CoronaBuitenland

Dit is episch: Australische senator geeft 9 minuten durende donderspeech over vaccinatieschade

Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

De Australische senator Malcolm Roberts vroeg woensdag in de Senaat aandacht voor de slachtoffers van vaccinatieschade. Hij noemde Caitlin Georgia Gotze, een kerngezonde 23-jarige vrouw die na haar tweede Pfizer-prik dood neerviel na een hartaanval. De doodsoorzaak was astma, een aandoening die Caitlin nooit heeft gehad, zei de senator.

Hij noemde ook Reginald Shearer, een gezonde en actieve man, die overleed nadat hij het vaccin van AstraZeneca had gekregen. Daniel Perkins, een 36-jarige gezonde vader, overleed aan een hartaanval in zijn slaap na zijn tweede Pfizer-injectie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wat niet weet, wat niet deert

Douglas James Roberts stierf na het nemen van AstraZeneca. Ze weigerden zijn overlijden te melden bij de TGA, de Australische toezichthouder voor medicijnen. “Weigerden!” riep Roberts.

De senator wees erop dat de TGA 98 procent van de 800 vaccindoden heeft gewist, zonder ook maar één autopsie uit te voeren. “Wat niet weet, wat niet deert.”

Verdoezelen ze miskramen?

Het Australische statistiekbureau is ook betrokken bij dit schandaal en deze cover-up. Hoewel het bureau een budget heeft van 400 miljoen dollar per jaar dateren de meest recente gegevens over sterfte uit november vorig jaar, merkte Roberts op.

En de meest recente gegevens over geboortes stammen uit 2020. Gegevens over geboortes waren normaal gesproken na zes weken beschikbaar, niet na meer dan 15 maanden, aldus de senator. “Verdoezelen ze miskramen?”

Het transcript van de speech vind je hier.

4.8 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Malcolm Roberts is niet alleen senator, maar ook een mens van vlees en bloed. EN vooral met een geweten en zijn hart op de goede plaats.

WAT zou de wereld er op dit moment totaal anders uitzien, als er héél veel mensen met belangrijke functies, zoals in dit geval het senator zijn, OOK de moed zouden hebben om zich uit te spreken.

Voor Caitlin Georgia Gotze, Reginald Sheerer en Douglas James Roberts is het helaas te laat!

Maar wat Malcolm Roberts in ieder geval heeft gedaan, is een paar van de vele slachtoffers bij naam te noemen.

Ondertussen wordt het op grote schaal wereldwijd erger en erger.

Afgelopen week werd bekend dat er bij het wielrennen heel veel sporters niet eens in staat waren de eindstreep te halen. Volgens mijn bescheiden mening is dat nog NOOIT vertoond.

En dan de uitval bij de tenniswedstrijden.

Wie het nu nog niet door heeft, zal het waarschijnlijk nooit meer begrijpen.

In dit verhaal gaat het dus om één senator. Hartstikke goed dat hij zich uitspreekt, maar ik denk, dat dat nog geen deuk in een pakje boter geeft.

Ik weet niet hoeveel senatoren er daar in Australië werkzaam zijn, maar hij zou natuurlijk bijval moeten krijgen van veel anderen.

Helaas zal het hier ook wel weer zo zijn, dat er velen omgekocht zijn of gechanteerd worden, waardoor ze fijn hun snaveltjes toe zullen houden.

Renegade mind
Renegade mind
1 jaar geleden

Langzaam maar zeker komt de waarheid naar boven en worden de leugens duidelijk en de moordenaars ontmaskerd

Wakker mens
Wakker mens
1 jaar geleden

Al deze mensen zijn misleid deze gifspuit te nemen met leugens!
Vraag mij zo langzamer hand af of het wel te recht is deze mensen schapen te noemen.
Het zijn slachtoffers naar mijn mening.
Hoofd schuddend schrijf ik dit, rutte, en al die mededaders zijn de daders.
Het is niet de schuld van deze goedgelovige gehersenspoelde mensen!

NOOIT VERGETEN

Judith
Judith
1 jaar geleden

Ik lees vaak op deze site over slachtoffers in het buitenland. Nu hoorde ik binnen mijn kennissenkring dat er een man van 35 met verlammingsverschijnselen naar Haren is gebracht. Een soort revalidatiecentrum. Nu komt naar buiten dat daar zeker nog 6 mensen zitten met dezelfde verschijnselen en ja, na de prikken te hebben gehad. Misschien moet hier ook eens onderzoek naar worden gedaan?

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x