BuitenlandCorona

Nieuwe coronavariant Omicron voor het eerst vastgesteld bij 4 volledig gevaccineerde mensen

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De nieuwe coronavariant Omicron is voor het eerst vastgesteld bij vier mensen die volledig gevaccineerd waren. Dat laat de overheid van Botswana weten in een verklaring. De nieuwe variant is ontdekt in Botswana en verspreidde zich vervolgens naar Zuid-Afrika.

De ontdekking van de nieuwe coronavariant veroorzaakte op de aandelenmarkten flinke verliezen. Vooral de Europese bedrijven in de luchtvaartsector en reisbranche kregen forse klappen door de vrees voor nieuwe reisbeperkingen.

Volgens de overheid van Botswana is de nieuwe mutatie voor het eerst ontdekt bij vier mensen die beide doses van het coronavaccin hadden gekregen. Deze gevallen zijn op 22 november gemeld en geregistreerd.


“Het voorlopige rapport laat zien dat ze alle vier volledig waren gevaccineerd tegen corona,” aldus de autoriteiten. In een andere verklaring valt te lezen dat het gaat om vier diplomaten die op 7 november naar Botswana zijn gereisd. Zij testten op 11 november positief.


Angelique Coetzee, hoofd van de South African Medical Association, zei dat de paniek een ‘storm in een glas water’ is. Er zijn tot nu toe alleen ‘zeer milde gevallen’ geconstateerd, aldus dr. Coetzee.

[Summit News]

4.7 39 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
140 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kundalini
Kundalini
7 maanden geleden

Zie hun acties, hun wanhoop is nabij. Ze weten dat ze gaan verliezen en veroorzaken nog zoveel mogelijk chaos. Hou stand! Ze vallen door de mand door hun tegenstrijdige acties. Freedom!

Juultje
Juultje
7 maanden geleden

Ook bij 2 in Hongkong las ik net…

Geen houden meer aan…

Dingerydoo
Dingerydoo
7 maanden geleden

Zozo, de namen worden steeds beter! Hoe kan je zoiets verzinnen. Ik ga dat niet uitspreken. Griep is en blijft griep(punt!)

ADAM
ADAM
7 maanden geleden

Het schapenvolk is vast alweer bang en rent snel naar de GGD voor een Boostershot.
Leuk verzonnen mensen om de vaxx doden mee onder het tapijt te schuiven. Jullie verslaafde schaapjes komen weer snel hun prikkies halen!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

140
0
We lezen graag je reactie!x