Mens en DierCorona

Deze radioloog zegt dat de vaccins voor meer coronavarianten zorgen

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In zuidelijk Afrika is een nieuwe variant van het coronavirus opgedoken. Vrijdag bleek dat B.1.1.529, die de Griekse letter ‘omicron’ heeft gekregen, zich over de wereld heeft verspreid. Verschillende mensen die besmet zijn, waren gevaccineerd.

Radioloog Frits Jansen stelt in een opiniestuk dat vaccinatie juist zorgt voor meer varianten. “De eenzijdige en soms onjuiste informatie die door het kabinet verstrekt wordt, vind ik zorgelijk,” zegt Frits Jansen, die tot zijn pensioen een maand geleden 30 jaar bij het Catharina Ziekenhuis Eindhoven werkte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png
Robert Malone

Jansen verwijst naar Robert Malone, uitvinder van de mRNA-techniek, die al voorspelde dat uitgebreide vaccinatie van de bevolking zou leiden tot meer varianten van het virus. “Tot op heden heeft hij helaas gelijk gehad.”

Jansen haalt ook uit naar minister De Jonge. “Als de minister meldt dat het vaccin ook op lange termijn veilig is omdat er reeds honderden miljoenen mensen zijn gevaccineerd, heeft hij het weer niet begrepen,” zegt de radioloog.

We moeten stoppen met massaal vaccineren

Hij krijgt veel positieve reacties. “Nou, kijk toch eens. En nog wel een radioloog! Iemand die zich verdiept in de materie! Wel net met pensioen overigens,” twittert neuroloog Jan Bonte.

Bioloog Richard Steenvoorden zegt: “Dit is precies wat ik al meer dan een jaar in tweets probeer duidelijk te maken. We moeten stoppen met massaal vaccineren.”

Onaanvaardbare fout

Eerder zei ook de Franse viroloog en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier dat coronavarianten worden veroorzaakt door het vaccin. De prominente viroloog noemde het vaccinatieprogramma tegen corona een ‘onaanvaardbare fout’.

“In de geschiedenisboeken zal komen te staan dat de varianten ontstaan als gevolg van de vaccinatie,” zei professor Montagnier.

4.8 100 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

126 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pjotr
Pjotr
2 jaren geleden

Radioloog met een mening, eindelijk. De kruidenier, de cadébaas en de kassierster in de supermarkt hebben er vast ook wat over te zeggen. De frietuuruitbater niet vergeten!

Jvsw.wilderom@gmail.com
2 jaren geleden

Goedzo een radioloog aan het woord.

Annette
Annette
2 jaren geleden

HIER heb je dus een duidelijk voorbeeld van een expert, die waarschijnlijk niet heeft kunnen wachten tot zijn pensioen in ging.

ZO werkt het dus! Er zijn vast heel veel artsen, wetenschappers, verpleegkundigen, die héél graag een boekje zouden opendoen over het absolute wanbeleid van de heersers in Den Haag.

Radioloog Frits Jansen heeft dus niets meer te verliezen. Zijn pensioen is daar. Helaas zullen er velen zijn, die nog vér van de pensioendatum verwijderd zijn.

Als je dit allemaal nuchter bekijkt, is het natuurlijk totaal krankzinnig, dat mensen, werkzaam in de zorg, gedwongen worden onder bedreiging van ontslag, om hun mond te houden, zelfs bij criminele handelingen, waarbij patiënten in plaats van beter te worden ziek worden of komen te overlijden.

Het verhaal over de varianten was mij al bekend. Vorig jaar was er een wetenschapper, die zei dat op het hoogtepunt van een pandemie, het totaal waanzinnig is om met een “vaccin” te komen. Ik ben even zijn naam vergeten.

Wat mij betreft zie ik het trouwens héél anders: al die zogenaamde varianten, waar zij de meest onzinnige namen aan geven, zijn de cover-up voor schade door de eerder gegeven prikken.

Om dit te verdoezelen, komen zij met deze mombo jumbo.

Ondertussen wordt de druk op ONS, verstandige en ongevaccineerde mensen, zwaar opgevoerd.

Gisteravond keek ik heel even, puur uit nieuwsgierigheid, naar Op1. Daar zat die dikke kwal met die bril op, in een discussie met Fleur Agema. Na 3 minuten had ik al genoeg gehoord en heb dat ding uitgezet.

Iedere dag zien wij dus figuren die, zeer waarschijnlijk in opdracht, de boel moeten ophitsen. Ik kan alleen maar hopen, dat al die geprikte schapen niet eens meer de fut hebben om nog in actie te komen.

Ik hoor van velen, dat ze bijna te moe zijn om de dag door te komen.

Gelukkig maar, want dan zullen zij zeker niet de energie hebben, die WIJ nog wel hebben.

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Misschien heeft De Jonge het zelf niet eens door. Die incapabele ijdeltuit van een onderwijzer is daar ook maar van WEF-wege gedropt tussen dat zooitje ongeregeld in Den Haag.

Back to top button
126
0
We lezen graag je reactie!x