Mens en DierCorona

Nobelprijswinnaar onthult: coronavarianten worden veroorzaakt door vaccin

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Coronavarianten worden veroorzaakt door het vaccin. Dat stelt de Franse viroloog en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier. De professor deed de explosieve uitspraak eerder deze maand tijdens een interview met Pierre Barnérias van Hold-Up Media. Eerder zei professor Montagnier – tot grote frustratie van het establishment – dat het coronavirus is gemaakt in een laboratorium.

Tijdens het interview noemde hij het vaccinatieprogramma tegen corona een ‘onaanvaardbare fout’. Het uitrollen van massavaccinaties is volgens hem een ‘wetenschappelijke en medische fout’. “In de geschiedenisboeken zal komen te staan dat de varianten ontstaan als gevolg van de vaccinatie,” zei professor Montagnier.

De prominente viroloog legde uit dat het vaccin zorgt voor de aanmaak van antilichamen, wat het virus ertoe dwingt ‘een andere oplossing te zoeken’ of te sterven. En zo ontstaan varianten, zei hij.

Zwijgen

De professor zei dat epidemiologen bekend zijn met het fenomeen antilichaamgemedieerde versterking van infectie – in het Engels antibody-dependent enhancement (ADE) – maar hierover ‘zwijgen’.

Montagnier zei ook dat het beeld in elk land hetzelfde is: het aantal sterfgevallen stijgt evenredig met het aantal toegediende vaccins. Een grote groep artsen wijst hier ook op in een open brief aan het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA). Ze schrijven onder meer over ‘de vele berichten in de media over verzorgingstehuizen die enkele dagen nadat de bewoners waren gevaccineerd, werden getroffen door corona’.

Ze creëren varianten die resistent zijn tegen het vaccin

Eerder deze maand wees de Franse viroloog Christine Rouzioux erop dat steeds meer gevaccineerde bewoners van verzorgingstehuizen in Montpellier, Reims en Moselle besmet raken.

Professor Montagnier zei verder dat hij mensen die corona krijgen na de vaccinatie persoonlijk onderzoekt. “Ik ga je laten zien dat ze de varianten creëren die resistent zijn tegen het vaccin,” zei hij.

[RAIR Foundation]

4.8 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
1 jaar geleden

“A mountain of evidence is emerging which indicates that something very SINISTER is happening to the lost souls who’ve received the Covid-JAB. There are now multiple reports from Medical Professionals and Whistleblowers that there is now a very strong indication that the vaccinated are shedding spike proteins that attack ACE2 receptor cells which are found in both a woman’s placenta and a Man’s testes. What’s worse, this seems to be affecting not only the vaccinated, but also unvaccinated people who are unfortunate enough to have come into close proximity with someone whose been jabbed.”
https://www.bitchute.com/video/RWbyekJJHaVf/

willemwakker
willemwakker
1 jaar geleden

➽ .. ik kijk hier niet van op … 

Angie
Angie
1 jaar geleden

Corona was nooit het probleem. De “vaccinatie” wel. Angst zaaien onder de bevolking zodat ze “vrijwillig” de euthanasie-spuit gaan nemen. Depopulatie. Agenda 2030. Georgia Guidestones. U weet wel….

Antomius
Antomius
1 jaar geleden

Het virus van c19 werd nooit geisoleerd. Montaigner is een crook. Gelooft in de criminele ideeen van Pasteur. Hiv werd ook nooit geisoleerd, nobelprijs oplichter. Dr. Stefan Lanka – Why HIV has never been isolated. – Bing video

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

63
0
We lezen graag je reactie!x