Archeologie

Is dit door mensen gemaakte ondergrondse complex een miljoen jaar oud?

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De meeste archeologen en historici zijn het erover eens dat de menselijke beschaving zo’n 10.000 tot 12.000 jaar geleden is ontstaan. Toch zijn er ook veel onderzoekers die bewijs menen te hebben gevonden van hoogontwikkelde beschavingen die mogelijk miljoenen jaren oud zijn.

Eén van hen is dr. Alexander Koltypin, een geoloog van de Internationale Onafhankelijke Ecologisch-Politicologische Universiteit in Moskou. Hij heeft ondergrondse structuren in het Middellandse Zeegebied bestudeerd en is tot de conclusie gekomen dat de vindplaatsen ooit met elkaar verbonden waren en een reusachtig megalithisch complex vormden.

Hij is van mening dat de bouwwerken honderdduizenden of zelfs miljoenen jaren geleden zijn gemaakt door een hoogontwikkelde beschaving. Koltypin legt uit dat de nederzettingen die hij heeft bestudeerd gebouwd zijn op bestaande prehistorische structuren.

Vulkaan

Het ondergrondse complex bestaat volgens hem onder meer uit de nederzettingen rond Cappadocië in Turkije, terwijl andere delen in de Middellandse Zee verborgen liggen. In Israël zijn een aantal van de vindplaatsen blootgelegd als gevolg van erosie, aldus Koltypin.

Hij heeft bouwmaterialen die in Israël en het Turkse Antalya zijn gevonden gedateerd op 500.000 tot één miljoen jaar oud. Hij trof onder meer roze ‘cement’ aan, dat keramiek en basalt, een vulkanisch stollingsgesteente, bevat. De laatste keer dat een vulkaan actief was in het gebied, was tussen de 500.000 en één miljoen jaar geleden.

Legendes

Het is volgens Koltypin vrijwel onmogelijk dat de megalithische bouwwerken zijn gebouwd door de beschavingen die in de middeleeuwen leefden. Het is bijvoorbeeld onduidelijk hoe de 800 ton zware megalieten in het Libanese Baalbek van de steengroeve naar hun huidige locatie zijn getransporteerd.

De reusachtige stenen passen perfect in elkaar en lijken niet te zijn neergezet door mannen met beitels, aldus Koltypin. Legendes die vaak worden afgedaan als mythes, spreken ook van prehistorische hoogontwikkelde beschavingen in het gebied.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
6 jaren geleden

Als je de geschiedenis moedwillig achterhoud dan blijft het gissen naar de werkelijkheid, hou de mensen dom en vertel ze wat ze willen horen.

redice
redice
6 jaren geleden

de geschiedenis die ze ons wijsmaken in de scholen is helemaal niet de juiste.
Alsof bijvoorbeeld de piramides maar 2000 jaar oud zouden zijn en door simpele mensen gemaakt met bijtels, dat gelooft nu toch niemand die een beetje verstand heeft. Baalbek net hetzelfde, alle megalithische structuren trouwens.
plus dan nog de onderlinge “toevalligheden” tussen al deze bouwwerken over de hele aarde..nee dat kunnen ze nu zelfs niet bedenken..

Paul
Paul
6 jaren geleden

Ik denk dat als de wereld de ware geschiedenis van de aarde ervaart, deze van de ene in de andere verbazing zal vallen.

frans
frans
6 jaren geleden

Ten tijde van het tijdperk Lemurië was ‘men’ in staat om de zwaarste voorwerpen, bomen, stenen, rotsen,
te verplaatsen met een geestelijk vermogen dat wij u niet meer hebben.
Lemurië tijdperk ging vooraf aan het tijdperk Atlantis.
Atlantis heeft zo’miljoen jaar bestaan.
De Middellandse zee was een doorgangsgebied tussen Lemurië en Atlantis.
De datering die hier wordt aangegeven , 1 miljoen jaren geleden kan overeen komen.
Het is niet door buitenaardsen, of niet alleen door buitenaardsen gedaan.
Er heersten enorme natuurkrachten toen op aarde. De aarde zat toen nog in zijn top vitaliteit!
Enorme bomen, enorme dieren. Ik vraag me af of er toen ook niet een mindere zwaartekracht heerste dan nu.
Dino’s van 30 tot 40 ton op 4 ‘voetjes’. ? 10 ton per voet, kon dat eigenlijk wel naar men nu doet geloven?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

4
0
We lezen graag je reactie!x