Homepagina » Binnenland » Zorgverzekeraars vormen oligopolie in handen van financiële elite. Dit is hoe parasitair gedrag wordt aangemoedigd in de zorg
Zorgverzekeraars vormen oligopolie in handen van financiële elite. Dit is hoe parasitair gedrag wordt aangemoedigd in de zorg

Zorgverzekeraars vormen oligopolie in handen van financiële elite. Dit is hoe parasitair gedrag wordt aangemoedigd in de zorg

Bestuurders van zorgverzekeraars komen twee keer vaker uit de financiële wereld dan uit de zorg, blijkt uit onderzoek van Eduard van Scheltinga van het Wetenschappelijk Bureau van de SP. Hij vindt dat de macht bij de financiële elite moet worden weggehaald.

Leden van de raden van bestuur en commissarissen van Achmea, VGZ, CZ en Menzis (die 88 procent van de verzekerden hebben) blijken twee keer vaker uit de financiële wereld te komen dan de zorgsector.

Van deze bestuurders hebben twee daadwerkelijk een functie als zorgverlener gehad. Toch hebben de zorgbestuurders via de aanvullende verzekeringen een aanzienlijke vinger in de pap over wat al dan niet vergoed wordt.

Hebzucht als deugd

In de financiële wereld kon de afgelopen 30 jaar een ideologie dominant worden die hebzucht als deugd promoot.

Het resultaat was de financiële crisis van 2007. Om het systeem op de been te houden, werden banken met publiek geld gered.

De financiële elite zwaait nu de scepter in een deel van het vermarkte zorgstelsel.

Oligopolie

Achmea, CZ, VGZ en Menzis vormen een oligopolie en het is dan ook ongemakkelijk dat de bestuurders hebben meegekregen dat een groot bedrijf in moeilijkheden wordt gered met belastinggeld – too big to fail, aldus Van Scheltinga.

De gebrekkige moraal van de financiële elite is niet zonder gevolgen. Iedereen betaalt zorgpremie, maar dat geld wordt gebruikt voor hele andere zaken, zoals het jaarlijkse overstapcircus.

Om miljarden winst te maken worden mensen van het ene naar het andere label gelokt bij exact dezelfde verzekeraar, met reclames betaald van premiegeld.

Gifbeker

“Een marktstelsel in de zorg dat parasitair gedrag aanmoedigt en een oligopolie in handen van een financiële elite, is een gifbeker voor de solidariteit,” schrijft Van Scheltinga.

“Het is verstandig om de macht over de aanvullende zorgverzekering bij de financiële elite weg te halen,” stelt hij.

[SP]


Vind je dit artikel waardevol? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Het voormalige ziekenfonds wat ons op smiechterige wijze is ontfutseld en ingeruild voor het huidige onbetaalbare debacle in combinatie met totaal verkeerde en ziekmakende voedingsadviezen zal leiden tot een totaal onoplosbaar probleem. Mensen worden steeds zieker. Obesitas, kanker, suikerziekte, dementie zullen hand over hand toenemen en de behoefte aan ziekenzorg zal totaal onbeheersbaar worden. Dat wordt ons voorland als we niet heel snel in gaan zien dat ze ons massaal aan het vergiftigen en financieel aan het uitzuigen zijn. Het roer moet om en heel snel.

  34 likes
  • @eksegese,

   Geheel met u eens dat het roer heel snel om moet echter………u vergeet erbij te vermelden hoe dat geregeld moet gaan worden én door wie!!!!

   Gladiator

   8 likes
   • Nou Gladiator, het wordt hoog tijd dat mensen door de overheid juist worden voorgelicht over voeding en gezonde leefstijl ipv de lang achterhaalde leugens van o.a. het voedingscentrum en da adviezen van de medici. De serie – Hoe wordt ik 100- van dr Cortvriendt leverde het bewijs dat de medische wetenschap en de voedingsdeskundigen ons al jaren voorliegen. Nogmaals de link van de uitzendingen : https://www.maxvandaag.nl/programmas/tv/hoe-word-ik-100/

    Mensen zouden dit nou eens serieus ter harte moeten nemen en preventief aan de slag gaan. Verder zou het hele ziektekostenverzekeringsstelsel in relatie met de ziekenzorg terug moeten naar het principe van het voormalige ziekenfonds zodat het weer betaalbaar wordt voor iedereen. In die zin moet het roer onmiddellijk om. Daar zou echt iedereen beter van worden !!!!

    14 likes
   • @Gladiator:

    Wat wij kunnen doen is op zijn minst niet nog meer kapitaal naar het grootkapitaal brengen.

