Binnenland

Deze kinderen zijn volledig geïndoctrineerd: ‘Jullie moeten je kapot schamen’

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

Leerlingen, studenten en docenten hebben vrijdag gedemonstreerd voor het klimaat op het Malieveld in Den Haag.

Een meisje had een bord bij zich met daarop de tekst ‘bla bla blup’. “De regering praat heel veel, maar er gebeurt eigenlijk vrij weinig, helemaal niks. En voor je het weet zijn al die gletsjers al gesmolten,” zei ze tegen Omroep West.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Straks ga ik dood

Een jongetje zei: “Straks ga ik dood omdat de wereld niet meer bestaat.” Een ander jongetje zei dat hij ‘een goed leven wil met goed weer, geen overstromingen en bosbranden en hittegolven’.

Een meisje met een bekakte ‘r’ zei dat ze deze zomer had gemerkt dat het ‘heel hard ging regenen’ of dat het ‘heel warm was’. Op de vraag waar dat door komt, antwoordde ze: “Ik denk door het klimaat. Ik weet het eigenlijk bijna zeker.”

Jullie jagen de leerlingen doodsangst aan

“Als ik ooit een tripje naar de Amazone wil maken, dan wil ik niet dat ik straks op één of andere chemische parkeerplaats terechtkom,” zei een jongen.

PVV-Kamerlid Harm Beertema reageert: “Goed gedaan, klimaatleraren. Mijn leraren leerden me dat de Utrechtse Heuvelrug werd gevormd door gletsjers, dat we nog niet zo lang geleden met droge voeten naar Ierland konden lopen, dat er jagers rondliepen in Doggersland. Jullie jagen de leerlingen doodsangst aan, omdat het warm is in de zomer en weleens regent. Jullie moeten je kapot schamen.”

4.8 243 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

153 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paulien
Paulien
8 maanden geleden

Tripje naar de Amazone …… hoe dan? Te voet …?

J. van Moorselaar
J. van Moorselaar
8 maanden geleden

Vrijheid van meningsuiting is het belangrijkste wat de mens heeft, triest dat sommige er misbruik van maken en onze kinderen ermee Brainwashen

Bloedend verzet
Bloedend verzet
8 maanden geleden

Het is ongelooflijk triest, diep diep triest! En die ouders die moeten zich gezamenlijk verzetten! Die zijn ook hoofd medeschuldig hieraan. Die moeten zich kapot schamen! Waardeloze ouders ze kijken ernaar en laten het gebeuren! HAAL JE KINDEREN MASSAAL VAN SCHOOL EN EIS EERLIJK ONDERWIJS!!!.Meer is het niet wat jullie moeten doen! Verenig jullie!!! Is het gelijk gedaan!!!

Anja Heij
Anja Heij
8 maanden geleden

Lekker om jonge kinderen aan het woord te laten die geen enkele referentie hebben aan hoe het weer en het klimaat al decennia lang is.

Back to top button
153
0
We lezen graag je reactie!x