CoronaBinnenland

Geesten worden alvast rijp gemaakt voor voedselbonnen: ‘Ze zijn nog lang niet klaar met hun coronaspel’

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

Het kabinet moet de samenleving zo snel mogelijk voorbereiden op de volgende fase van de coronapandemie, staat in een nieuw rapport van de WRR, de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid.

Het is juist nu belangrijk om naar een langetermijnplanning te kijken, aldus de WRR, die beleidsmakers adviseert om moeilijke keuzes niet te schuwen, als die echt nodig zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De WRR schetst een vijftal verschillende scenario’s. Per scenario doet de organisatie aanbevelingen op een aantal gebieden. Bij het worstcasescenario wordt onder meer gesproken over een distributiesysteem met bonnen.

Kom in verzet

Als de hele economie stilvalt, omdat mensen ziek worden of in quarantaine gaan, zouden marktwerking en loonvorming ook stil kunnen vallen. Om ervoor te zorgen dat niet alleen de welvarenden en mensen met een groot netwerk nog aan voedsel en spullen kunnen komen, kan de WRR zich dan een distributiesysteem met voedsel- en medicijnbonnen voorstellen.

FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren schrijft op Twitter: “De WRR – adviesorgaan voor en door de regering – maakt de geesten alvast rijp voor voedselbonnen. Wie niet straks een dag in de rij wil staan (met mondkapje en QR-code) voor een brood en een pak melk, doet er goed aan om voldoende houdbaar voedsel in te slaan. En kom in verzet!”

Oorlogsscenario

Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols voegt toe: “Ze zijn nog lang niet klaar met hun coronaspel. Thom de Graaf en andere hoofdrolspelers schilderen in het ‘zwartste scenario’ gewoon de Great Reset met een basisinkomen en rationering van voedsel en water met een sterke regierol van de overheid.”

Data-analist Cees van den Bos haakt hierop in: “Ik heb de laatste jaren vaak gedacht: nu zullen er toch wel mensen in verzet komen. Zoals bij de invoering van oorlogsmaatregelen als de avondklok. Ons regime creëert nu een oorlogsscenario. Voedselbonnen en medicijnbonnen. Ik denk dat er één medicijn niet op de bon zal zijn.”

4.8 139 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

152 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
1 jaar geleden

Kijk allemaal naar de 500ste uitzending van Jensen Hier heeft hij een interview met M.Yeadon voormalig hoge medewerker van Pfizer. Hij vertelt de waarheid over het vaccin. Neem hier echt de moeite voor. Is zéér belangrijk.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Ik denk dat er één medicijn niet op de bon zal zijn.”

Tsja, ……… moet ik even diep nadenken.

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Ik zie ze niet in verzet komen. Sorry Gideon.

Underground
Underground
1 jaar geleden

@Cees van den Bos (Ik denk dat er één medicijn niet op de bon zal zijn.”)

Vrije Verstrekking van COVID-19-Doodvaccins
Jaren 90 kreeg je nog gratis Drugs, https://www.youtube.com/watch?v=Z09JXxYD9Jw nu kan je gratis de euthanasiespuit halen, met de vriendelijke groeten van de politieke landverraders der Holland. DAMN

Back to top button
152
0
We lezen graag je reactie!x