    Om te beginnen moeten wij hun amusement niet langer tot ons nemen. Zet dat tv toestel aan de straat en vermaak jezelf. Zo hebben mensen dat millennia gedaan. Met familie en buren zelf je vermaak maken. Zo draag je niet langer je centen naar de grootverdieners, maar je bevrijdt jezelf van hun indoctrinatie programma’s. Al die overbetaalde praathoofden op tv dragen de agenda uit van de elites.

    Dan moet je hun voer weigeren door zelf te koken met verse producten. Eigenlijk komt het erop neer dat je moet weigeren al je tijd en beste energie te steken in hun verdienmodel. Schroef je materiële behoeften terug, probeer gewoon ouderwets het éénverdien model uit. Zoek uit in hoever je met minder toe kunt en probeer steeds meer tijd en energie voor jezelf – je gezin/relatie/familie/buurt – terug te winnen. Het is een lang proces, maar het kan. Mensen hebben het altijd zo gedaan. Dat wij dit overmatig consumeren als ‘normaal’ zijn gaan zien is al winst voor het grootkapitaal. Stap eruit voor zover je kunt en maak daar met je geliefden een opdracht van. Kijk, als een van de twee partners (meer) thuis is, heb je alles in handen gezonder en prettiger te leven. Meer rust om na je werk van het LEVEN te genieten. Je moet dan wel je materiële behoeften – vaak aangepraat – terugschroeven.

    Wat iedereen dus kan doen het slavensysteem te ontmantelen is je eruit terugtrekken.

    5 likes
    • @eksegese,
     Wat u zegt ben ik het wederom mee eens echter, u ontwijkt stelselmatig (doet u niet alleen hoor, doen de meesten die ik op de persoon vraag!!!) mijn vraag te beantwoorden WIE gaat dat doen, het roer omgooien en bijv. het ziekenfonds terugbrengen!!!???

     En @duitinzakje,
     Geloof me aub op mijn woord als ik u zeg dat IK reeds 14 jr geleden mijn TV heb weggedaan en kook ik elke (nou ja, niet elke maar wel bijna) vers voor mij en mijn hond.

     Dit gaat het echter alleen niet worden als u begrijpt wat ik bedoel.

     Ik heb er ruim 40 jr werken opzitten waarvan 24 jr voor deze vreselijke corrupte (r)overheid (yes, I’m ashame!!!) en na mijn faillissement ben ik alles kwijtgeraakt. Mijn huis, mijn bedrijf, een echtscheiding enz enz en ik blijf nagenoeg dagelijks brieven krijgen van incassoburo’s die er een sport van maken om mensen die al aan de grond zitten nog wat te kleineren!!! (heb er zojuist weer 3 gebeld met de mededeling…..nou ja, laat ook [email protected]!!)

     Mijn materiële behoeften zijn dus voor mij teruggetrokken zal ik maar zeggen ECHTER,

     Ik kom er wel…….zoals altijd, alleen kan ik niet tegen onrecht en dat is wat mij zo woedend maakt en dat maakt dat ik elke keer maar weer blijf oproepen om eens eindelijk een hand uit te steken om dit vuile crapuul in de Haagse poppenkast een halt toe te roepen.

     En dat kan lukken, geen probleem maar ik kan het niet alleen….

     Capiche………

     Pffffffffffff, I hope I’m clear, crystalclear!!

     Gladiator

     2 likes
     • @ Gladiator
      b.v.b, een holistisch mens heeft écht geen ziekenfonds nodig! helemaal niet met de kennis van NU.
      Gladiator, ik zit ongeveer in hetzelfde schuitje, weet a.u.b. dat er andere wegen zijn. fokus op een andere wegenkaart.
      Laat je niet dogmatiseren, er is volop voedsel, gratis niet in de supermarkt, verdiep je daar eens in, dat is een betere weg én gezonder, je moet het alleen wel zelf willen en kunnen.
      doe je dat niet , ja dan kom je al gauw weer uit bij de heersende maffia en farmacie etc. dit ter motivatie

      3 likes
     • Beste Gladiator, ieder individu staat in hoogst eigen persoon aan het roer als het gaat om gezondheid. Er is middels het internet een berg aan informatie voor handen om de desinformatie van overheden, medische wereld en diëtisten, die allen, bewust of onbewust dansen naar de pijpen van de overmachtige farmaceuten te ontmaskeren en over te schakelen op gezonde voeding en gezonde leefstijl. Meer dan 8 miljoen mensen in Nederland gingen in 2014 al reeds gebukt onder één of meer chronische ziekten en dat is alleen maar meer geworden.

