BuitenlandCorona

Inwoner Californië sterft enkele uren na coronavaccin, groot onderzoek gestart

Help anderen door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een inwoner van Californië is enkele uren na inenting tegen corona overleden. De autoriteiten proberen te achterhalen wat er is gebeurd. Het kantoor van de plaatselijke sheriff heeft in een bericht op Facebook melding gemaakt van het sterfgeval. Meerdere lokale, federale en staatsagentschappen zijn betrokken bij het onderzoek.

De persoon in kwestie was in december positief getest op corona en stierf op 21 januari enkele uren na te zijn gevaccineerd. Het is niet bekend welk vaccin de persoon heeft gekregen. Het kantoor van de sheriff zei mee te leven met de nabestaanden. Maandag wordt er een autopsie verricht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Stoppen

Sommige mensen hebben een ernstige allergische reactie gekregen op het coronavaccin. Afgelopen week adviseerde staatsepidemioloog van Californië Erica Pan vaccinatiecentra om uit voorzorg tijdelijk te stoppen met het toedienen van Moderna-vaccins nadat de prik bij een aantal mensen had geleid tot een allergische reactie.

Hoewel in Californië een strenge lockdown van kracht is, registreerde de staat de afgelopen maand gemiddeld 423 coronadoden per dag. De Amerikaanse Jaap van Dissel, Anthony Fauci, zei daarnaast dat hij na de tweede dosis van het coronavaccin volledig uitgeteld was.

[Fox News, New York Post]

4.7 23 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nanda
Nanda
3 jaren geleden

In een Duits bejaardentehuis stierven 11 mensen na te zijn ingeënt.
Het feit dat de bedrijven de levering van de entstof vertraagt hebben zal wel niet voor niets zijn, er is veel meer aan de hand dan nu bekend gemaakt wordt.

John
John
3 jaren geleden

Doodgaan is een bijwerking die niemand wil.

PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

Nog wat sneller een vaccin op de markt brengen..Dat kun je nooit goed getest hebben in zoon korte tijd…en trouwens, WAARVOOR????

Lastige James
Lastige James
3 jaren geleden

Stel grapjassen en dan verwachten ze dat wij als makke schapen het vaccin gaan nemen. Het vaccin is geen eens goed getest en zit met troep.

Back to top button
36
0
We lezen graag je reactie!x