CoronaBinnenland

Geesten worden alvast rijp gemaakt voor voedselbonnen: ‘Ze zijn nog lang niet klaar met hun coronaspel’

Help door deze info met anderen op je social media te delen!

Het kabinet moet de samenleving zo snel mogelijk voorbereiden op de volgende fase van de coronapandemie, staat in een nieuw rapport van de WRR, de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid.

Het is juist nu belangrijk om naar een langetermijnplanning te kijken, aldus de WRR, die beleidsmakers adviseert om moeilijke keuzes niet te schuwen, als die echt nodig zijn.

De WRR schetst een vijftal verschillende scenario’s. Per scenario doet de organisatie aanbevelingen op een aantal gebieden. Bij het worstcasescenario wordt onder meer gesproken over een distributiesysteem met bonnen.

Kom in verzet

Als de hele economie stilvalt, omdat mensen ziek worden of in quarantaine gaan, zouden marktwerking en loonvorming ook stil kunnen vallen. Om ervoor te zorgen dat niet alleen de welvarenden en mensen met een groot netwerk nog aan voedsel en spullen kunnen komen, kan de WRR zich dan een distributiesysteem met voedsel- en medicijnbonnen voorstellen.

FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren schrijft op Twitter: “De WRR – adviesorgaan voor en door de regering – maakt de geesten alvast rijp voor voedselbonnen. Wie niet straks een dag in de rij wil staan (met mondkapje en QR-code) voor een brood en een pak melk, doet er goed aan om voldoende houdbaar voedsel in te slaan. En kom in verzet!”

Oorlogsscenario

Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols voegt toe: “Ze zijn nog lang niet klaar met hun coronaspel. Thom de Graaf en andere hoofdrolspelers schilderen in het ‘zwartste scenario’ gewoon de Great Reset met een basisinkomen en rationering van voedsel en water met een sterke regierol van de overheid.”

Data-analist Cees van den Bos haakt hierop in: “Ik heb de laatste jaren vaak gedacht: nu zullen er toch wel mensen in verzet komen. Zoals bij de invoering van oorlogsmaatregelen als de avondklok. Ons regime creëert nu een oorlogsscenario. Voedselbonnen en medicijnbonnen. Ik denk dat er één medicijn niet op de bon zal zijn.”

4.8 139 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
152 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
6 maanden geleden

Kijk allemaal naar de 500ste uitzending van Jensen Hier heeft hij een interview met M.Yeadon voormalig hoge medewerker van Pfizer. Hij vertelt de waarheid over het vaccin. Neem hier echt de moeite voor. Is zéér belangrijk.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
6 maanden geleden

Ik denk dat er één medicijn niet op de bon zal zijn.”

Tsja, ……… moet ik even diep nadenken.

wolfje168
wolfje168
6 maanden geleden

Ik zie ze niet in verzet komen. Sorry Gideon.

Underground
Underground
6 maanden geleden

@Cees van den Bos (Ik denk dat er één medicijn niet op de bon zal zijn.”)

Vrije Verstrekking van COVID-19-Doodvaccins
Jaren 90 kreeg je nog gratis Drugs, https://www.youtube.com/watch?v=Z09JXxYD9Jw nu kan je gratis de euthanasiespuit halen, met de vriendelijke groeten van de politieke landverraders der Holland. DAMN

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

152
0
We lezen graag je reactie!x