CoronaMens en Dier

‘Als je na vaccinatie positief test en moet worden opgenomen in het ziekenhuis heb je waarschijnlijk aids’

Help mee door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

In februari dit jaar overleed viroloog Luc Montagnier, die ontdekte dat hiv de oorzaak is van aids. Vlak voor zijn dood werd hij geïnterviewd door het team van advocaat Reiner Füllmich.

Tijdens dat interview zei Montagnier: “Als je positief test en moet worden opgenomen in het ziekenhuis nadat je gevaccineerd bent, heb je waarschijnlijk aids. Neem contact op met je arts, ga naar het ziekenhuis, laat je onderzoeken op aids.”

Viaids

Hij blijkt gelijk te hebben, zei Füllmich in de show van Alex Jones. “Eén van de professoren van de Universiteit van Würzburg, Ulrike Kämmerer, vertelde ons dat het erop lijkt dat deze prikken – die geen vaccins zijn, maar experimentele gentherapieën, misschien zelfs niet eens therapieën – je immuunsysteem uitschakelen.”

En daarom noemen veel mensen de aandoening die hierdoor ontstaat viaids, oftewel ‘vaccine induced acquired immodeficiency syndrome’. Met andere woorden: aids veroorzaakt door de prikken. “Dat is wat er gebeurt,” benadrukte de advocaat.

Elementen van hiv

Montagnier zei dat ‘de aanwezigheid van elementen van hiv en de kiem van malaria in het genoom van het coronavirus hoogst verdacht is’ en dat ‘het virus niet op natuurlijke wijze kan zijn ontstaan’.

Tijdens de coronapandemie sprak de viroloog zijn bezorgdheid uit over de massavaccinatie. Hij zei dat vaccinatie mutaties juist stimuleert en bij besmetting tot heftigere ziekteverschijnselen zal leiden.

4.8 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kundalini
Kundalini
11 maanden geleden

Satanisme

Respect voor iedereen
Respect voor iedereen
11 maanden geleden

….en de omploegers van hun medemensen, zij ploegen onverstoorbaar voort.
Ogenschijnlijk onaantastbaar, gieren ze het achter gesloten deuren uit om hun ‘succes’: hoeveel mensen zijn in jullie land de laatste week ‘omgeploegd?
‘Goed gedaan!, maar bij ons waren het er ongeveer 5000 meer….

‘misschien moeten we weer overgaan tot lockdowns om het tempo te versnellen?’

‘Klausss’ matteklopperslagen komen wel erg hard aan’

Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

THE UNIVERSAL AGE OF DECEIT

Alex Jones is een Desinformatie-Agent…net zoals ik al zo vaak heb gezegd dat de PVV de Partij Voor Volksverraders is…We gaan het straks allemaal zien…Rookgordijnen alom…Één ding staat in ieder geval als een Paal boven water:

Al die Gevaccineerden gaan binnen nu en afzienbare tijd Dood aan een Hartaanval, Herseninfarct, Kanker, Aids of één van die overige prachtige bijwerkingen van deze Operatie-Depopulatie Spuit van Drion…Tenzij je behoort tot de Weinige Gelukkige Hersendode Slaven die een Placebo toegediend heeft gekregen…lucky bastards…hebben ze eenmaal in hun leven toch nog een keertje mazzel…

nietjemoeder
nietjemoeder
11 maanden geleden

En is dit dan sexueel overdraagbaar???? Want dan kan de elite de handjes ineen wrijven!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

86
0
We lezen graag je reactie!x