Mens en Dier

De Jonge over vaccinatiepaspoort: ‘Wij dringen helemaal niets op!’

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kamerlid Wybren van Haga (FVD) wees er woensdag tijdens het coronadebat op dat mensen na vaccinatie nog steeds besmettelijk kunnen zijn. Hij vroeg demissionair minister De Jonge van Volksgezondheid waarom je jongeren zou vaccineren en een vaccinatiepaspoort zou opdringen als je weet dat ze nog steeds besmettelijk zijn.

“Dat geeft zelfs een heel vals gevoel van veiligheid, want dan kun je bij een festival lekker naar binnen met je vaccinatiepaspoortje, terwijl je besmettelijk bent,” zei Van Haga.

De Jonge reageerde geagiteerd: “U zegt dat het vaccinatiepaspoort de mensen opgedrongen wordt. De manier waarop u daarover spreekt, is precies één van de dingen waar ik me zorgen over maak. Wij dringen helemaal niets op. Niemand hoeft van ons naar een festival. Helemaal niemand! Niemand hoeft van ons naar een niet-essentiële voorziening.”

Heel hilarisch

Daarom gebruiken we überhaupt het testen – als testpaspoort – of een vaccinatiebewijs slechts voor niet-essentiële voorzieningen. Men heeft altijd een alternatief. Ik noem bijvoorbeeld een immuniteitsbewijs of een testbewijs. Wij zullen mensen nooit verplichten om zich te vaccineren. Wij willen ook niet dat mensen zich verplicht voelen om te bewijzen dat ze gevaccineerd zijn, aldus De Jonge.

“Dit is natuurlijk heel hilarisch. ‘We verplichten u niet om naar een festival te gaan’. Nee, u bepaalt blijkbaar wat essentieel is voor bepaalde mensen. En dan dwingt u ze indirect toch om zo’n paspoort te hebben, dan dwingt u ze toch om een vaccinatie te nemen,” zei Van Haga.

4.9 60 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
173 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Totalitarisme in optima forma.

Dit begrip zou veel meer gebruikt moeten worden om aan te duiden waarin wij zijn beland.

Paca
Paca
1 jaar geleden

niemand hoeft naar een festival?
sorry ging het niet over niet hoeven vaccineren? ik ben deze woordspelletjes zat.

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Onbegrijpelijk dat de niet wappies niet door hebben dat deze idioot uit zijn nek lult! Ik vraag me af of de schapen ooit wel op school hebben gezeten!

Mikkel
Mikkel
1 jaar geleden

Er gaan nu berichten rond dat verzekeringsmaatschappijen levensverzekeringen niet uitbetalen bij dood na vaccinatie (en zelfs testen) omdat de vaccinaties (en de tests) een experiment zijn en niet zijn goedgekeurd. Maar los daarvan voor mij: vaccineren NOOIT, testen NOOIT!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

173
0
We lezen graag je reactie!x