Mens en Dier

‘Dekselse’ Gerrit Hiemstra oogst storm van kritiek: hij ‘zorgt voor een giftig klimaat’

Help door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

Nadat PVV’er Martin Bosma tot nieuwe voorzitter van de Tweede Kamer was gekozen, kreeg deugend links een halve zenuwinzinking. Zoals inmiddels gebruikelijk werd de Tweede Wereldoorlog er weer met de haren bijgesleept.

Financieel journalist Arno Wellens vatte de gebeurtenissen als volgt samen: “Als ik mijn tijdlijn mag geloven, zinkt Nederland voor het nieuwe jaar nog af naar de dieptes van Hades omdat ene Martin tot Kamervoorzitter is gekozen. Hij krijgt een hamer om vergaderingen mee te openen en te sluiten en daardoor zit Nederland weer in de jaren dertig of iets dergelijks.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het Grootste naoorlogse Vergrijp tegen de Moraal

Voormalig NOS-weerman Gerrit Hiemstra deelde op X een bericht van iemand die schreef: “Het voelt als 30 januari 1933. Martin Bosma van de extreemrechtse protofascistische PVV gekozen tot Kamervoorzitter. 14 december 2023 is de zwartste dag uit de Nederlandse naoorlogse geschiedenis.”

Hiemstra oogstte vervolgens een storm van kritiek. “Dekselse Gerrit heeft ook kijk op de kleur van de dag. Zwarter dan 14/12 zijn ze er niet geweest! Bosma is zeker wel het Grootste naoorlogse Vergrijp tegen de Moraal! (Gerrit stiekem vast wel blij: het fascistische gejeremieer over de moord op Fortuyn kan stoppen),” schrijft jurist Theo Hiddema.

‘Wat een creep is dat’

Vastgoedondernemer Erik de Vlieger voegt toe: “Die enorm rijklinkse huilstruik van een Gerrit Hiemstra is nog de zieligste van het stel. Die ziet zijn winkel van 2,5 ton per jaar al helemaal instorten. Wat een creep is dat. Wat een enge mensen, echt.”

“Over polariseren gesproken. Groene Gerrit Hiemstra repost dit, mensen. Martin Bosma en de PVV worden één op één vergeleken met de nazi’s,” merkt oud-Statenlid Eelco van Hoecke op.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 158 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
3 maanden geleden

Alweer een nuttige idioot.

Iemand die dit leest
Iemand die dit leest
3 maanden geleden

Heel vreemd. Als je een foto van Minister Kuipers bewerkt en een Hitlervlag toevoegt dan wordt je gestraft. En begrijp me goed, ik vind dat ook niet kunnen en het is een misselijke grap. Maar dat je nu zóveel vergelijkingen krijgt met de Nazi’s omdat PVV heeft gewonnen én de nieuwe kamervoorzitter levert en er niets, maar dan ook niets gebeurt.

Meten met twee maten.

A van der Klooster
A van der Klooster
3 maanden geleden

Hou jij je maar bij het weer Gerrit .! Enfin daar maak je ook maar een potje klimaat propaganda van .

Marja
Marja
3 maanden geleden

Ja, dit is toch te schandalig voor woorden! Aangifte!

Back to top button
96
0
We lezen graag je reactie!x