      https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/chronische-ziekten-en-multimorbiditeit/cijfers-context/prevalentie#!node-prevalentie-chronische-ziekte-naar-leeftijd-en-geslacht

      We zijn meer dan een halve eeuw bestookt met de leugen dat een vetarm dieet en plantaardig vet van levensbelang zou zijn. We weten inmiddels meerdere decennia dat het tegengestelde waar is. Een vetrijk en koolhydraatarm dieet staat garant voor een goede gezondheid. Verzadigde vetten blijken van zeer groot belang te zijn voor de gezondheid. Plantaardige oliën en kunstboter (ook wel margarine genoemd) staan garant voor hart en vaatziekten. Volle granen blijken ipv gezond zeer schadelijk voor je darmen te zijn. Sportdrank en energierepen zijn ziekmakende troep. Vetvrije producten doen meer kwaad dan goed. Vruchtensap is zo mogelijk nog slechter dan snoep.
      Zonlicht of vitamine D3 is één van de eerste levensbehoefte, veel gewoon water drinken is onontbeerlijk voor je gezondheid, voldoende rust en beweging evenzo. Vermijd kant en klare maaltijden, bewerkte producten, pakjes saus, soep en wat dies meer zij. Eet zo veel mogelijk biologisch. Koop volle melk, volle yoghurt, vette kaas liefst van rauwe melk gemaakt. Eieren (biologisch) zijn gezond ook voor elke dag. Cholesterol is niet de oorzaak van hart en vaatziekten doch een reactie van het lichaam op slechte voeding en verkeerde leefstijl. Implementeer dat en nog veel meer in je leven, doe onderzoek, zo veel mogelijk en voel dat je je steeds beter voelt en schreeuw het van de daken. En het roer zal omgaan. De farmaceuten hebben het nakijken en de ziekenhuizen lopen geheid leeg. Dat is hoe het roer om moet en kan, als we zouden willen. Mensen zouden zich hoofdzakelijk moeten focussen op gezondheid ipv hebzucht. Er is niets waardevollers te vinden op heel de wereld dan je gezondheid, als dat besef in daalt bij mensen dan gaat het roer vanzelf om. Persoonlijk zie ik steeds meer mensen om ons heen die meer en meer geïnteresseerd raken in hoe gezond te eten en te leven. Daar put ik hoop uit dat het roer ook echt omgaat. Het wordt hoog tijd want het systeem van bedrog staat onmiskenbaar op springen en daar wachten die hyena’s alleen maar op door ons nog steeds voor te liegen. De ziekmakende troep in alle supermarkten die spotgoedkoop aangeboden worden en de in verhouding veel te dure gezonde voeding spreken immers boekdelen. Een marsreep is in veel gevallen goedkoper dan een doodgewoon vers appeltje

      2 likes
   • @ Gladiator,

    Verander je complete lifestyle (voor zover mogelijk) Naar een Holistische m.n. je voeding. (uitleg via google)
    Vanuit o.a. deze invalshoek, bestrijd je de A21 weggebruikers op vele! vlakken.

    Namasté

    3 likes
  • @eksegese,

   Duidelijk. Het roer kan ook om maar de verdiensten van het grootkapitaal zijn te aantrekkelijk dat er niks mee gedaan wordt. Wat dat aangaat worden we aardig in de maling genomen. Je zou ook kunnen stellen dat het virus van de [hum] verder reikt dan Wall Street.

   https://www.youtube.com/watch?v=u5oUAGIhv2s

   En terwijl dit aan de gang is loopt men in Nederland te pronken met het pronkstuk van Nederland. O’ wat zijn we blij. We hebben onze identiteit terug gevonden. Details van het plakkaat van Verlatinghe uit 1581 zouden zelfs zijn overgenomen door de founding fathers van Amerika om de democratie te bespoedigen terwijl we aan de andere kant aan de lopende band belazerd worden.

   Neem de aardbevingsperikelen in Noord Nederland. Mark Rutte beweerde twee weken nodig te hebben om de Groningers uit de malaise te halen maar kwam niks van terecht. Nou ja niks van terecht? De koninklijk Nederlandse Shell heeft twee weken de tijd gehad om als grootaandeelhouder van de Nederlandse Aardolie Maatschappij te besluiten dat ze zich niet verantwoordelijk voelen om mee te betalen aan de schade.

