageslacht onvruchtbaar te maken om de wereldpopulatie te verminderen.[/quote]
  Gezien de exponentiële groei van de wereldbevolking slagen ze daar niet echt in he?

  0 likes
 7. Zelf heb ik het virus doen verdwijnen met isotherapie granullen …een kweek van het virus zelf.. een kuur van 9 dagen en het was weg nu reeds 4 jaar geleden , en dit na advies van 2 gynaecologen die zeiden dat ze operatief een deel moesten wegsnijden !!!!!! MOOI NIET !!! En ik denk eerder niet om de populatie te verminderen maar om weer medische hulp te verkopen om ze weer vruchtbaar te maken …..

  0 likes
 8. Als we de manipulatie-theorieën los laten, oftewel niet denken in termen van een complot, komt hier het winstoogmerk uit naar voren.
  Momenteel is geld het belangrijkste middel om in het eigen bestaan te kunnen voorzien. Des te hoger men komt in de piramide, des te belangrijker wordt geld. Dat deze lieden daarom alles in het werk stellen om hun “product” aan de man te brengen is simpelweg marktwerking. Het ontbreken van een geweten is dan het grote probleem, de oorzaak daarvan moge duidelijk zijn.
  Doordat ze bovenin de piramide enkel cijfers voorbij zien komen, is er profesionele distantiëring, ze “zien” zelf niet wat de gevolgen zijn en: wat niet weet wat niet deert. Dus worden ze geconfronteerd met gevolgen, doen ze dat wat de meeste mensen doen: ontkennen en afleiding zoeken. Dat gaat door zich met hun deel van het “werk” bezig te houden en de verantwoordelijkheid door te schuiven. Het moet van mijn baas! Doen de meeste mensen toch? Zo leven we in een wereld waar bijna niemand zelf de verantwoordelijkheid neemt, maar deze doorschuift naar “meerderen” of “minderen”. Ik kan er niks aan doen, het ligt aan…..
  Wanneer hebben we voor het laatst een klokkenluider gezien of gehoord die zijn/haar eigen gedrag aan de klok hangt? Het is immers altijd wijzen naar “anderen”?

  0 likes
 9. [quote name=”Wesley”][quote name=”Vonzie”]Heel simpel. Om hun of hun nageslacht onvruchtbaar te maken om de wereldpopulatie te verminderen.[/quote]
  Gezien de exponentiële groei van de wereldbevolking slagen ze daar niet echt in he?[/quote]

  Dat is ook logisch. Het is lange termijn werk.
  Daarom worden jonge meisjes ingeënd, en er wordt geopperd jongens met hetzelfde vaccin te laten inenten voor zogenaamd keelkanker.

  Als je deze jongen kinderen nu ent zal de wereldbevolking nu niet afnemen, maar wel over 20-25 jaar als deze mensen aan kinderen willen beginnen…

  0 likes
 10. Ik ben het wel met Astrid eens dat de oplossing in het kankeronderzoek te vinden moet zijn in resonantie technieken. Bekijk o.a. eens onderzoeken van 19e eeuwse wetenschappers Royal Rife en Lakofski. HPV helemaal verwijderen? Mij is verteld, dat als je het HPV virus eenmaal hebt, je hier altijd drager van zult blijven. Ik betwijfel dus of dat wel kan. (maar het zou mooi zijn!)

  0 likes
 11. [quote name=”eveline”]Zelf heb ik het virus doen verdwijnen met isotherapie granullen …een kweek van het virus zelf.. een kuur van 9 dagen en het was weg nu reeds 4 jaar geleden , en dit na advies van 2 gynaecologen die zeiden dat ze operatief een deel moesten wegsnijden !!!!!! MOOI NIET !!! En ik denk eerder niet om de populatie te verminderen maar om weer medische hulp te verkopen om ze weer vruchtbaar te maken …..[/quote]
  Heb je daar misschien een link met meer informatie over? (de isotherapie granullen) Thnx!

  0 likes
 12. [quote name=”J.”][quote name=”Wesley”][quote name=”Vonzie”]Heel simpel. Om hun of hun nageslacht onvruchtbaar te maken om de wereldpopulatie te verminderen.[/quote]
  Gezien de exponentiële groei van de wereldbevolking slagen ze daar niet echt in he?[/quote]

  Dat is ook logisch. Het is lange termijn werk.
  Daarom worden jonge meisjes ingeënd, en er wordt geopperd jongens met hetzelfde vaccin te laten inenten voor zogenaamd keelkanker.

  Als je deze jongen kinderen nu ent zal de wereldbevolking nu niet afnemen, maar wel over 20-25 jaar als deze mensen aan kinderen willen beginnen…[/quote]
  En heb je enig bewijs dat het vaccin tegen baarmoederhalskanker onvruchtbaarheid veroorzaakt?

  Waar zijn de onderzoeken waar dat uit blijkt? Hoeveel gevallen weet jij van mensen die onvruchtbaar zijn geworden van dit vaccin?

  Het is echt te zot voor woorden wat jullie je allemaal wijs laten maken.

  0 likes
 13. [quote name=”Wesley”][quote name=”J.”][quote name=”Wesley”][quote name=”Vonzie”]Heel simpel. Om hun of hun nageslacht onvruchtbaar te maken om de wereldpopulatie te verminderen.[/quote]
  Gezien de exponentiële groei van de wereldbevolking slagen ze daar niet echt in he?[/quote]

  Dat is ook logisch. Het is lange termijn werk.
  Daarom worden jonge meisjes ingeënd, en er wordt geopperd jongens met hetzelfde vaccin te laten inenten voor zogenaamd keelkanker.

  Als je deze jongen kinderen nu ent zal de wereldbevolking nu niet afnemen, maar wel over 20-25 jaar als deze mensen aan kinderen willen beginnen…[/quote]
  En heb je enig bewijs dat het vaccin tegen baarmoederhalskanker onvruchtbaarheid veroorzaakt?

  Waar zijn de onderzoeken waar dat uit blijkt? Hoeveel gevallen weet jij van mensen die onvruchtbaar zijn geworden van dit vaccin?

  Het is echt te zot voor woorden wat jullie je allemaal wijs laten maken.[/quote]

  Inderdaad ,waar is (al) bewezen dat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken , de meisjes die nu ingent worden zijn idd pas veel later aan het moederschap toe dus is het nu een slag in de ruimte.Wat de enting zelf betreft; vind het door de berichtgevingen wel zaak om alles uit te pluizen vooraleer men tot zoiets overgaat.

  0 likes
 14. DES was ook veilig zeiden ze toen…en daarom ga ik er dus van uit dat dit middel de meisjes van nu onvruchtbaar zal maken. Al dan wel of niet met opzet. Mijn zusje krijgt het middel in ieder geval niet. En aangezien het middel waarschijnlijk maar op 4 soorten (van de velen!) helpt is het nemen van die injectie een te groot risico.

  0 likes
 15. Dus ondanks dat je bewust jarenlang vaccinaties hebt gegeven en dit hebt ondersteund (zoek mevrouw maar op)kan je nu weer slapen omdat je het verteld hebt?

  Mooi geweten heb je dan.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

viroloog

Geen bewijs dat coronavirus kan worden verspreid in supermarkt, zegt deze vooraanstaande Duitse viroloog

Er is geen bewijs dat het coronavirus ...

bill gates

Onthult Bill Gates hier de echte reden achter de lockdowns?

Op 24 maart sprak Bill Gates met ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.