CoronaMens en Dier

‘Als je na vaccinatie positief test en moet worden opgenomen in het ziekenhuis heb je waarschijnlijk aids’

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!

In februari dit jaar overleed viroloog Luc Montagnier, die ontdekte dat hiv de oorzaak is van aids. Vlak voor zijn dood werd hij geïnterviewd door het team van advocaat Reiner Füllmich.

Tijdens dat interview zei Montagnier: “Als je positief test en moet worden opgenomen in het ziekenhuis nadat je gevaccineerd bent, heb je waarschijnlijk aids. Neem contact op met je arts, ga naar het ziekenhuis, laat je onderzoeken op aids.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Viaids

Hij blijkt gelijk te hebben, zei Füllmich in de show van Alex Jones. “Eén van de professoren van de Universiteit van Würzburg, Ulrike Kämmerer, vertelde ons dat het erop lijkt dat deze prikken – die geen vaccins zijn, maar experimentele gentherapieën, misschien zelfs niet eens therapieën – je immuunsysteem uitschakelen.”

En daarom noemen veel mensen de aandoening die hierdoor ontstaat viaids, oftewel ‘vaccine induced acquired immodeficiency syndrome’. Met andere woorden: aids veroorzaakt door de prikken. “Dat is wat er gebeurt,” benadrukte de advocaat.

Elementen van hiv

Montagnier zei dat ‘de aanwezigheid van elementen van hiv en de kiem van malaria in het genoom van het coronavirus hoogst verdacht is’ en dat ‘het virus niet op natuurlijke wijze kan zijn ontstaan’.

Tijdens de coronapandemie sprak de viroloog zijn bezorgdheid uit over de massavaccinatie. Hij zei dat vaccinatie mutaties juist stimuleert en bij besmetting tot heftigere ziekteverschijnselen zal leiden.

4.8 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kundalini
Kundalini
2 jaren geleden

Satanisme

Respect voor iedereen
Respect voor iedereen
2 jaren geleden

….en de omploegers van hun medemensen, zij ploegen onverstoorbaar voort.
Ogenschijnlijk onaantastbaar, gieren ze het achter gesloten deuren uit om hun ‘succes’: hoeveel mensen zijn in jullie land de laatste week ‘omgeploegd?
‘Goed gedaan!, maar bij ons waren het er ongeveer 5000 meer….

‘misschien moeten we weer overgaan tot lockdowns om het tempo te versnellen?’

‘Klausss’ matteklopperslagen komen wel erg hard aan’

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

THE UNIVERSAL AGE OF DECEIT

Alex Jones is een Desinformatie-Agent…net zoals ik al zo vaak heb gezegd dat de PVV de Partij Voor Volksverraders is…We gaan het straks allemaal zien…Rookgordijnen alom…Één ding staat in ieder geval als een Paal boven water:

Al die Gevaccineerden gaan binnen nu en afzienbare tijd Dood aan een Hartaanval, Herseninfarct, Kanker, Aids of één van die overige prachtige bijwerkingen van deze Operatie-Depopulatie Spuit van Drion…Tenzij je behoort tot de Weinige Gelukkige Hersendode Slaven die een Placebo toegediend heeft gekregen…lucky bastards…hebben ze eenmaal in hun leven toch nog een keertje mazzel…

nietjemoeder
nietjemoeder
2 jaren geleden

En is dit dan sexueel overdraagbaar???? Want dan kan de elite de handjes ineen wrijven!!

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x