   De andere grootaandeelhouder, Exxonmobil, houdt er soortgelijke streken op na. Dat hebben we onder meer gezien met de ramp van de olietanker, Exxon Valdez. Wikipedia vermeldt dat met de ramp 1.900 kilometer kustlijn van Alaska verontreinigd raakte. Er lopen nog steeds rechtszaken tegen Exxonmobil die op zijn beurt alles uit de kast haalde om zo min mogelijk voor de schade op te draaien.

   Een team van advocaten poogde zelfs te bewijzen dat de natuur niet zozeer alleen door de ramp beschadigd was. Kwam met bewijzen aanzetten dat er op natuurlijke weg ook schade was geleden aan de flora en fauna op het land, en rond de wateren van Alaska. Voor dergelijke schade wilde Exxonmobil niet opdraaien.

   Met dergelijke signalen is het wachten tot Shell zijn advocaten er op uit stuurt. Mochten ze door de Tweede Kamer teruggefloten worden dan vinden ze waarschijnlijk een manier om te bewijzen dat in Noord Nederland zonder gasboring ook gebukt was gegaan onder aardbevingsschade. Zo maar een scenario die ze kunnen creëren om zich niet verantwoordelijk te voelen om mee te betalen aan de schade. Mark Rutte kan zich wat dat betreft schrap zetten want ik geloof niet dat de bevolking van Noord Nederland zich nog langer in de maling laat nemen. Daarvoor heeft de regering al te veel tijd gerekt maar wat zijn we trots op het plakkaat van Verlatinghe. Toendertijds een groot erfgoed, maar tegenwoordig zegt het niets als je verder kijkt dan je neus lang is.

   4 likes
   • Sterker nog, de hele Nederlandse bevolking zou zich achter de Groningers moeten scharen, zowel in woord al in daad door bijv. Met zijn allen niet meer bi Shell te tanken. Misschien wordt het tijd om ons als volk eens te doen gelden.

    10 likes
    • Zie hier de ontaarding van onze bevolking. Het tegen elkaar uitspelen, msm-nieuws of juist geen nieuws (informatie), indoctrinatie etc. heeft zijn werk gedaan! Machiavelli zou tevreden zijn.

     2 likes
  • LS…

   Ook in Nederland worden we eerst massaal aan de pijnstillers geholpen via de TV reclame en luie op gewin gefocuste artsen. Dan mogen we verslaafd sterven in Nederland Narcoland met dank aan de overheid.
   Lekker goedkoop… Ja toch ?

   1 likes
 2. Industrie des doods.

  24 likes
  • ik ben toch eerder van mening dat het apparatus niet het kwade is maar de bestuurder ervan.
   vb. als ik mijn auto gebruik om iemand dood te rijden,is het apparaat (de auto) niet het kwade,maar de bestuurder ervan.
   vb. als ik met een pistool iemand doodschiet dan is het apparaat (het pistool) niet het kwade,maar de bestuurder ervan.

   zo is het imo met alles….geld,school,regering,belasting,zorg enz. allemaal goede dingen die door de bestuurders misbruikt worden.

   zodra de mens zichzelf (als collectief,de slapende reus) gaat besturen,kun spreken over vrijheid.

   fff

   8 likes
   • Het is wel zo dat het systeem (De marktwerking) de hebzucht (van de individu/bestuurder) in de hand werkt.

    Kip en ei problematiek. Feit blijft dat alle arbeid in de wereld nog maar voor een zeer bescheiden percentage ten goede komt aan een betere wereld voor de mens als geheel. Terwijl dat in feite zo eenvoudig is….. Beter systeem en (daardoor) beter individu..?

    3 likes
  • Zorgverzekeraars vallen dermate onder de parasieten wet dat ik al bereid ben om de volgend link te plaatsen. En het ene heeft dan ook van alles te maken met een eerdere post over een verdien model. Wel te verstaan ten koste van anderen.

   Question; So they are breed?

   Sutton; Exactly.

   Question; So Tony what has this breed done? What are their chief of accomplishments in molding domestic and foreign policy
   and actually events in America since their founding at Yale?

   Sutton; One is they have an enormous political and financial power. You will find representatives of the Order in
   Politics…

   Question; What have they done with this power? What is happend to America what not would happend if they not in
   the Order?

   Sutton; Egh, creation of war and revolution.

