CoronaMens en Dier

Zo kwam Foo Fighters-drummer Taylor Hawkins (50) waarschijnlijk aan zijn einde

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!

Drummer Taylor Hawkins van de Amerikaanse rockband Foo Fighters overleed onlangs op 50-jarige leeftijd. De groep maakte het verlies van hun bandmaat bekend op social media. “De Foo Fighters-familie is verslagen door het tragische en vroegtijdige verlies van onze geliefde Taylor Hawkins,” schreef de band.

Volgens techondernemer Steve Kirsch is de drummer overleden aan de gevolgen van myocarditis, veroorzaakt door het coronavaccin. Factchecker PolitiFact, die onder het door Bill Gates gefinancierde Poynter Institute valt, beweert dat het vaccin niet verantwoordelijk is voor zijn dood. Kirsch vat de conclusie van PolitiFact als volgt samen: “We weten niet waaraan hij is gestorven, maar het was niet het coronavaccin.” Hij vraagt zich af hoe je deze factchecker nu nog serieus kunt nemen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De feiten zijn als volgt: hij werd op 25 maart dood gevonden in zijn hotelkamer in Bogota nadat hij had geklaagd over pijn op de borst. De media berichtten dat hij was gestorven aan een hartstilstand, een bekende bijwerking van het vaccin.

Twee keer zo groot

Uit het toxicologisch rapport van de Colombiaanse autoriteiten blijkt dat er 10 stoffen in zijn bloed zijn aangetroffen, waaronder opiaten, benzodiazepines, cannabis en antidepressiva, maar het is niet duidelijk in welke hoeveelheid. Mensen hebben aangegeven dat dergelijke rapporten van de Colombiaanse autoriteiten onbetrouwbaar zijn.

Het Colombiaanse magazine Semana meldde dat uit een autopsie is gebleken dat het hart van Hawkins minstens 600 gram woog, ongeveer twee keer zoveel als een normaal hart van een volwassen man. We weten dat het coronavaccin ervoor kan zorgen dat een hart twee keer zo groot wordt, met als gevolg dat iemand kan sterven, benadrukte Kirsch.

Dat gebeurde bijvoorbeeld bij de zoon van Ernest Ramirez. Zijn zoon overleed vijf dagen na zijn eerste dosis van het Pfizer-vaccin en zijn hart was twee keer zo groot als normaal. Cardioloog Peter McCullough bevestigde tegenover Kirsch dat een hart binnen vijf dagen twee keer zo groot kan worden.

Onder druk gezet

McCullough heeft het dossier van de zoon van Ramirez bekeken en geconcludeerd dat de jongen is overleden aan het coronavaccin.

In maart vorig jaar liet Hawkins weten dat hij tegen mondkapjes, lockdowns en de coronavaccins was. Twee maanden later werd Hawkins door oprichter Dave Grohl en de bandmanager onder druk gezet om zich te laten vaccineren, weet Kirsch.

100 procent zeker

Tijdens een interview met Rolling Stone op 15 juni vorig jaar zei Hawkins dat zijn arts na een eerdere vaccindosis had gezegd dat hij een ‘vergroot hart’ had. Hawkins haalde op 26 februari, een maand voor zijn dood, zijn boosterprik, schrijft Kirsch op Substack. Uit een grote studie in tijdschrift JAMA blijkt dat de meeste hartproblemen zich drie weken na het vaccin voordoen.

Iemand die Hawkins persoonlijk kende, zei tegen Kirsch dat hij een gezonde, actieve, aardige man was die plotseling, zonder aanleiding, dood neerviel. Deze persoon was er ‘100 procent zeker van’ dat het vaccin de boosdoener is geweest.

4.7 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Krueger
Krueger
2 jaren geleden

Studio 666 movie , wel passend.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Ja hèhè…deze Operatie-Depopulatie Experimentele COVID-1984 mRNA-Gentherapie-Grafeen(hydr)oxide-Spike-Eiwitten-Nood-VaxxiNazi laat al die Gevaccineerden op Semi-Natuurlijke wijze overlijden…zodat de dader op het Kerkhof ligt…Trombocytopenie, Myocarditis & Pericarditis, Anafylactische Shock, Auto-immuunziekte (o.a. Hiv/Aids), Cytokinestorm, Hartinfarct, Herseninfarct, Creutzfeldt-Jakob, Trombose, Hersenbloeding, versterking van dodelijkere mutaties, Cardiotoxiciteit, cytotoxische Spike-eiwitten, Ziekte van Parkinson, Pulmonale arteriële hypertensie, Cerebrovasculaire effecten & Kanker om zo maar ff wat van die Dodelijke Langetermijneffecten op te sommen waaraan al die Gevaccineerden zullen sterven…Obductie of Sectie van elk Gevaccineerd Stoffelijk Overschot is dan ook zeer zeker geen overbodige luxe…

B.watervogel
B.watervogel
2 jaren geleden

Ik zou zeggen,stel de vraag , hoelang hij die drugs al gebruikte en wat was de tijd na die boosterprik en overlijden.Als je dat weet en je denkt toch aan die covid injectie doe dan autopsie op dat lichaam.1+1 =2.

Marco
Marco
2 jaren geleden

Conclusie: Dave Grohl heeft dus zijn eigen bandmaat de dood in gejaagd.

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x