Bewustzijn

Studie: Je lichaam kan toekomstige gebeurtenissen voorspellen

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is mogelijk dat ons onderbewustzijn bepaalde gebeurtenissen één tot 10 seconden in de toekomst ‘ziet’. Voordat we ons bewust worden van een gebeurtenis, reageert ons lichaam door veranderingen in het hart, de longen, huid en het zenuwstelsel.

Uit een meta-analyse van meer dan 20 experimenten die zijn uitgevoerd door zeven onafhankelijke laboratoria blijkt dat we onbewust in staat zijn tot ‘voorspellende anticiperende activiteit’. De analyse is geleid door psycholoog Julia A. Mossbridge van de Northwestern University en is gepubliceerd in het tijdschrift Frontiers in Psychology.

Proefpersonen kregen willekeurige afbeeldingen te zien. Enkele seconden voordat een afbeelding werd getoond, kon in het lichaam van de deelnemers al een reactie worden gemeten. Volgens de onderzoekers is de reactie een onbewuste respons op een toekomstige stimulus.

De wetenschappers legden het fenomeen als volgt uit. Stel jezelf een stok voor die in het midden van een rivier staat. De stok staat voor een toekomstige gebeurtenis. De stroming staat voor het verstrijken van de tijd zoals je bewustzijn die waarneemt. Het water rond de stok is benedenstrooms onrustiger, maar bovenstrooms is het water ook enigszins onrustig. Het onderbewustzijn pikt die verstoring kort voor de gebeurtenis op.

De onderzoekers pleiten voor nieuwe studies om het bestaan van voorspellende anticiperende activiteit te bevestigen. Er zijn twee verklaringen voor dit fenomeen: Ons bewustzijn schat verkeerd in wanneer gebeurtenissen plaatsvinden. De gebeurtenis vindt 10 seconden eerder plaats, maar het bewustzijn registreert dit pas later.

Of twee: het concept retrocausaliteit is van toepassing, een term uit de kwantummechanica die suggereert dat gebeurtenissen in de toekomst en het verleden invloed uitoefenen op elkaar.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edwin
Edwin
7 jaren geleden

Leuk artikel…

Alleen jammer dat toekomst-voor-spelling nog steeds wordt geïnterpreteerd als een fenomeen waarin de waarnemer als het ware een sprong in de tijd maakt.Onzin!
Tijd bestaat niet dus daar heeft toekomst-voor-spelling NIETS mee te maken.

Tijdens een dictee word door de leraar voor-gelezen wat er moet worden opgeschreven door de leerlingen, met andere woorden: hij heeft alles voor-gespeld wat er geschreven zou gaan worden.

Dingen die plaatsvinden, die volgens sommige voor-speld waren, zijn het gevolg van deze voor-spellingen.

Voor-spellingen of iemand een vloek opleggen weken allebei precies volgens hetzelfde principe: Het zijn sterke mentale visualisaties, die zo krachtig en stabiel zijn, dat de materiële wereld wel gedwongen wordt om het te manifesteren.

Laat de wereld maar geloven dat Magie niet bestaat…zolang men dat doet geeft men alleen maar diens eigen scheppende vermogen weg aan degenen die actief magie “beoefenen” (het is niet zo zeer beoefenen, maar eerder “belichamen”).

En kom nou niet met gewauwel over hoe allerlei besloten kluppies zoals Cabal/Freemasons/Illuminati zich met allerlei occulte praktijken bezig houden, ik ken hun occulte gestuntel en dat heeft niets met magie te maken, eerder met toneel spelen om op de toeschouwer een mentale indruk te maken. Werkelijke magie wordt vanuit een innerlijke dimensie bedreven en heeft geen enkel zichtbaar ritueel of symbool nodig. Hoge magie heeft enkel en alleen met bewuste projecties en intentie te maken, met geduld en geestelijke stabiliteit, het vermogen om te relativeren, het vermogen om krachtig te kunnen visualiseren en een sterk inlevingsvermogen.

carina
carina
7 jaren geleden

oftewel.. je nekharen gaan al overeind staan..zonder dat je weet waarvoor… dat wisten we eigenlijk toch al..dat heet iintuïtie.

coos
coos
7 jaren geleden

Het lichaam anticipeert pas op toekomstige gebeurtenissen nadat je geest die al heeft ,gedetecteerd,niet andersom m.i .

Herman de Graaf
Herman de Graaf
7 jaren geleden

Wanneer ons onderbewustzijn zich begeeft in een etherische soep, en materie zich rangschikt onder aansturing van ‘bewustzijn’ (die dus rangschikt vanuit die etherische soep). Kan het zijn dat de materiële werkelijkheid zich pas manifesteert nadat het onderbewustzijn het al heeft waargenomen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x