   – Vanaf 19 minuten en 12 seconden. Antony Sutton – The Order of Skull and Bones [Brotherhood of Death]

   https://www.youtube.com/watch?v=L_YWFC1HY74

   2 likes
   • De naam van Archibald MacLeish komt wat dat betreft ook nog even voorbij. Deze meneer was lid van de Orde van Skull and Bones. Voor zijn werk was hij dichter en hij schreef zowel de constitutie voor Unesco als voor een organisatie die later bekend werd als de CIA. In een tijd dat het OSS, de Office of Strategic services, werd getransformeerd naar de CIA, inclusief de garantie dat stafofficieren en afdelingsdirecteuren voortaan geen blaam meer troffen als ze er naast zaten. Onder Archibald MacLeish werden zij onschendbaar gemaakt. Ook dat gedeelte heeft de Orde van Skull and Bones vanwege eigen belang er doorheen gedrukt.

    Zie hier de macht van sommigen.

    5 likes
 3. Je kan gezonde planten of wortels uit de natuur om je heen halen. bv brandnetel, paardebloembladeren, als le aan zee woont, zeekraal, lamsoor.zeewier zeesla. En nog veel meer. Het valt onder fytologie, Boekjes zijn niet duur.

  7 likes
  • Yes helder,
   Dat is het en er is veel meer, heel veel meer, het moet alleen heel snel bekend gemaakt worden. weg met de supermarkten, leef gezond word niet meer ziek, er is zoveel te leren voor ons, wat ons onafhankelijk maakt, zelfs van geld.
   Complimenten helder, fantastisch op gemerkt. Alles is te vinden via google, nog wel.
   Ga zo door

   3 likes
 4. Het enige wat in Nederland nog interessant lijkt is De Hoge Veluwe National Park. Nederland lijkt wel een HoogSensitief Persoon.

  5 likes
  • @onbekend,

   Ik vraag me af hoe lang dat park nog blijft bestaan? Als ik bijvoorbeeld de kaart van de Hoge Veluwe er bij pak uit de jaren tachtig heeft het fiks ingeleverd. Met Google Earth word ook duidelijk hoe de randen van dit park worden aangevreten door bebouwing.

   2 likes
   • “Nederland (land van vernedering) is nog steeds niet vol”, huh?! We kunnen het beter Dorland of Platland noemen, want de bewoners zijn dor en plat gemaakt, er is geen kraak noch smaak meer aan. Opgevreten door de parasieten.

    2 likes
 5. Dit soort onderzoek en conclusies hebben marginale nieuwswaarde volgens politici en media.

  Oeverloos gezanik over Russische hack blijven maar doorgaan. Alsof de VeuS ( de ingekapselde EU door de VS, eu met opzet in kleine letters geschreven) hackt zelft nog harder. Planten oppositieleiders in Rusland, Creëren een nep-revolutie in Oekraïne en verjagen onwettig matig een president of nog bonter, ze vermoorden er een en maken volledige chaos ( Libië).

  En dit alles zonder dat de media er iets mee doet.

  Eeuwig en eeuwig moeten we maar de Holocaust en Hitler gezeur aanhoren hoe erg dat was en nu hebben minstens 100 Hitlers rondlopen en dat maakt niemand wat uit.

  Respect voor de onderzoekers dat ze toch nog onderzoek doen in deze wrede ondemocratische bagger wat politiek NL voorstelt

  HAHAHAHAHAH wat een wereld

  6 likes
 6. Het/dit ontaard in commercialisering.

  3 likes
 7. Verrassing.
  De farmaceutische industrie heeft ook helemaal geen banden met patiëntenbelangengroepen en verzekeraars. Nog even en informatie over vaccins, statines (cholesterol), opiaten worden allemaal gebombardeerd tot desinfo.
  Een zieke bevolking is blijkbaar profijtelijker?????

  3 likes
 8. @ Gladiator,

  Verander je complete lifestyle (voor zover mogelijk) Naar een Holistische m.n. je voeding. (uitleg via google)
  Vanuit o.a. deze invalshoek, bestrijd je de A21 weggebruikers op vele! vlakken.

  Namasté

  2 likes
 9. Dat is ook de reden geweest, dat ik als zorgverlener eruit gestapt ben, wenste namelijk niet meer als verkapte slaaf van de zorgverzekeringen behandeld te worden?

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Geloof je niet dat de Illuminati bestaat? Dan moet je hier eens naar kijken

Geloof je niet dat de Illuminati bestaat? Dan moet je hier eens naar kijken

Twee jaar geleden overleed de Amerikaanse journalist ...

Chemtrails zijn onderdeel van complot en overheid verdoezelt gevaren vaccins. Gele hesjes keren zich massaal tegen schimmige elite

Chemtrails zijn onderdeel van complot en overheid verdoezelt gevaren vaccins. Gele hesjes keren zich massaal tegen schimmige elite

Zo’n zes op de 10 Franse gele ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+