CoronaBuitenland

Media komen met wel heel bizarre verklaring voor al die auto-ongelukken

Help mee door deze info met vrienden op je socials te delen!

Mensen die hun coronavaccin hebben overgeslagen, lopen meer risico om een auto-ongeluk te krijgen, schrijft magazine Fortune. Dit is geen satire.

Het magazine verwijst naar een studie die deze maand is verschenen in The American Journal of Medicine. In de zomer van 2021 onderzochten Canadese onderzoekers gegevens over meer dan 11 miljoen volwassenen, waarvan 16 procent ongevaccineerd was.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

Het gaat om versleutelde gegevens die aan de onderzoekers waren verstrekt door de overheid. Wat ontdekten deze onderzoekers? Dat ongevaccineerden maar liefst 72 procent meer kans hadden om betrokken te raken bij verkeersongelukken dan gevaccineerden.

Adviseren over verkeersveiligheid

Volgens de wetenschappers leidt het skippen van een coronavaccin niet rechtstreeks tot auto-ongelukken. Nee, de auteurs schrijven dat mensen die gezondheidsadviezen in de wind slaan mogelijk ook de verkeersveiligheid niet in acht nemen. Het staat er echt.

Waarom zouden ze de verkeersregels aan hun laars lappen? De auteurs noemen wantrouwen tegen de overheid, vertrouwen op natuurlijke bescherming, armoede en misinformatie als mogelijke redenen.

En nu komt het: de auteurs zijn van mening dat artsen moeten overwegen om ongevaccineerde patiënten te adviseren over verkeersveiligheid. Ook vinden ze dat verzekeraars hun beleid moeten baseren op vaccinatiegegevens.

Griepprik

Eerder verscheen er al een studie in het Journal of Bioeconomics waarin een link wordt gelegd tussen gevaarlijk rijgedrag en het overslaan van de griepprik. Dit verzin je niet.

In oktober berichtte De Telegraaf dat het aantal verkeersslachtoffers blijft stijgen. De eerste negen maanden van 2022 nam het aantal ongevallen waarbij doden of gewonden te betreuren waren toe met bijna 25 procent.

4.7 101 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

160 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

Veilig Verkeer Nederland is dus ook een WEF-stakeholder

TAO Foundation
TAO Foundation
1 jaar geleden

Dit geloof je toch niet , wat een totale onzin !

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Mensen die rechtopstaand plassen hebben meer kans om de wc bril te besmeuren, want ze vertikken het om de bril omhoog te zetten omdat ze de regering niet vertrouwen.

Don Roemer (Voor de NCTV mijn volledige naam)
Don Roemer (Voor de NCTV mijn volledige naam)
1 jaar geleden

Ik dacht eerder aan ‘global warming’, maar zat er blijkbaar naast….

Back to top button
160
0
We lezen graag je reactie!x