Homepagina » Binnenland » Denisa werd in Eindhoven vol geraakt door waterkanon: ‘Poging tot doodslag’
eindhoven
Foto: Screenshot YouTube/Ongehoord Nederland

Denisa werd in Eindhoven vol geraakt door waterkanon: ‘Poging tot doodslag’

Gisteren maakte de politie op het Museumplein in Amsterdam en in de Eindhovense binnenstad een eind aan protesten tegen de coronamaatregelen. Duizenden betogers waren ondanks een demonstratieverbod bijeengekomen. Bij beide acties werden waterkanonnen, paarden en honden ingezet. In Eindhoven werd ook traangas gebruikt. Er zijn volgens de politie tientallen arrestaties verricht.

Minister Grapperhaus noemde de rellen die tijdens de demonstraties ontstonden ‘crimineel gedrag’. Volgens hem heeft de politie terecht hard opgetreden. Jurist Hans Zijlstra is het niet met hem eens. “Het demonstratierecht wordt met voeten getreden. Demonstraties worden neergeslagen met buitensporig geweld. Grapperhaus, de corona-overtreder van Nederland, durft het nog terecht te noemen,” schrijft hij.

“Wanneer grijpt het parlement in? Ik vermoed dat we Denemarken, Duitsland, Spanje en Italië achternagaan. Je proeft dat de grens wordt bereikt,” voegt hij toe.

Dit is nog niet voorbij

In Eindhoven gebeurde iets opmerkelijks. Daar stond het waterkanon tegenover een groep betogers. Er liepen op een gegeven moment twee mensen langs, waarna de waterwerper op het tweetal werd gericht en een jonge vrouw vol werd geraakt. De Tsjechische Denisa Šťastná werd omver geblazen en knalde vol met haar hoofd tegen het beton bij de Eindhovense Blob.

Op Facebook schrijft ze dat ze een gebroken schedel en zo’n 15 hechtingen heeft. Ze lag vier uur in het ziekenhuis. “Dit is nog niet voorbij,” zei ze erbij. In een ander bericht schrijft ze: “Een gestolen politiewagen, een ontsnapt paard, auto’s die in brand worden gestoken, beveiligingscamera’s die kapot worden geslagen, welkom in Nederland.”

Poging tot doodslag

Haar vriend Michael zegt op Facebook: “Zij doet geen vlieg kwaad en is een schat van een meid. Ze had dood kunnen zijn: schedelbreuk, 15-18 hechtingen, dikke lip, blauw oog en helemaal beurs. We liepen al filmend rustig weg van de commotie en vervolgens probeerde de politie zijn waterkanon vrolijk uit op nog geen 10 meter afstand met een betonnen achtergrond.”

“Ze maakt het nu goed, maar dit is zeker nog niet het einde. We vragen iedereen al het beeldmateriaal toe te sturen zodat wij actie kunnen ondernemen tegen deze poging tot doodslag,” aldus Michael.

4.1 61 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
204 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maria
Maria
6 maanden geleden

Onmiddellijk achterhalen welke agent of ME ér die dit op zijn geweten heeft, alle medische kosten die deze vrouw heeft gehad zelf laten betalen, uit zijn functie ontzetten en in de bak gooien en smartengeld betalen aan het slachtoffer. Enige remedie tegen deze idiote machtswellustelingen.
Beste jurist, goed bezig! De macht van de overheid gaat al tijden veel te ver, ze meten met twee maten en liegen alles bij elkaar over het virus en andere zaken en moeten ook achter de tralies!

Gijs
Gijs
6 maanden geleden

de ‘rellen’ die aan de gang zijn in plaatsen zoals Roermond zijn overduidelijk false flags. ze worden uitgevoerd door speciale eenheden van de ME. dit om rechtse keizers zwart te maken en mensen zoals Wilders af te zetten .

Jeff
Jeff
6 maanden geleden

De beer is los. Nu maar hopen op een nog bredere kettingreactie.

Jolanda
Jolanda
6 maanden geleden

…met een schedelbreuk naar huis na 4 uur??…#dachtutniet!

x

Check Also

icke

David Icke spreekt tienduizenden vrijheidsstrijders toe in Londen: ‘Wij gaan dit winnen!’

Afgelopen weekend vonden overal ter wereld massale ...

ijsland

Ingeënt IJsland: 75 procent nieuwe ‘besmettingen’ bij gevaccineerden, versoepelingen teruggedraaid

IJsland draait de coronaversoepelingen terug. Tot 13 ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

204
0
We lezen graag je reactie!x